Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek? (tudásbázis)
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de azt kell mondjam, igazuk van.
Pénzkidobás.
A másik pedig, hogy ha ilyen problémával ide fordulsz, akkor nem a kezedbe való.
Veszélyes, és szerintem még kell mind a 10 ujjad.
Mi a fenét akarsz rajta annyira?
A tűzijáték nem az a típusú dolog, amit a szülők tudtán kívül elkövethetsz.
Mármint, ha megveheted egyáltalán. Itt vanna a vásárlási tudnivalók:
Igaza van a szüleidnek, pénzkidobás. Durrogtatnak eleget mindenhol, nézd azt ingyen.
Ilyesmire én sem adnék ki pénzt. Hány éves vagy? Dolgozz, keress pénzt, és akkor nem kell engedélyt kérned arra, hogy ilyesmire költsd.
Tudom, mellékszál, de szerintem nincs kikötés arra, hogy csak nagykorúak regisztrálhatnak.
Vagy ha van is, mondani bármit lehet. Ki és hogyan ellenőrzi?
Régen valahogy más világ volt, cca 5 évvel ezelőttig mi is minden évben vttünk,a macskák sem féltek ( érdekes a mi tűzijátékunktól sose féltek, de volt amelyik a várositól rettegett, sőt meg is szökött )
HA normálisan van kezelve, nincs mitől félni.
Angyalom.:( Ha után viszont már bújik és elvan, akkor valamilyen szinten leszabályozza,-nyugtatja magát.
A mi kutyahaverunk addig mászkál körbe, meg liheg, amíg teljesen le nem merül. Utána szundizik pár percet és kezdi újra, hiába nem durrognak már. Na de nem offolom tovább a témát, bocsi.
Azt olvastam, hogyha babusgatni próbálod, akkor ráerősítesz arra, hogy valid a félelme és oké, hogy így reagál. Nem kötekedni akarok, hanem kíváncsiságból kérdem, Nálatok működik ez? Valamennyire megnyugszik?
Ismerek ilyen ágy alá bújós kutyust, sajnos neki nem segít semmi. :(
Az enyém az első két zajnál visszapuffog neki, hogy minek keltik fel, aztán meg a füle botját nem mozdítja.
Hát még akkora spíler nem vagyok. :D
Én ezért sem/nem facebookozom egy ideje, nem hiányzik az állandó észosztás. :)
Visszaolvastam, tényleg félre lehet érteni, amit írtam. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy magadra veheted, te meg ugye nem látsz a fejembe :D
Facebookon meg a rinya állandóan, meg itt is szokott indulni hisztifórum emiatt szinte minden évben.
Nem hisztiztem, csak leírtam én is a véleményem.
Te szereted, más meg nem, ezen azért nem kell tengelyt akasztani szerintem...
Útálom a tüzijátékot,az összes kutya frászban örjöng, vagy reszket.
Betiltanám örökre.
Ráadásul sokak nincsenek oda érte annyira, a négylábúakat ugye nem is említve.
Szívességet tettetek, hogy nem kellett még x percig hallgatnia a fél utcának.
Látod kedves FI, lehet így is. :)
A napokban olvastam pont, hogy Ázsiában valahol már árulnak hangtalan tűzijátékot is. Azt hiszem, az ellen senkinek nem lenne kifogása!
Gondolom 18 fölött vagy, hisz regisztráltál ide.
18 évesen meg el tudod dönteni, hogy kidobj e rongyos 7000 Ft-ot tűzijátékra. Szerintem vedd meg. Én remélem, hogy itt a környékemen sokan vesznek, mert imádom a tűzijátékot. Gyönyörű, és ha ők veszik, nekem ingyen van. Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Kutyakakival a tűzijátékozók ellen
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Hol lehet Győr területén színes torta tűzijátékot venni?