Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb. (beszélgetés)
újra-tábla :)
ez jó
hát ha tényleg 5 perc után kezd el csíkosodni lehet ott lapul a kukban a 2 csík...meg márbenézeget a hányinger is néha... gyakrabban kell pisilni de felfázás nincs, azt megismerem, meg fáradt vagyok mindig
létezik hogy 6 napos késésre nem mutatja ki amúgy?
akkor kapsz egy "újra táblát" :)
inkább otthon, kényelmesbe csináld meg :D
Csak igazad legyen!
Nem néztem, plázában megvettem, wcben teszt, kuka :)
nézd, a nega teszt nem tuti..6 napja valamitől késik és ha rendben van a ciklusod akkor nagyon valószínű, hogy babától
..és ahoyg itt többen írják: nem mindenkinek mutatja még ilyenkor.
basszus 5 perc után kb kivágtam mert semmi jele nem volt a csínak a controll meg már rég erős volt...
tényleg rossz ez a leírás hozzá olvasom a neten sokfelé...nem egyértelmu én azt hittem 5 perc után kuka
igen reggeli első és nem jártam ki...annyiranem hiszem hogy sokat ittam este hogy túl híg volt
űbár nem lepisiltem hanem bgeletartottam legalább 10mp-t ír, 12ig tartottam bele...de azt írta lehet így is nem csak lepisilni
nem, nem akartam csalódni, és a 10.nap a tuti ugye amikor már azért elég esélyesen kimutatja...nah meg pünkösd volt és nem volt itthon teszt és zárva volt minden:D hihihi
de kontra dolog pl, tesóm is a 10. napnál tesztelt negatívat, most 9 hetes babós...
Én akkor csináltam, mikor meg egy-két napot késett és egyértelműen pozitív volt. A férjem nem hitt benne (úgy volt, hogy meddő vagyok), vettem egy másik fajtát és az is egyértelműen pozitív volt.
Azóta is őrzöm mindkettőt!
Nekem a 34. ciklusnapomon, de nekem 33 naposak átlagban. Átlagban, mert sosem udtam mikorjön meg, csak beazonosítottam kb-re.
34. napon 2 tesztet csináltam egy gabrielt és egy medi- labot. A medi-labot délután és akkor már erősebb volt. a gabriel-t meg ott hagytam, aztán 2 óra múlva néztem meg, és ott volt a 2. csík, halványan!!!