Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem? (beszélgetés)
Szerintem nem félnél,olyan kedves aranyos megnyugtató hangon énekelget,hogy attól lehetetlen félni vagy valami rossz szándékot feltételezni.
Csak amikor már monotonná válik a dolog,/mert eléggé kitartó a drága/ :)akkor másfelé irányítom a figyelmemet,de volt olyan hogy arra aludtam el.
Hangjából itélve 4-5 éveske lehet.
Ettől azért sokkal keményebb tapasztalataim vannak,illetve voltak,ami nem szeretném ha megismétlődne.
A dolog lényege az,hogy ez nem hit kérdése.
Akivel nem történtek ilyen dolgok,attól nem várható el a hit,akivel meg történt,az nem hisz benne,hanem tudja,mert tapasztalta.Ha csak egyszer történik,joggal gondolhatja hogy á ez biztos csak az érzékek játéka,lehet hogy rossz idegállapotban voltam,stb.De akivel sorozatosan történik,nos ott kezdődik a bizonyosság. :) Én érzem hogy jó e a szándék,vagy rossz,ez érződik a jelenlétéből.Ha rossz,akkor úgy védekezek,hogy elküldöm /néha elég durván/és nem szentelek neki figyelmet.De kórust hallgatni nagyon jó,vagy ha szólóban énekelnek,kicsilány lalalázik,ez olyan megnyugtató. :)
hitetlen musztafa. :) hihi. csak viccelek ám
amúgy addig örülj míg nem tapasztalsz ilyesmit. nem minden esetbe áldás...
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Szeretnék akkreditált intézményt találni, ahol természetgyógyászatot tanulhatok, munkaügyi központ támogatásával? Tud valaki ilyet!Sürgős!!