Terhesen fürödtök/fürödnétek a Balatonban? (beszélgetés)
Ne vegyétek magatokra:))
Csak szórakozik.
Kihasználja a nők gyenge pontjait:DDD
szerintem is unatkozik, ha lenne dolga(pasi gyerek házimunka munka)akkor kevésbé jutna eszébe így kirohanni, és másoknak esni rögtön.
de a hozzászólásaiból ítélve szereti ezt csinálni-általában jó tanács helyett inkább belepiszkít a témákba.sajnálom nagyon:(
:)))
Ez elég jó indoknak tűnik,de azért van egy kis bökkenő:))
Ha nem lennél kíváncsi másokra ,nem lennél itt,hanem a tengerparton süttetnéd a szolizott bőröd .pasikat nyaldosva:))
Elég gáz,hogy uncsizó háziasszonyokat hergelsz ,mondvacsinált látszat ürügyekkel csak azért ,hogy valakik figyeljenek rád.
Jó neked a balcsi is ,ha meghív valaki magával ,a hajad is csak szőkített,szóval nyugi.
Az igényesség nem a tengernél kezdődik ,hanem a fejedbe:)))
Dolgozz rajta egy kicsit:)
Húha mi lett itt egy egyszerű kérdés miatt!?
Lányok nyugi, aki akar fürdik és fejest is ugrik, aki nem akar, oda se megy. Süt a nap, meleg van, én "unatkozó" házinyanya vagyok, de ne marjuk már egymást!
Az egyetlen ok, hogy nincs fent képem, mert nem vagyok kíváncsi az itt fellelhető nagy átlagos otthonunatkozó háziasszony véleményére.
Sőt, általában senki véleményére nem vagyok kíváncsi. Mottóm: mindenki bek@phatja...:D
Így van:))
Nem hiába sterilek lassan az emberek is:))
KIMARADT HOGY ESZE SEMMI...ÍGY TÖKÉLETESEN MEGHATÁROZTAD A FAJODAT,CSAK AZ UTOLSÓ JELLEMZŐ LEMARADT.
PRÓBÁLJ MEG BUDÁN BIKINIBEN SÉTÁLNI-UGYANOLYAN SIKERED LESZ ÉS MEGSPÓROLOD A BALATONI UTAT.
HA KÖVET SZERETNÉL MENJ EL EGY TÜNTETÉSRE ÉS KAPSZ.ITT NORMÁLISAN SZOKTAK EGYMÁSSAL BESZÉLNI AZ EMBEREK.SAJÁT ORSZÁGÁT SAJÁT LAKÓHELYÉT KEVÉS EMBER SZÓLJA LE.NA DE MINDEGY NEM TERHELEM AZ AGYI KAPACITÁSOKAT.
köszönöm hozzászólásaitokat, most voltam dokimnál, és mondta, hogy nyugodtan menjek bele, tiszta a vize... ne hagyjam ki...
meglátom én is, ha ottvagyok...:)
köszi, további jó pihenést, szép nyarat nektek!
:)
Nagyon köszönöm a fáradozásodat:)
Budai sznob liba...ez egyre jobb.... :)
Budai sznob, már mondtam az előbb is. Sőt, hogy fokozzam az indulatokat, 160 cm, 45 kg, 70 C-s, szőke nő vagyok. Kérek szépen fajmeghatározást.
Csak azért zuhanyozom a pocsolya partján, mert jobban néz ki vizesen a Moschino bikinim. Persze én is szexibb vagyok vizes bőrrel és hajjal...:)))
Jöhetnek a kövek.
Lehet hogy az vagyok...és akkor mi van? :)
Nem azért megyek bárhová is hogy elmondhassam, voltam ott. Azért megyek, mert menni akarok, mert érdekel az, ahová éppen utazom. Ennyire egyszerű az egész....nekem eszembe sem jut azzal "menőzni" hogy a Balcsihoz járok (még a becézése is szörnyű) mert csak a pasim kedvében járok, hogy elmegyek vele.
akkor minek mész le a partjára, már ne is haragudj?
szóval én proli vagyok, vagy mi?a délin és az északi parton is előfordulok néha.És te mi vagy, ha füredre mész?
zuhanyozni otthon is lehet-ja ott senki nem látja a fürdőrucit meg a pasit?
További ajánlott fórumok:
- Lelőttek egy vaddisznót, mert megmártózott a Balatonban
- Szabad terhesen a Balatonban fürdeni?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 4 éves és 1.5 éves gyerekeket hogy vinnéd be a Balatonba? Karúszó, mellény, úszógumi? Északi part hamar mélyűl a víz.
- Hol lehet kutyával fürödni a Balatonban?