Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem? (beszélgetés)
legalábbis a Föld.. De mondjuk az Ozirisz lehet jól járna vele :)
innen 150 fényévre van, az átlaghőmérséklete úgy 1000 Celsius fok körüli :)
Mellesleg ilyen önimádó embert régen láttam mint te! Jó lenne tényleg ha nem hinnél butaságokat, mindenki meg van a te hülyeségeid nélkül is! Ezt próbáld meg megemészteni, tudom hogy nehéz...
A világ nem lenne rosszabb nélküled, hidd el, csak jobb! :))))
légy büszke magadra hogy ahol megjelensz ott vasvillával kergetnek ki XD ez ám a teljesítmény.
inkább haljon ki egy fórum mint hogy te odatold a az arcod..
Na puszi :P
Megvakított a szektád? :DDDD Tényleg rossz neked... :DDDD Csak szólok hogy itt folyt ám beszélgetés, és jó lenne ha nem hinnéd magadról hogy te mindent tudsz, meg te vagy a világ közepe meg mindenki a te hülyítésedet várja... Fogd fel hogy nem érthetsz te sem mindenhez, és a fanatizmusodat meg eldughatnád a zsebedbe, mert elég nagy szégyen hogy felnőtt embert így barikának nevelt a szektája... És baromira gáz hogy folyton azt hajtogatod "magadból indulsz ki".... Szokj már le erről. :))) Ja és köszönöm nem kérek a nyugtatóidból! :D
Ha hallgattál volna igen bölcs maradtál volna:XDDDDDDDD
Na cupp, oszd be egy hétre:D
Már megint magadból indulsz ki:DDDmondom öreg hiba...
A nyugtatót te szoktad:XD Nekem nincs rá szükségem:)
Amúgy igen hizlalja a májam, hogy mióta kiléptem ebből a topikból-haldoklik:DD Amihez nyúlsz-ott fű em terem. Ez régen se, de most se volt kérdéses elöttem:DD
te meg kapcsold ki a zizegőt ott alul mert túl magas fokozaton vagy XD
Amúgy azt javaslom szedj be pár nyugtatót, az beállít kicsit és nem fogod a feneked a földhöz verni mérgedben mint most... :DDD
Ejnye szentfazék asszonyság! Ilyet beszélsz? Hát a pokolra kerülsz, nem félsz? :DDDD Mellesleg most legalább látják ki beszél ilyen ocsmányul, na rólad ennyi, lejárattad magad! :))) Gratulálok neked! :))) Ügyi vagy! :)))
Látom megint igen kielégítetlen vagy:XD azért nyomod ennyire:XD
Cupp
nicsak nicsak.. Ki van itt :)))
Ja...csak tudod én nem hülyítem az embereket mint te meg a szektád. :))
Már megint magadból indulsz ki-öreg hiba:DDDD
Tudod elég rossz lehet neked hogy mindig mindenről a démonjaid jutnak eszedbe... Nem mondták még hogy nem csak "azok" léteznek? :D Mert szólok hogy más is van... :D Mellesleg akkor engem meg maga Lucifer szállt meg ugye? :D Jajj, már.... De gáz amit művelsz... Kíváncsi vagyok hogy melyik szekta hülyített így be.....
Már megint itt ólálkodsz? Minek kell neked mindig a hülyeséget tukmálni a jó népbe? Ez baromság amit írsz, igenis előfordul hogy emlékeznek emberek előző életekre... Attól még hogy a gyülikédben tagadják az igazságot... :)))
nem, hanem egy jó nagy átverésben volt részed...és nem a saját lelked volt az, aki "visszatért"..
Ha emlékszem az előző életemre, az eléggé természet feletti? Mert hogy nyomasztó, az egyszer biztos...
Sok lehetőség van, és te bármelyiket választhatod. Mindegyik választásnak más lesz a végeredménye, de te abban a pillanatban nem tudod hogy mi lesz ha azt választod, és nyilván azt választod amit jónak látsz. Szóval akkor lehet...de a "rossz" választást is ki lehet javítani, mert az csak egy mese hogy abban kell lenned, mert nem kell. :) Hogy élsz-e a lehetőséggel, azt te döntöd el.
Szerinted nincs rossz választás?
Ja az előző életekről beszéltem, hogy arra írtad a hibát hogy büntetés jár értük következő életben, azért kérdeztem.
Ez egy választás....az én fogalmaim szerint. :) Amiért nem jár büntetés, mert amúgy sem jár. :)
Mondok rá egy példát:Visszautasítod például álmaid lehetőségét...Ez nem volna hiba?!
Már írtam. :) Viszont már előbb meg kellett volna kérdeznem, tudom hogy ez nagy probléma... :))) Szóval te mit értesz hiba alatt? :)
Akkor mi van helyettük?:)
Már itt sem vagyok... :DDDDD
hát most kezdjelek el eszelős módon egy vadászpuskával kergetni? :D
Zavarjál már! :DDD Na jó, nem kell zavarni, megyek nézni a filmet! :DDD
Én meg már menjek nézni az utolsó részt a filmből... :DDD Ó, de király egy történet... :)))
További ajánlott fórumok: