Terhesen fürödtök/fürödnétek a Balatonban? (beszélgetés)
No, akkor rólam meg lehet a véleményed.. :)
Szerintem az egy pocsolya. A Velencei-tó meg a lábmosó.. A déli part tele van pesti meg vidéki prolival, az északin meg a budai sznobok tobzódnak. Mi Füredre járunk (a pasim imádja) de soha nem megyek bele a vízbe. Ha nagyon melegem van lezuhanyozom, de ennyivel meg is van oldva...
Nincs a Balatonnal semmi baj, csak egy b@szott nagy pocsolya:D
Az agyonsterilizált környezetben élők immunrendszere sokszor a nullával egyenlő.
Úgy gondolom ez nem igaz ránk,nem vagyunk agyonsterilizálva,de itt ha jól tudom véleményekről volt szó,hogy terhesen belementél-e vagy belemennél-e a Balatonba.Én leírtam mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy belemegy-e.Ha jól tudom senkit nem sértegettem azzal,hogy mi a véleménye a Balatonról,nem neveztem pocsolyának,aki belemegy annak jó fürdőzést kívánok aki nem az biztos megoldja majd a a hűsölést másképpen.
Sziasztok!!
Akkor a strand meg alapból kilöve igaz?Pedig minden porcikám kivánja a vízet!!És a zuhany kevés :S
én nem mennék be terhesen, mert valóban nagyon ritkán előfordulhat, hogy fertőzést lehet benne összeszedni. De, már bocsánat, mi az hogy pocsolya? Még a környezetemben sem ismerek olyat, akinek valaha baja lett volna tőle, a füle pedig nem azért fájt mert Balaton, hanem azért mert víz, ami belement és begyulladt.
Szomorú, hogy van aki igy beszél róla, nekem is van medencém, meg gyerekem is, meg fertőtlenítőm is, meg kutyám is .De nem a fertőtlenítésről szól az életem, talán ezért nem volt még nálunk soha senki beteg.
Ez érdekes:))
Ha a balcsiban ilyen baci lenne,akkor mindenki megfertőződött volna vele.
Talán az immunrendszere volt túl gyenge a lányodnak,és nem a balcsi volt a mumus.
semmi képen nem fürödnék sem természetes vízben, sem strandon.
A gyerek egészsége mindennél fontosabb, és terhesen elkaphatsz egy olyan fertőzést, ami a kicsinek nem igazán kéne.
Bocsi én ezt tenném...
Sziasztok,én Siófoki vagyok gyalog kb 10 perc a part,de évek óta nem járunk le nyáron inkább csak télen hattyúkat etetni.Állítólag tiszta a Balaton,de nekem és sok Siófoki kismama ismerősömnek sem javasolja a doki a Balatonba való fürdést.Meg persze azért sűrűn látni benne emberi ürüléket,döglött halakat a part mentén valamint a vízben fürdő kutyákat,így gusztusom sincs ebbe a vízbe belemenni.
Szerintem mielőtt egy kismama Balatonba fürödne kérdezze meg az orvosát.
most volt a hírekben olyan tiszta a víz, hogy iható.
turistával tömve csak 1-1 hétre igaz.amúgy alig vannak.régen meg egy tűt sem lehetett leejteni a parton.most nem a kismamafürdőzés miatt írom, de megvédem a balcsit-éveken keresztül minden nyáron lent voltam.
remélhetőleg a dokija megmondja.én is izgultam az unokahugomért de semmi bajuk nem lett.
a balcsi meg nincs úgy tele, mint régen volt.lehet hogy most sokan vannak meleg a víz, de már nincs tömeg májustól szeptemberig-ezért tisztább a víz.
egyik ismerősöm rendszeresen járt úszni terhesen, sőt nálunk vízben kismamatorna is van.de a doki a tuti szerintem is.
Sziasztok!
Én 7 hónapos terhesen fürödtem a Velencei tóban, és nem lett semmi baj.
Bár én nem vagyok, egy vizicsibe típus, de ha nagyon "megkívánnám" a fürdést, és a terhességgel nincs gond, akkor fürödnék.
Az elsővel uszodában is voltam, igaz csak egyszer.
További ajánlott fórumok:
- Lelőttek egy vaddisznót, mert megmártózott a Balatonban
- Szabad terhesen a Balatonban fürdeni?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 4 éves és 1.5 éves gyerekeket hogy vinnéd be a Balatonba? Karúszó, mellény, úszógumi? Északi part hamar mélyűl a víz.
- Hol lehet kutyával fürödni a Balatonban?