Terhesen fürödtök/fürödnétek a Balatonban? (beszélgetés)
hehe a bécstől meg lecsúszik az a bizonyos bugyi!
lehet előbb utóbb nem visz, helyben is talál valakit akinek lecsúszik illetve sok lánynak a balaton is elég.szal nem fogja túráztatni magát az idegeit-ha rájön könnyebben is megkapja.vagy valaki nem rinyagép és szórakoztató kellemes nem csak a szexben.és nem kell félni hogy beégeti egy egy elszólásával kritikájával jaj de vicces vagyok, ne már ma is meleg van:)
Mondd el pls melyik az a füredi strand ahol 150 HUF a belépő.....Azt hiszem mi az Eszterházyra "járunk" de ott majdnem 800 HUF...mindegy is.
Nem a pasi szuper, vgay a Balaton lealacsonyító, de ha nincs idő többre akkor nincs. Az idén egy-két országot már megjártam, szeptemberben megint megyünk egy hétre romnatikázni a kedvenc városomba.....szóval nem lealacsonyító, csak szoktam vele közölni, hogy kicsi szívem attól nem fog lecsúsznia bugyim, ha elviszel a pocsolyához :)))
(aki nem érti az utolsó mondatot, magára vessen :D)
ez valami nagyon szuper "pasi" lehet, ha vele hajlandó vagy idáig süllyedni, hogy Balaton...
nekünk egy fillérünkbe nem került amúgy a nyaralás, idén meg már voltunk kétszer külföldön, így nekünk már az az átlag. tudod, kinek mi az átlag... mi, kertesházasok, terhesen a Balaton parton, a vízben, nem a napágyon.. no, ez meg aztán... ez az igazi EXTRÉM, ha a többi "budai proli és bulizós fiatalok" az átlag. Jaj, bocsi, a strandbelépő valóban pénzbe kerül! 150 Ft! de bevállaltuk!
Tényleg nagyon vicces ez a topik, muszáj volt ma is benéznem :)
Saját magatok generáljátok ám ezt a hangulatot csajok, minek szóltok hozzá agis-hoz, ha ilyen 'negatívnak' tartjátok. Az igaz, hogy így ti is és ő is roppant jól szórakozik, de ha tényleg azt szeretnétek, hogy arról szóljon ez a topik, amiért meg lett nyitva, nem válaszolnátok neki és egy idő után megunná, hogy senki sem törődik vele....de így biztosan örül, hisz totál középpontban van. :)
Az egész vita különben onnan jött, hogy agis szerint a Balcsi egy pocsolya. Hát ezer ember közül egynek lehet ez a véleménye, nem? Tovább kéne már lassan lépni ezen! Nincs oda mindenki a Balcsiért, ezen nem lehet változtatni.
Persze tudom, hogy úgysem bírjátok megállni, hogy hozzá ne szóljatok....úgyhogy holnap is benézek majd :)
Sok jjjjjj-t küldünk neked:))))))))))) Tudod, csak az követ el hibát, aki dolgozik:)
Egyébként nagyon rossz "vívó" vagy, Fata Morgana és Ében11 sokkal jobbak nálad. Az ő válaszaik a szórakoztatóak, nem a tieid:)
:) muszáJ:), Pedig már megőrültem a kölkeimtől. Nem tudjátok úgyse meggyőzni egymást, ki nevet, ki pedig idegrohamot kap és úgy írkál mindenfélét.
Na további szép napot!
Ez nem kitartottság kérdése, hanem kompromisszumé. Miatta a Balatonhoz megyünk, miattam Bécsbe. Ennyi az egész:)
Szar lehet egy panelban rohadni egész nyáron....
A muszáJ pontos J.
Még egy senki is helyesebben ír nálad:)
Hahahaha. Basszus, sz@r lehet Neked. Még nem sárgultál be?
Annyira tudtam,hogy csak cukkolod a jó népet:)))
Tényleg ennyire uncsi az életed?
Ha már ennyi időd van velem vitatkozni, ugyan keress kérlek rá, mikor mondtam, hogy fürödjön vagy ne fürdöjön benne bárki is...:))) Én nem mennék és nem is megyek bele.
Amit kijelentettem, hogy szerintem egy pocsolya. Ezt tartom is.
jesszus.nemcsak magadat látod másnak a körülötted lévő embereket is!
konstruktívat én nem láttam és a vicceset sem.
nem kell mentegetőzni.tényleg nagyon nagyon sajnállak.remélem egyszer jobb lesz odabent.
Irónia szagot érzek :)
Kérlek ne mondd meg nekem, mit tegyek és mit ne, ok?
Szerinte egy napra érdemes lemenni, és sőt, hoyg még kevésbé legyen benne logika, délben szoktunk elindulni. Öt órakkor meg vissza. De valószinűleg ez azért van mert nagyon unatkozunk, és rohadt sznobok vagyunk :)
Basszus, unatkozom, és van aki vevő a hülyeségre....
Ha konstruktívan szólok hozzá egy témához (pl.tudásbázis) lehurrognak, miért mondom, olyan okos vagyok??? Ha meg viccelődve, én vagyok a legnagyobb bunkoid.
Kákán is csomót tipikus esete.
provokálsz hergelsz és nem akarsz megsérteni senkit-ez a kettő ellentmondásos.a környezeteddel játssz inkább...meg a pároddal megérdemel egy ilyen különleges nőt.
én úgy gondolom egy napra akár még a balcsira is fölös lemenni-főleg hogy ennyire nem szereted.maradj otthon ő meg érezze jól magát!
ja és ne kapcsold be a netet-sokan fogunk örülni!
Csak szórakozom, ennyi az egész. Provokálok , hergelek. Ez van:) Én élvezem.
Egyébként nem akartam megsérteni senkit.
Külföldön is megteheti és meg is teszi.Egy-egy napra azonban nem érdemes messzebb menni (ezzel indokolja), amiben teljesen igaza van.
További ajánlott fórumok:
- Lelőttek egy vaddisznót, mert megmártózott a Balatonban
- Szabad terhesen a Balatonban fürdeni?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 4 éves és 1.5 éves gyerekeket hogy vinnéd be a Balatonba? Karúszó, mellény, úszógumi? Északi part hamar mélyűl a víz.
- Hol lehet kutyával fürödni a Balatonban?