Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megnéztem a zuhanás (2022) című filmet, nagyon tanulságos fórum

Megnéztem a zuhanás (2022) című filmet, nagyon tanulságos (beszélgetés)

7. gigi> (válaszként erre: 6. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 13:08

Igen,sajnos benne van a pakliban. Lehet tényleg bajban vagy,de nem hiszik el.

Soha ne történjen ilyen senkivel!

6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 5. - Gigi>)
tegnap 12:32
A mai technológiával bármit el lehet hitetni, magasságot, mélységet, szökőárat, tornádót, robbanást, melléd ábrázolnak egy sztárt mintha mellette állnál, öregítenek, fiatalítanak évtizedeket, megcsinàlnak a képen más bőrszínűnek. Rengeteg lehetőség van a mai technológiával a trükk felvételek miatt is, ami az ilyen filmeknél nagy előny. Viszont 1 hátránya van, a bizonyítási hitelesség ha valami tényleg megtörténik veled és nem hiszik el, egy fényképet mutattak régen és eloszlottak a kérdőjelek, most meg arra is azt mondják hogy na persze, úgy lett megszerkesztve.
5. gigi> (válaszként erre: 3. - Komor)
tegnap 09:07

Igen a tériszony. Többek között, ezért is izzadt a tenyerem . De mindig tudatosítottam magamban,hogy ez egy film.

Valóságban a színészek is egy műteremben voltak a felvétel idején. Gondolom én.

tegnap 09:00
nekem tetszett
tegnapelőtt 22:46

Mivel tériszonyos vagyok, nem volt kedvem két órát állandó szédüléssel, izgulással, kínos helyzetek szemlélésével tölteni. Így aztán, bár többször rákapcsoltam, nem néztem meg egyszer sem.

Olyan nagyon nincs emiatt hiányérzetem...

2. gigi> (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
tegnapelőtt 20:31
Láttam már régebben. Igen csak izzadt a tenyerem. Jó film, érdemes megnézni.
tegnapelőtt 19:46
A felelősség hiány, a veszélyek, egymásra figyelés, őszinteség, magánéleti válságok, túlélési ösztön és megoldás, ez mind benne van. Érdemes megnézni. Nem egy vidám film, de izgalmas és érzelmes részek is vannak benne mindenki igényei szerint.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook