Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem? (beszélgetés)
El fog.
Egy millió téma van a világon, bár melyikbe hajlandó vagyok veled eszmét cserélni-ezen kivétellel...
Légy nagyon-nagyon boldog...ezt kívánom neked.
Paranoiás vagy szerintem, biztos megszállt egy démon.... :DDD
Andi! Ez nem ő, mert megszállták! :DDDDDDDDDD
a rágalmazást nem tűröm.. mivan???
hazudok? mondj egy példát miben? milyen anda reg??? mi az anyámról beszélsz? be vagy lőve vagy mi?
Ezer éves béke? :)
Jól hangzik, de hogy a rossz nem fog eltűnni sohasem, az egyszer szent. Rossz nélkül nem lenne értelme élni.
nem.. látszik hogy csak egy síkon tudsz gondolkodni.. én igazából arra gondoltam hogy fel kéne lőni a Holdra de az túl közel van inkább a Marsra XD
és puszta szeretetből :D puszika :)))
Ráadásul hazudsz mint a vizfolyás, azóta, ahogy itt az anda reg szövegét egyértelműsitettem, hogy hamis.
Ha már játszol, azt értelmesen kéne:)
"mert nem vagy idevaló. . igazából e világra se. , "
Szív bőségéből szól a száj.
A gyülölet következő lépése a gyilkos indulat-sikerült elérted:)
én sehol nem látok egy szót se ami értelmes lenne (leszámítva a kötőszavakat)
lehet csak a múltbeli "csevegéseink" hatása ez :)))
nem tudsz te se semmit.. függöny mögött.. haggyjuk má ezt..
azért próbál elhallgattatni a méhkas mert nem vagy idevaló.. igazából e világra se.,..
Ezt most nem értem... Végig itt voltam, de sehol sem láttam olyat, ahol Tatjana nem "értelmesen kommunikált" volna... :DDD
Szemöveget kő vönnöm vénségemre... :DDDDDDDDDD
Amit ő ír, az még nem a vélemény rákényszerítésének tartományába esik, szerintem.
Ha neked lenne igazad, akkor meghasonlana minden.
De nincs.
Bárkivel vitázok-bárkivel, de veled nem erről a témáról.
Te vagy az a bizonyos kivétel.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Szeretnék akkreditált intézményt találni, ahol természetgyógyászatot tanulhatok, munkaügyi központ támogatásával? Tud valaki ilyet!Sürgős!!