Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Én bevállalom, hogy szoktam bosszut állni!
Csunya dolog, de megteszem.
Szóval mikortól ex?
Mikor megcsalt és tudod, hogy kirugod, akkor még nem ex, csak amikor már tényleg kirugtad?
Mi a különbség?
Kedves Andra!
Tisztelem a döntésedet,most lehet kicsit fáj,mert megtudtál valamit,de mikor az ember elmult már 50 valahogy másként fogja fel.Beszéljétek meg,mért tette,és az is lehet csak egy futó kaland az egész.Szerintem kevés ember van ,aki nem klépet egyszer félre,és azt szokták mondani,a lopot szerelem édesebb,ha 20 és valamenyi éve vagytok egymás mellett és eltürted a szeszéljeit,ez még el fér a többi közt.egy ilyenért nem éri meg felrugni a családi életet. bocs,ez nem tanács,csak saját vélemény:)
Fel a fejjel,ez nem a világ vége.
Sokat gondolkoztam azon,mit is tegyek,de sajnos én nem vagyok olyan ember,hogy valakinek szétverjem a családját.Én a nővel beszéltem, és megmondtam áljan félre az utamból,mert ha nem eltapatom.Az mi gyerekeink már családosok,és mind két lányomtól már unokák is vannak.De ennek a cajhának a gyerekei még 10 éven aluliak,és a gyerekekre gondoltam legeslő sorban,majd eldől idövel,hogy mi is lesz köztünk,ha 30 év alatt lennék más lenne,de mikor 50 felül vagy?:)))
csak nem fogok most egy nagy kalandba belevágni,csak azért hogy vissza adjam neki,a büntetést meg kapja,és ott ahol a legjobban fog fájni,egyelőre hagyom,hogy megnyugodjon,mert amit rájuk hordtam ma,azt nem feledik el egyhamarjában, és jobban odafigyelek ezután.Ha peddig nem nyugszik,készitheti a csomogját és mehet.Annyit mondhatok,nagyon közömbős lett számomra,nem tudom mi lesz késöbb,de most még látni se birom nagyon.
Sziasztok.
Nem konkrétan a témához kivánok szólni, csak megjegyezném, hogy volt egy olyan szavazás, amiben a feltett kérdés igy szól: Szoktál-e bosszut állni az exeden!
Érdemes megnézni az ott adott válaszokat, és a reagálásokat, amik itt vannnak.
Ott tulnyomó többségben /157-ből, 150-en a nem választ adták.
Itt bizony jóval nagyobb az arány, hogy megbosszulnátok, akár ilyen, akár olyan módon az exetek.
Mikor voltatok őszinték?
Sziasztok!!!
Tünde arra a kérdésedre válaszolnék hogyha ki van kapcsolva telefon akkor ha bekapcsolod nekünk mindig kiirja hogy egy nem fogadott hivása volt ettől vagy attól!!!!!!!
Én maximálisan megbizok a férjembe, soha nem ellenörizgetem a telcsijét, én még a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]odját sem tudom, ő sem szokott soha az enyémbe keresgetni.Sztem fő a bizalom, ha rájössz hogy átvert állj oda elé, kérdezz rá.
Sztem Szaabina ötlete nagyon szuper, uj számmal küldj neki smst. az asszony rájött mindenre, ezentul erre irj.és várdd a reakciot:DDDDDDDDDDDD
Sokan mondják, hogy nem olyanok a mostani házzasságok, mint anyáink korában, mikor tényleg együtt öregedtek meg!
De akkoriban nem volt ennyi stressz, rohanás, elvárás, megszorítás.... igaz annak a kornak is megvoltak a maga nehézségei...
Asszonyok... én mint kispályás kérdezem tőletek ,tapasztalt feleségektől : mi az oka ha egy férfi a kapcsolat elején nem szerelmes, de veled marad, amiből ragaszkodás, de rengeteg veszekedés lesz, majd mikor úgy döntesz 5 év kemény együtt élés után, hogy jobb nekünk külön, azonnal szerelmet vall, és teljes erőbedobással vissza könyörgi magát..és itt nincs vége, még el is akar venni, deeeeee
mikor már minden kezd a maga kerékvágásába visszatérni, akkor kitalálja, hogy nem tudja van -e értelme a házasságnak, mert mindig veszekszünk.
Ehez hozzá fűzném, hogy keményen vallásos családi múltam van, és bármennyire is modernizáltam magam, nem tudom elfogadni, hogy 6 év után ne tudjon egy férfi dönteni!!!(akár igen, akár nem)
Kérlek írjatok vmit, bármilyen vélemény érdekel!!!!
Becsülle a gondolkodásmódodért.Előszőr azthittem fiu vagy:-) Az biztos, hogy sokkal egyszerübb lenne az életünk, de akkor mi maradna, ami csak a párunké? Nagyon nehéz dolog ez. Én is szerettem vagyis szeretném igy felfogni, de nagyon ritkán megy.
És az is rossz, hogy egy férfinek ez szükséglet, és gőzkiengedés, egy nő fordított esetbe halálra van taposva. Sajna ez a nézet válltozni nem fog mostanába:-(
Érdekes. Szerintetek a szeretők(akár férfi, akár nő), azok úgy teremnek? Állnak valahol, látnak egy családos nőt/férfit, és berángatják az ágyukba, megerőszakolják, majd nem engedik el??? Szerintem sokkal nagyobb hunyó az a férj/feleség, aki szeretőt tart, mivel valamikor ő hűséget esküdött.Ha engem megcsalna a párom, akkor először is megpróbálnám kideríteni, hogy tudott-e rólam a 3. fél, és csak ezután ítélnék. Valszeg, mindkettőt megszívatnám, de a nagyobbat a párom kapná, nem a 3. fél. Ja, és alaposan elgondolkodnék azon is, hogy mit csináltam ÉN rosszul. Ugyanis-hacsak nem egy ősmacsóhoz megy férjhez az ember- akkor valami probléma akadt, aminek ugyan nem ez lett volna a megoldása, de a másik így oldotta meg...
Ha pedig hónapokig nem kellenék az ágyban, akkor nagyon sürgősen leszűrném a konzekvenciát: vagy komoly beteg a párom, vagy megcsal. Harmadik út nincs, mert még a stressz sem tart hónapokig.
Megertem a duhodet es talan tenyleg azzal utheted a non a legnagyobbat, ha a ferjevel beszelsz. A gyerekeket inkabb probaljatok ebbol kihagyni, nekik ez duplan faj, ok mindkettotoket szeretik.
Legy ugyes!
Honnan tudod???
Egy nő ha igazán benne van a kapcsolatban megérzi, ha van egy 3. Lehet hogy sejtik a feleségek, csak nem akarják tudni.
nagyon szorítok neked!!!!!
megteszed, hogy majd a fejleményeket megosztód velünk????????
Szia! ezen én is elgondolkodtam,de most már tudom azt is ki az a nő. A tavaly 8 honapot más cégnél dolgozott,más városban,és egy ottani könyvelőnő,
mindig meg kapta amire szüksége volt,soha nem hittem az ilyen dumának,voltak még női ügyei,de mindig az a hülye voltam,hogy megmutatom a másiknak,én vagyok a felesége,ő csak a k...ja marad.De soha nem voltam biztos benne hogy meg csal,mert mindig koleganő ,meg munkatárs stb volt.
De most átszőkőtt a lóvan. Ugy megszivatom,hogy amig él megemlegeti,és akkor meg lássa ki voltam és kit veszitett el.Egyébként a gyerekeivel is tudattam ezt az ügyet.A nőcije meg ismer engem,rá is sor kerül ,az biztos.Majd megtudja mit jelent szétverni egy családot:(( mert ő is családos. Majd megissza a kaland levét mind a kettő..
Gergoke, milyen a nok dilemmait olvasni? Az en ferjem neha belenez mit olvasok, elolvas egy hozzaszolast, nevetni kezd, aztan megy a dolgara.
Mit gondolnak a ferfiak a mi forumbeli okoskodasainkrol?
1-2 "baráti" pofon szerintem kiérdemelt. de én nem mocskoltam be a kezem:)
adtam neki lehetőséget, h beszéljünk, de mikor "aputól" megtudta miről, akkor szó nélkül kihátrált belőle. én pedig onnantól átnéztem rajta bárhol találkoztunk. és oda adtam neki azt is amit annyira akart:) viheti aput:) pont ilyet érdemel... és a csaj elfogadja, h mások is vannak mellette:) szóval összeillenek.
az én párom is elutasított 2 hétig az ágyba ,mert 40 fokos láza volt.. élni se volt kedve...)))))
lehet, hogy megcsalt mikor kivánszorgot WC-re ))))
na a francba)))
ez csak vicc volt...
de nekem volt egy barátom (ffi) nem járnk együtt, de mindent öszintén megbeszéltünk... ő is elmesélte , hogy volt hogy nem volt kedve a sex-hez , és közbe nem csalta meg a barátnőjét...
tehát azért ezzel sem lehet általánosítani....
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval