Ti vesztek valamit a párotoknak karácsonyra? (beszélgetés)
És, ha kicsit "okoskodhatok"
Vegyél valami szexi fehéreműt, ne mindig a gyerekenek vásárolj. Magadnak, mert nőnek érzed tőle magad, a párod meg, háááááááát, szóhoz sem jut.
Hidd el néha az ilyen fehérneműben a fellépés, felér százezer ajánékkal.
Deeeeeee, társasozzatok.
Ott van a Gazdálkodj okosan. Mennyi röhögéssel teli órát adott már nekünk. De ott van a scrablee.
Ott az uno, kártyás társasjáték.
Amint elalszik a gyerek, de akár vele is. Vidám játékok.
Kicsit fura lesz amit írok.
Ne a kislányotok képében gondolkozz. Gondolkozz a te képedben.
Én az egyik évben egy pénztárcát vettem neki, amiben az én képem volt.
A gyerekek képeit önként úgyis beletette, de rólam a képet nagy örömmel fogadta.
3 éves
mi ketten biztos nem társasoznánk a Drágám meg még csak most kap ilyen kis társast.
Én őszintén olyanra gondoltam,hogy a Lányunknak a képét rakatom valamire vagy valahogy,de nem tudom mit.
De azért is tettem fel ezt a kérdést mert biztos adtok valami jó ötletet :)
És egy jó társasjáték? Nekünk szinte minden éven van, igaz az közös.
Évekig a Catan részeit vettük karácsonyra. Nagyon jókat lehet játszani :D
Nem tudom milyen idős a lányotok.
Na Nekem a párom inkább ne vegyen semmit.Én nagyon nem szeretem ha meglep valami táska,vagy ruha vagy valami.Szeretem én kiválasztani és megvenni.
Mondjuk szülinapomra jót kaptam mert vett 2 ágynemű garniturát amit Én nem vettem volna meg(ára végett)
A kérdés a "mit vesztek" volt, semmit nem veszek, ő sem nekem, évek óta nem veszünk egymásnak semmit, sem Karácsonyra, sem szülinapra... ha kell valami kinyitom a számat és megmondom mi kell, vannak dolgok, amit szerintem egy nő ne vegyen magának, ilyen az ékszer -amit ő választ ki-, meg a prafüm -de itt határozottan megmondom hogy mit akarok- a másik a táska, amiben eszement jó ízlése van, a táskáim jó háromnegyedét ő választotta, vette, persze azután, hogy elhangzott hogy "kell egy táska"... ja és a bőrkesztyűimet is egytől egyig ő vette, a táskáshoz hasonló mondat elhangzása után. Az meg hogy ő nem kér soha semmit, nem az én hibám :D ő ilyen kis önellátó, na oké múltkor megkért vegyek neki varrás nélküli alsógatyákat, mert épp egy olyan márkaboltban jártam, az árát nem kértem el, de odaadta, előre :D
na oké idén elvittem nyaralni, ha már neki nem jutott eszébe
Igen.
Vegyél neki egy boxert, csillogó KARÁCSONY felirattal....és várjátok az éjjelt :D
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- XBOX 360 gépet kapott a fiam karácsonyra és a lemezt bekarcolta a gép. Lehet valamit tenni?