Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem? (beszélgetés)
Majd én válaszolok Tati helyett, mert ő nem fog lealacsonyodni a mi szintünkre....
Szent Tatjana nekünk földi halandóknak el fogja mesélni hogy Luci bácsi hogyan téveszt meg minket és hogy mi leigázott emberek vagyunk, és ő az egyetlen közülünk aki Jézus ágyasaként hirdeti az igét és aki nem követi az a pokolban fog elégni...
Verebet ne emlits, mert más nem jár a fejemben ma, mint ez a mondat amiket mondtak-sokan, nem egy két ember-hogy:
Verébre nem lővünk ágyuval(én viszont össztűzt már nem egyszer kaptam).
Ma már nem tudom hányszor jön fel bennem ez...
Az ember életéhez hozzátartozik a transzcendencia. Mert mindent nem lehet és nem is kell megmagyarázni a 2x2 józanságával.
Ettől kezdve bármibe bármit be lehet helyettesíteni. Sem leegyszerűsíteni, sem túlmisztifikálni nem érdemes.
Először érdekes, aztán természetes. Először újdonság, aztán már rájön az ember, hogy mindig is ott volt az orra előtt ez a csoda, csak eddig nem vette le a kendőt a szeméről, mert nem tudtam, hogy le kell. :)
Ezt azonban tapasztalni kell. A "természetfelettiről" beszélni nehéz, mert a leírásokba könnyű belekötni, és mindig van olyan, aki igenis a hibákra vadászik, valamint megmagyarázza, avagy félremagyarázza a dolgokat. Részben ezért sem szeretném leírni a tapasztalatíimat. Nemcsak pontatlan lennék, hanem meg is kellene védenem, mert lenne olyan, aki ellen meg kell. Ez nem vicces. Már volt részem pár ilyenben, és kiábrándító, mikor olyasvalakivel találkozok, aki "fel akar világosítani", miközben tudtán kívül az elhomályosítás a célja... :)))
Hmm... Találkozás istennel, avagy a mindent kitöltő energiával, mely pusztán érzésben és leírhatatlan érzékelésben nyílvánult meg, melyeket leírni nem tudok. Régen próbáltam, de sikertelenül. Sosem sikerült azt visszadnom érthetően, ami történt... Már nem is akarom. :))) Aki hiszi, hiszi, aki nem, az nem. :D
/Megj.: nem vagyok vallásos/
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Szeretnék akkreditált intézményt találni, ahol természetgyógyászatot tanulhatok, munkaügyi központ támogatásával? Tud valaki ilyet!Sürgős!!