Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem? (beszélgetés)
szia
túl sok tapasztalatom nincs. néhány itt maradt avagy visszatért (ez máig nem tisztázott ezért írom így) lélekkel való "találkozáson" kívül semmi különös viszont hinni hiszek ezekben. nagyon szkeptikus voltam de már nem.
Ostoba beszéd..és ennyi..lepereg..
Az, hogy ő mit gondol, és mit hisz-egy dolog.Ahogy a valóság meg más.
Ha ismernéd a két oldalt-pontosan, akkor tudnál különbséget tenni, és ezt a műsort amit itt most nyomsz, akkor sem tennéd, ha milliókat kapnál..
a miért pedig: mert ismered a két oldalt:) ezért.
Persze...hogyne....meglehet. Csak tudod elgondolkodtató hogy ha valaki neked nem szimpatikus akkor az már Lucinak dolgozik...vajon miért? Mert tudod hogy aki tapasztal olyan hülyeségeket nem sűrűn mond mint te, vagy ha tapasztal akkor megkérdőjelezem azt hogy nem képzelt-e bele hülyeségeket...
De te meg tévedhetetlen szentnek képzeled magad.
Aki eddig csak egy oldalt ismert meg, az számomra nem jelent tapasztalatot.
A tapasztalat ott kezdődik, ha mind a két oldalt ismered.Mindkettőt:)
Én egyre nyomatékosan megkérnélek:
Fogalmad nincs, hogy én kiről, mit, hogyan gondolok. Én én vagyok, és ne beszélj a nevemben-semmit.
Amúgy meg: minden embernek meg van a lehetősége:)mindenkinek.
Ráadásul a mocskolódásodat igazán megtarthatod magadnak, mert Jézusnak senki nem ágyasa, és sosem volt ágyasa:) Ha lett volna nem Ő lenne ma is az Élő Áldozata az emberiségnek.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Szeretnék akkreditált intézményt találni, ahol természetgyógyászatot tanulhatok, munkaügyi központ támogatásával? Tud valaki ilyet!Sürgős!!