Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire? (tudásbázis)
:)))
ez aranyos!
Sziasztok!
Én skorpió vagyok, az uram ikrek...
5 éve vagyunk együtt, de semmi zűr...:))
Hihhiiihi
akkor most cáfolod vagy megerősíted? Hüm?
Én azt írtam, az ikrek tudnak alkalmazkodni...
assszem, elvesztettem a fonalat :/
:)
A párom skorpio ikrek aszcendenssel.
Hát kivan saját magátol is :-D
Hát az anyám is Kos és hát...
Nem illik össze egy oroszlánnal az biztos
1. Cáfolom az alkalmazkodóképességről írottakat.
2. Az eddigi tapasztalataim szerint az ikrek jól kijön a skorpióval. Ezt több ismerősöm is megerősítette. :)
Szerintem a "hal" jó esélyes...
Nyugis, csak hajlandó a mártírságra :) hatalmas lelkük van, de ők legalább (szo-szó) alkalmazkodnak.
Hát ne add fel :DDD csak ügyesen ;)
Nyugi :D
Te is megtalálod majd az igazi kihívást :)))
(mellesleg én kos vagyok, nem könnyű a helyzet, ez hisztisebb mint bármi más jegy szülötte :))))
Az én nagy fiam skorpió, kicsi lány ikrek.
Hüm. A fiam győz. A lányom legfeljebb kihízelgi a végeredményt, de ha dönteni kell, akkor reménytelen, a fiam az erősebb (és nem a kor miatt:))
De tényleg érdekes, és szeretem az asztrológiát, és hiszek is benne. Persze valóban nem mindegy, hogy mi az aszcendens és a génekkel is meg van az alap...
Hááááát, csak ismételni tudom "Fő az optimizmus" mindenki megtalálja a maga párját, és ez nem biztos, hogy a horoszkóptól függ :)
Na hát vagy vagy...:-DDD
Én is sok pasit megettem sokáig,de aztán leragadtam végül egynél.
:-DDD
Én pl egy csillagjegyben vagyok a sogórnőmmel és sokmindenben hasonlítunk. De én személyszerint mindig is nagyon rám illőnek találam a csillagjegyemet.
Az élet sok rejtélyt tartogat...
:-DDDDD
Akkor még sokat kell várnod rá :-DDD
A skorpió mindenkit megeszik reggelire, ha akar :)
A rákkal és a bikával jön ki jól :)
Ne szomorkodj!
Biztos eljő majd a Te megszelídítőd is:-DDD
Szerintem a jegyhez kapcsolódó tulajdonságok nem alaptalanok, nagyon is meghatározóak lehetnek.
Persze nem minden esetben, de többnyire igen.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Mit készítesz húsvét reggelire?
- Mit lehet készíteni reggelire, ami gyorsan megvan, és nem erős illatú (mint pl. baconos tojás)?
- Ti mit esztek reggelire?
- Te mit adsz reggelire a 13hónapos babádnak, ha már nem szoptatsz?
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?