Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez? (beszélgetés)
Hat,annyi biztos,hogy nem rosszabb a helyzet!:-)
Mostanaban azert izzadt rendesen a gyerek,megsem gyulladt be egyetlen pottye sem,tehat lehet,hogy jobb ez a krem,mint az eddigiek.
A fiam eseteben a nap kifejezetten kerulendo,attol nagyon csunya lesz! Nekunk azt mondtak,kamaszkorban meg rosszabb lesz,aztan visszaallhat a mostani allapot. Neki szuletese ota ilyen a karja,laba,sajnos ez van...
Ha napra megy,a minimum az 50+ naptej,de abbol sem mindegy,melyik,mert sokmindenre allergias is! (Csak,hogy egyszeru legyen...:-)).
Remenykedem,hogy felnott korara,annyira fogja zavarni,mint engem,tehat semennyire!:-)
Erről azt olvastam, hogy felnőtt korra elmúlik, sőt példát is tudnék írni. A barátnőm kisfiának volt ilyen a karja. Jó ronda volt, sokáig kenegetnie kellett és már nyoma sincs. 18 éves és úgy 10 éves kora körül kezdődött. Neki azt mondta a doki, hogy azért gyullad be, mert a szarusodás miatt a szőr nem tud kinőni a karján. Egyébként nem hinném, hogy emiatt valaki is kerüné a gyerekdet. Egyértelműen látszik, hogy nem fertőző.
A napoztatás jót tesz neki.
Akkor jobbulást!
Remélem beválik ez az új kence-fice!
Elmentunk!:-)
Ugyanaz a diagnozis,csak uj kencet kapott a gyerek. Most egy carbamidos kremet irt fel a dokineni. Termeszetesen kertem egy papirt is,hogy nem fertoz,nehogy nyaralaskor gondunk legyen!
Ha nem sértődtél meg, akkor rendben van.
Egyébként ma a metrón mindenkit kerültem, mert egyik ember büdösebb volt, mint a másik. Persze meleg van, na de 1 nap alatt, hogy lehet ilyen szagokat összeszedni...
Azt hiszem nem fogunk találkozni, mindkettőnk nagy-nagy örömére.
A piszkálást te kezdted meg azt is, hogy megsértődsz.
Ha zavar mások véleménye, akkor tudd, hogy másokat is zavar pl. a te véleményed. Most is csak vagdalkozol:
"ne adja a JÓistten, hogy velem találkozz, ha te vagy kedves ismerősöd éppen rosszul lesz a BKV.-n Mert majd előtte megkérdezném hozzád közelíthetek e jó?"
Miért? Mi lesz?
És milyen jó, hogy csak feltételes módot használtam....
:)
Csak mosolyogva és kedvesen, türelmesen.
Sajnálom, ha bánt, hogy kerülnek, illetve az, hogy én is kerülnélek. Vállalom a hibámat. Féltem magam, és bár valóban nem látszik a TBC és a tetű sem, de azért igyekszem nem szorosan állni az emberek mellé, nehogy elkapjak valamit. Nem fogodzkodok a BKV sem.
Ha te a munkád során találkozol fertőző emberekkel, akkor tudod miről beszélek. Most mondhatnám azt, hogy lehetne benned annyi empátia, hogy nem veszel fel gumikesztyűt és maszkot, mert szegény beteget megalázod azzal, hogy így kimutatod a félelmedet. Ugye, hogy ez visszafelé is lekövethető? Hétfőtől ne vedd fel a védőeszközöket! És akkor fogod tudni, hogy miről beszélünk itt néhányan....
Mondtam, hogy elkapható?
Nem mondtam, de egy laikus nem tudja mivel áll szemben, így akármit gondolhat, még azt is, hogy fertőző. És ha fertőző, ha nem az aktív pikkelysömör igen is visszataszító és nem szívesen lennék az illető közelében. Ez van.
És természetesen én tisztában vagyok az esetleges betegségek öröklésében, illetve generációk kimaradásával. Ez genetika.
A másik: én mint kívül álló ok, hogy nem ismerem fel a nem fertőző betegségét másoknak, na de, hogy az sem tudja mi baja van, akinek ilyenje van....
:)
Mégis van valami eredménye ennek a fórumnak.
További ajánlott fórumok:
- Keresztények fóruma! Szeretet közösségben együtt munkálkodva! :))
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?