Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek? (tudásbázis)
Ne is mondd, én is mindig ezt hajtogatom, hogy oké car a helyzet, de ez a járvány a fiataloknak is extra szívás.
Az ő "dolguk" még az (szerintem), hogy bandázzanak, járjanak-keljenek mint zsidóban a fájdalom. Persze tanuljon is, de csak az nem töltheti ki minden napjukat. "Nem egészséges" ebben a korban.
Most egy főiskola, egyetem így milyen már? Hol van a feelingje? Aki pl egy 3 éves szakra jár, annak minimum a fele távoktatásban fog lemenni. Aztán utolsó félév megint otthon államvizsgára tanulás. Úgy járnak fősulira, hogy meg sem ismerik a csoporttársaikat, elmennek az utcán köszönés nélkül egymás mellett noha ha meglenne a fősulis, egyetemi élet lehet országos cimborák lennének. 😕
A "mindenki a barátom" partikról ne is beszéljünk.
Akiknek meg nincs párjuk/pasijuk/csajuk nem is tudom mit csinálnak.
Hány éves vagy? Fogadj szót a szüleidnek.
Egyébként én szeretem nézni:)
Az enyemből nem fog😀
Lidl házi vekni a kedvenc kenyerünk. Ott felszelem a kívánt méretre és mehet a fagyóba.
Tegnap a posta előtt fagyoskodtam. Nagyon úgy néz ki, hogy ünnepek előtt a boltok előtt is kell majd, mert bevezetik a létszámstopot!
Van valakinek jó zsemle és kenyérreceptje? 🤪
Online ballagás. Hát na. Az volt a legszánalmasabb. Öltönyben, nyakkendőben, a lányok csini ruhában ültek a monitor előtt. Siralmas.
Befejeztem. Bocsi mindenkitől.
Jó, de na. Vannak fiatalok is. Se suli, se egy kajálás, se ballagás, se szalagavató, se, se, se, se. Nyilván az esti durrogtatás nem ad vissza semmit, és nem is múlik rajta semmi, de... na mindegy.
Tulajdonképpen nem a tűzijáték tiltása miatt nyavalygok, mert lecarom, de valamiért most végiggondoltam, hogy mit vett el tőlünk ez az év. És nem tőlem, a gyerektől. Basszus, azért nagyon durva, hogy március 13,-án hazajött a suliból, és azóta kb itthon van, pedig közben leérettségizett, felvételizett, egyetemista úgy, hogy egyetlen egyszer volt bent a suliban, beiratkozni.
Egyáltalán nem ide tartozik ez az egész, csak most kiszakadt.
Jah. Probléma megoldva. Bár nem értem miért nem lehet kertekben durrogtatni, de nem vagyok olyan okos mint aki ezt ismét kitalálta.
Olyan lesz a Szilveszter (is) mintha a halált várnánk....
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Kutyakakival a tűzijátékozók ellen
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Hol lehet Győr területén színes torta tűzijátékot venni?