Terhesen - elhagyjam a párom? (beszélgetés)
Ha valaki gyerekként nem tudja kezelni azt ami körülötte történik, sajnos természetes és megérthető...ha felnőttként nem tud felülemelkedni a múltján, akkor lehet nem ártana egy pszichológus, vagy szimplán hagyni kell a fenébe, már nem gyerek 35!! éves...100x túltehette volna magát a sérelmein, pontosabban megtanulhatott volna együtt élni a történtekkel és valami újra és jobbra kezdhetett volna el koncentrálni, hisz az út nyitott volt előtte, nem élt vele..
Régen sz@r lenne, vagy sz@rabb a világ, ha mindenki akinek rossz gyeremekkora volt egész életében abban is marad...
Elég zűrös a családi háttér, nehéz természet mind a két szülő valóban. Sok jót nem látott otthon...
És pont így érzem igen, ahogy leírtad...
Mindenki sérül az élete folyamán. Olyan nincs, hogy az út, amelyen lépsz sík egyenes. Ha egyenes is, akkor is meg lehet sérülni; el lehet esni. Csak erre és a sajnálatra nem lehet alapozni.
Ha valóban családot szeretne, akkor már rég meg kellett volna változnia. Én nem tudom milyen példát látott otthon, de ahogy viselkedik, ezt láthatta. Ezt akarja a gyerekének is?? Téged meg kb. annyira tisztel mint egy macskát. Semennyire. Bele sem gondol, hogy csak a terhesség miatt mekkora változáson mész keresztül. Önző. Minden róla szól. "Felezzünk, szexeljünk". De hogy te mit akarsz, hogy te mit szeretnél az már tök mellékes.
Pontosan...
normális pasas ilyennel nem is viccel..anyááááááám..
Ébredj fel! Ez csak rosszabb lesz!
Megmondanám neki, hogy dugja oda a pénzét, ahová gondolod... Úgy elmentem volna már, csak úgy porzott volna utánam az út!
Valóban belefáradtam...
Lehet hülyeség, meg ugye magamnak köszönhetem, de más kismama ilyenkor már babás kérdésekkel foglalkozik, nekem meg az összes gondolatom felemészti ez az egész cirkusz, hogy most akarja-nem akarja... elfáradtam..
Persze, ez nem lehet 'kifogás', csak emiatt ez küzdelem magammal, míg másnak talán egyértelmű lenne, és megrázva magát továbblépne.
Attól persze valóban nem kérdés, hogy ezt kellene tennem nekem is..
Most, hogy ezt írod, egyszer tett már olyan megjegyzést, hogy majd szex is alig lesz, mire mondtam neki, hogy hát igen, ez ilyenkor ezzel járhat. Erre ő: és akkor csodálkoznak a nők, ha a pasi elmegy más nő után nézni.
Na ez akkor kb 3 hete, nálam is kicsapta a biztosítékot, neki is álltam pakolni, mire jött, hogy csak viccelt, nem mondta komolyan...
Bizony.
Ne reménykedj! Nem éri meg! Arról nem is beszélve, hogy mint nő és leendő anya többet érdemelsz ennél az embernél.. Trógert akartam írni......... de áááááááhhhhhhh.. nem értem, hogy bírod mellette. Én már rég kiheréltem volna, vagy agyoncsaptam volna..
Már tanácsoltam a Hölgynek a hangszigetelést :-S
Jaja,ahogy írod, pont így voltam vele én is:-D és szerintem nagyon sokan mások is:-D
Ne haragudj, de szerintem ezek csak indokok.
Nincs nyugalmad... ez szerinted jót tesz a babának? Mert hogy neked nem az biztos, de így a babának sem! Basszus... hát k********va kedves a párod!! A terhesség ezzel jár.. én 12 hétig hánytam. Volt olyan, hogy felállni nem tudtam, annyira rosszul voltam. De a párom ott volt, hozta nekem a lavórt..pedig - mint utólag megtudtam - ha valaki hány, akkor neki is felfordul tőle a gyomra és sokszor majdnem velem együtt hányt :)) de sosem hallottam tőle, hogy hát k........va jó ez a gyerekesdi! És mi lesz ha sír éjszaka a gyerek? Az első hat hétben meg csak ábrándozhat a szexről, de sokszor még utána is. Én imádom a párom, szeretem is a szexet - a szülés óta még inkább! -, de sokszor bizony ha választanom kell a szex és az alvás között, előbb alszom!
Nem haragszom, tudom hogy vannak sajnos defektjeim, gyerekkor, előző kapcs, amik miatt ezek nehezen mennek. Küzdök velük rendesen.
És igazad van, tudom, hogy a baba érdekeit kell néznem, nem utolsó sorban a sajátom is a nyugalom lenne... Ami így valóban nincs...
A szex/kaja téma már most gond volt, mert hányok egyfolytában... Nehezen viselem, és ezt már sérelmezte. Olyan megjegyzésekkel, hogy: 'hát k***a jó ez a gyerekesdi...
Szóval igazigaz...
Nem akar elengedni, mert önző. Mert pasi.
Ő a gyerek apja. Igen, biológiailag. Mert egy normális leendő apa nem gondolkodik azon, hogy a frissen szült anya takarodjon már vissza dolgozni, meg ugyan adjon már ugyanannyi pénzt a kasszába!!
Apa-féleség..az a dolga, hogy gondoskodjon rólad és a gyermekéről. Ezért is vehette a vitamint. De ettől még nem lesz jobb ember.
Biztos, hogy kötődik, de ez olyan "majomszeretet" félének tűnik, nekem így külöső szemlélőként...
Nehéz döntés, amit mi nem hozhatunk meg helyetted, de ha végignézel a fórumon rengeteg különböző élethelyzetben élő és élettapasztalattal rendelkező, akár pont hasonló tapasztalattal, gyermekét/gyermekeit nevelő anyukát olvashatsz (akár apukával, szerető férjjel az oldalukon, akár anélkül) és ha átlagolni szeretnénk egyértelmű, hogy mások miként döntetnének, ill.hogyan döntöttek.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...