Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Kedves Barátnéim, forrongó feleségek!
Azért ha szabadna kérnem, ennél moderáltabban kellene beszélgetni!!!! Szabad a véleménynyilvánítás, de mindenkinek kijár az alapvető tisztelet is.
Lettike te drága!
Eszed semmi, az fix!
Legfőképpen te vagy a hibás, mert, ha nem teszed szét a lábaidat, akkor a pasi bármit tehet, akkor sem leszel a szeretője! Tehát nagy részben TE vagy a hibás!!!
Arra még nem gondoltál, hogy te se lehetsz olyan jó az ágyban, ha más csaja is van???? :DD
A ribi megszólítás éppen rád illik!
Amúgy Elviracska 211., 241. hozzászólása, Pitz 209. és 226. hozzászólásával értek egyet.
De, ami a legjobban viszi a prímet, az Pitzburg 249. hozzászólása. :D
Anita, neked is 3 pasid van?
van még hely az előjegyzési naptáradban?
:-D
Talan igaza van "szemmelver"-nek abban,hogy naiv vagyok.De kulonvalasztom a szexet a szerelemtol.Tudom,hogy a maga modjan szeret,s ha ki is leng,nem erezteti velem,esetleg megvolna a veszelye,hogy beleszeret masba.Akkor mar azt nem turnem.
Hogy ugyanugy lennek-e?Egy ideig biztos nem,meg kene emesztenem a dolgokat.De valas ebbol nem lenne.Vannak szerintem komolyabb okok a valasra,mint a felrelepes.
Ha diszkret, nem tudna talan mas sem. Ha tudnak masok, legalabb megtudnam en is.
Ugyanugy lennel vele tovabbra is?
:-D :-D
Olyan cuki vagy mint ő??:-))
szólj, ha eleged lesz a pasidból!!!
:-D
Nem hiszek abban, hogy valaminek muszaj megtortennie, minden egyeni dontes kerdese. Kisertes van, persze, de ha en nem teszem meg, ezt jo lenne, ha a masik is eszben tartana. Nem bocsatanam meg.
Mellesleg nehez feldolgozni azt, ha az ember parja felrelep. Onnantol mar semmi sem lenne a regi.
:-)))
Én mindig is zizzent voltam:-))
:-))))
Én csak a jelenben élek nem foglalkozom azzal mi lesz később,úgyis lesz valami,olyan nincs hogy nem:-)
Szerintem ki kell élvezni minden percet még lehet és ennyi.
Nem hát:-)
De nem is kívánok más pasit rajta kívül még egyelőre...jó vele,ilyen egyszerű az egész,hogy meddig tart azt nem tudom..majd lesz ami lesz:-)
látod, látod, amíg ki nem derüll
és aztán?
te is csalsz???
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval