Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Általában az ember sajátmagának többet megenged, mint amit a másiknak. Szerintem ez ezért nem fura. Nincs igazság. Te sem vagy köteles hűségesnek lenni.
a nők is elvárják a hűséget:)
Es ha nem tudna meg senki....
Hat ez az,a nok sem ,a ferfiak sem monogamok,de nem mindenki diszkret.
:D Az a baj, hogy mire erre mi nok rajovunk, mar eleg nehezen kiviteklezheto, masreszt a pasik tenyleg elvarjak a huseget a noktol. A nok konnyebben bocsatanak meg.
Hát ezzel ő is így van,féltékeny is amúgy ha meglát mondjuk az utcán másik pasival dumálni,mindig kérdezi hogy ugye nem vagyok mással,meg nem csalnám meg?Ez fura mert neki ott a felesége,nekem meg ne legyen más rajta kívül azt akarja,de okés nem lesz más addig amddig vele minden jól megy.
hihi. Mi lenne, ha megismerkednénk? :-DDD
mit kéne megbocsátani?
elváltam..a sex meg jó:)
Nem megbocsájtónak kell lenni, hanem sexéhesnek
:-)))
Mindjart sajnalni kezdelek :)))
ki mondta, hogy a nők monogámok???:)
ha újra kezdhetném(és nem tudná meg senki) én akkora kurva lennék...
Nem is rossz felfogás. Én is szeretem az olyan csajokat, akik nem akaszkodnak az ember nyakába.
Hogy tudtad ezt nekik megbocsatani, hogy meg visszajarhatnak hozzad?
Látom, most itt bebizonyosodott, hogy a nők sem monogámok, csak a szegény pasiktól követelitek meg.
Mindent amire vágyok szex terén például,még jó vele és élvezem addig nem kell más.Meg még tudunk dumálni meg nevetni együtt,meg ameddig meg nem unjuk egymást addig nem leszek mással csak vele.Addig leszek az ő "kis ribije"...ha meg már nem működik akkor elbúcsúzunk egymástól és kész.
Engem zavarna, ha volna másik pasid, még akkor is, ha nekem volna több nőm. Megtiltanám, hogy másra nézz!
:-D
majdnem..én is ezt gondoltam..de azért kicsit bonyolultabb ez..
akiért elvált, még vele van és őt csak velem csalja..de mi nem tudtunk együttélni
Van egyaltalan ferfi,aki birja?
Mit jelent az, hogy megad mindent?
Ja, ertem. Akkor nem te nem nyujtottal eleget, hanem egyszeruen nem tudtak egy helyben maradni. Tehat nekik tobb partner kellett, nem volt eleg, amit egy nyujt.
szerintem én voltam a jobb sexben, mert még mindig hozzám járnak vissza:))
de nem bírták a kötöttséget
biztos létezik...bár nem nekem, mert aki mulya és papucs az nekem nem kell!!!
A volt ferjeid szerinted "jobb" nok melle dobbantottak, vagy sem? Szexen kivul volt ra mas okuk?
majd ....de ráérsz még..addig is légy boldog!
Nem allitom, hogy egyszer nem johetek ra en is erre, de szerintem letezik normalis ferfi is, aki nem ugrik az elso gondok utan masik no laba koze. Szerintem te se fogadd el ezt, egyszeruen jobbat erdemelsz.
Nem tudom,akkor már szexmániás a drága:-)Ha én sem vagyok elég neki akkor már vele van a baj...
Sanya!Nekem is van még mellette pasim,de már egy hónapja sak vele találkozok a többivel nem.És ezt ő kérte amúgy hogy nekem ne legyen más csak ő...hát amég ő is megad nekem mindent addig csak ő lesz,és nem találkozom a többivel.
Meg lehet, hogy sokkal jobban sexel :-)))))))))
Akkor en reg ex-feleseg kene legyek.De nem vagyok.S arrol sem tudok,hogy szeretot tartana.Pedig en magam adtam engedelyt ra.
További ajánlott fórumok: