Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Sziasztok. Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, olyan is előfordulhat, hogy a pasinak két telefonja van, egyik a céges, és azon intézi a nőügyeket (is), a másik meg az, amit a feleség, barátnő is láthat...
Nálam valószínűleg így csinálta. Megjegyzem: én a másik oldalt "képviselem". De ezért ne kövezzetek meg, légyszi. Attól én még teljesen megértem a megcsalt feleségeket, barátnőket. És együtt is érzek velük. És azt is gondolom (bár bizonyára akad kivétel), hogy alapvetően NEM az ő hibájuk, ha a párjuk félrelép. Hanem a párjuké. Szerintem.
Sziasztok!
Képzeljétek,semmit nem szolt a férjem ,mint máskor szokot Rövid szoknyákat szexis bluzokat vásároltam,fodrász és kozmetikusnál voltam,csak annyit mondod,nagyon csinos vagy:))) és anélkül hogy kérjem a véleményét:))
Nagyon le van csendesedve,bár még 1 szóval se mer megbántani.De én nagyon közömbösen viselkedek vele.Hagyom hogy évödjön magába:))Söt még azt is mondta,hadjam,mert elmosogat ö a mai ebéd után,amit nem tett soha:)))
Láttam a képet Andra,és nagyon szép vagy:)Én egy nagyon inteligens nőnek látlak:)
fel a fejjel,és sok sikert az akaratodhoz.
Üdv: Timi
Köszi a bátoritást,nem is hiszitek,mennyire jól esik,mikor tudom ,ennyien mellettem vagytok és bátoritatok.Volt olyan idő,mikor tényleg sokat adtam magamra,de mindig az volt a kérdés:kinek akarsz tetszeni? Na most megmutatom neki kinek akarok tetszeni,a világnak,de legelső sorban magamnak,és befogok számolni nektek,hogyan reagál,mikor megtudja mire készülők,és nem csak készülök,mert meg is valósitom:))))
Köszi hogy vagytok nekem:)
Mindenkinek Puszi:)Andi
Andra nagyon jó ez a pozitiv hozzáállás.Igenis mutasd meg hogy csinos vagy, légy szexi, öltözz szépen(persze ha megteheted), menj fodrászhoz, vegyél ékszereket, bizsukat, ha olyan a munkahelyed öltözz miniszoknyába, stb.
Légy szexi és nagyon izgató, hadd egye a fene!!!!!!!!és persze őt tartsd magad szexuális távol...amennyire tudsz légy elérhetetlen....és a legfontosabb ha vissza akarod adni neki.TITOKZATOS!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugraszd ki a nyulat a bokorból, kiváncsi vagyok ő hogy reagál majd ezekre a változásokra, persze ha magából indul ki tuttira azt fogja hinni.PASI VAN A DOLOGBAN.HIhi!!!!!és hagydd hogy hadd higgye.
és számolj be nekünk mindenről itt, hadd lássuk a reakcioit...........és adjuk az ujabb tippeket.DDDDDDDDDDDDDD
sok sikert!!!!!!!!!!!!
Látod Andra mennyien szorítanak neked! :)))
Így már biztosan hogy sikeres leszel! Én is küldök neked sok-sok pozitív energiát!
Szeretettel ölellek! :)
Shally
húúúúúúúúúúúúúúúúúútök ügyi vagy és én NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen is fel kell állni és megmutatni nekik ilyenkor , hogy kit is cseréltek le...
és örülök , hogy átjutottál a melankolikus időszakon (azt mindenkinek ki kell böjtölni) és erőt kovácsoltál a történtekből...
és igen is JOGOD van fográszhoz és butikba , edzőterembe járni....
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Most elolvastam még egyszer és talán értem, mire szólt a kérdésed!
Nem értettél, én arra gondoltam, hogy vannak sokan, akik rendszeresen, minden előjel, indok nálkül folyton ellenőrizgetik a párjukat! Nem csak nők, férfiak is. Amikor már van konkrét gyanú az más! De abban az esetben is én egyenesen a párom elé állnék, és megpróbálnám megbeszélni vele. A helyzettől függően döntenék a továbbiakról. De ezt most csak szigorúan a saját kapcsolatomban tudom nézni, és mondani!!!
Az pedig megint más, ha valaki évekig így él, ott sztem két eset lehet, vagy üldözési mániája van, vagy valóban megcsalják, és akkor viszont már tényleg nem értem miért kínozza azzal a kapcsolattal magát!
Tudom, erre most nagyon sok indokot lehet mondani, hogy sokan miért maradnak együtt, de az már messzire vezetne, és nem is ebbe a fórumba tartozna.
Nincs mit köszönnöd, talán ezt a többiek nevében is írhatom.
Sokszor annyira jól esik, ha valaki ki tudja mesélni magából a gondjait, akár sorstársról van szó, akár nem.
És sajna sokunk átélte már azt, amit te. :((
A lányaidnak teljesen igaza van. Szedd össze magadat! Még fiatal vagy, előtted áll az élet! :))
A 20 év házasság sem jogosítja fel arra a férjedet, hogy így viselkedjen. Egy nőnek nem kell mindig úgy viselkednie, ahogy a férje szeretné, mindnekinek vannak céljai és egyénisége.
Ne hagyd magadat, ha változtatni szeretnél magadon, akkor tedd meg. Ezzel meg fog változni a közérzeted is.
És remélem jó irányban változik majd az életed is.
Szorítok érted!
Sok sikert!
Pussz: Tina.
Arra én is gondoltam eleinte,lehet tévedés ,de mikor van kimenő és fogadott hivásod,ugyan arról a telcsi számról,meg a üzenet számlálóban ,láttam nem is egy elküldütt meg fogadot üzenetet az már nem lehet tévedés.De anyira kiábránditott emiatt magából,válásra egyelöre nem is gondolok,mert tul sok minden forog kockán,de ezután élheti világát ahogy akarja,eddig is sejtettem hogy vannak nő ügyei,de mindig letagadta.Az ovszerrel is azt mondta,egy barátjától kapta,aki gyogyszergyárban dolgozik,az egy dolog,de azt nem tudta,hogy én tudomást szereztem rolla,és a 18 db ovszer csak ugy fogyogatott a szekrényéből,ahova rejtette,mikor ezt is szóváhoztam,az is a barátjáé volt.Szóval nálunk minden a baráté.Hülye gyerek nem vagyok,menjen és csinálja,amig az orán jön ki,de ugy csinálja,hogy ne tudjam.És lépni is fogok,de mellette,vissza kapja ugyan azt, mondják,a kutyát is a szőrivel gyoygitják.Kölcsön kenyér vissza jár!
Nagyon sokan irtak és nagyon jó hogy kitudom beszélni magam veletek,itt ugy érzem magam,mint egy családban,sok mindent meg lehet beszélni veletek,és köszönőm!!
Sajnálom a történteket. :((
Lehet, hogy csak félreküldte valaki az sms-t, de ott már gyanakodóba esnék, amikor óvszer esett ki a zsebéből, vagy amikor te kérted meg, hogy vegyen neked betétet és ezekre hogyan reagált. Na arról nem is beszélve, ha nincs takargatnivalója vkinek, akkor nem titok a telója sem.
1 pasi a nő ezen dolgaihoz, szerintem csak akkor kunyít vmit is, ha igen közel áll ahhoz a nőhöz.
Szerintem valamerre lépned kellene.
Szia.
Én megfogadnám szaabina 43. hozzászólását!
Egyetértek emagdi-val.
Tudom,h. mit érzel.
Neked kell eldöntened,h. mit szeretnél.
Sok sikert!
Ne haragudjatok, de én azt nem értem, ki miért él együtt évekig egy olyan emberrel, akivel szemben minimális bizalmat sem táplál?!
Én sohasem turkálok a férjem sms-ei, e-mailjei, levelei, stb-jei között, és nem is tettem soha. Pedig 11,5 év alatt néha bennem is merültek fel kételyek, és szerintem benne is.
DE vagy megbízunk egymásban, vagy állandóan önmagunk és a másik lelkét is gyilkolva (és ezzel a kapcsolatot VALÓBAN aláásva) nyomozgatunk, gyanakszunk. Mi értelme így az egésznek?! Vagy szeretjük és tiszteljük egymást, és akkor meg is bízunk egymásban, vagy nem és akkor viszontlátásra.
Aki meg akarja tenni, így vagy úgy meg is fogja találni a módját. Legfeljebb még jobban fog vigyázni, hogy ne hagyjon maga után áruló jeleket.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval