Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
A ribi hasonlít a ribancra.
Még meddig szítod a kedélyeket? Menj, feküdj le.
Ha a lányom lennél..
de jó, hogy nem vagy:))
Megengedtem hogy így hívjon ez olyan aranyos:-)
Azt nem írom ki én hogy hívom,de az is aranyos:-))
Igen szoktunk smsezni,ha meg megtalálja a feleség akkor az ő baja,nekem nincs senkim aki előtt lebukjak,csak neki van veszteni valója...de ügyesebb annál minthogy lebukjon..
Hogy ő is "Ribinek"hiv ???
Gondolkodtál el már ezen?
Na tessék most otthon van a feleségével és nekem írkál smseket..."Mit csinálsz kis ribim?"--ezt írta...na most ezen is lehet kötekedni tessék:-)
Gondolom olyan izgalmas a feleségével neki ha most is nekem írogat...
Egy embernek a külseje nagyon sokat elárul ...
Szerinted Lettike úgy néz ki mint akinek van középút?Szerintem nem :)
S korulbelul 100 pasi a listamon
Ferjhez megyek a nyaron?
13 fodor van a szoknyamon
13000 ranc a pofamon
20 éves vagyok könyörgöm mit kéne csinálnom?
Férjhez mennem és szülnöm 3 gyereket és életem végéig egy pasi mellett lenni és babázni,főzni,mosni???
Ezt miért nem elég majd 15 év múlva?
Tudod én kki szeretném használni az életet még fiatal vagyok,és addig csak a buli meg a pasik érdekelnek,majd később ez is fog változni ahogy idősebb leszek.
Úristen ki mondta hogy tökéletes vagyok???Mert én nem mondtam ilyet,kapásból felsorolok 5 hibát magamon külsőleg meg belsőleg is.
Vagánynak sem tartom magam mert van egy nős pasim,ő csak van és kész,elvagyok vele jó vele lenni ez nem vagányság.
És beképzelt sem vagyok,első látásra lehet úgy tűnik de ha beszélnél velem személyesen élőben 2 mondat után megváltozna a véleményed rólam,mert volt már erre nem egy példa,tudod a látszal csal .
Én meg azt a diplomára irtam ,hogy van neki kettő is,közben félreértettük a helyzetet...
Ok :)))
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval