Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire? (tudásbázis)
Ez igaz...
Én skorpió vagyok,nagyon sokáig tűrök,nyelek,aztán amikor borul a bili,akkor csípek.De nagyon.Míg úgy nem érzem,hogy kijött belőlem az összes harag.És utána minden megy tovább...
Viszont a hugom ikrek jegyű és zsebre tudtam tenni bármiben,bármikor.Igaz,hogy nagyon alkalmaszkodó,de nagyon félszeg,bátortalan.Én,mint skorpió bepánikolok hamar és menekülő utat keresek hirtelen,aztán minden "megvilágosodik" és megoldom a problémát.
Hát,azt hiszem nem könnyű sem a skorpiónak,sem a velük élőknek sem...
Nekem sokszor az za érzésem hogy sokkal bosszúállóbb vagyok mint a skorpio férjem
:-D
Akkor megvan a reggeli:-DDDDD
Csak vicceltem, szerintem ez egyénenként változó.
Sokmindenen múlik hogy milyen két ember között egy kapcsolat.
Még hogy mindenkit???
A pasim skorpio de hogy megegyen??
:-DDD
Szerintem az "ikernek" nagyon jó az alkalmazkodó képessége... sajnos úgy látszik, ez nem mindig elég...
Sajnálom Mokuskas!
Nálunk én vagyok az iker és a férjem a skorpió!
Finoman szólva nem jövünk ki egymással:(
Olyannyira, hogy a válás is képben van két gyerek után:(((((((((((((((
Hihhiihhi, még hogy (hüm-hüm) rossz véleménnyel???
Tudod te, hogy miről beszélünk :)))
A skorpió jegy egyébként nagyon jó jegy!
Céltudatos, következetes. Nincs velük bajság :) csak be kell tartani a játékszabályokat!
Készült egyszer egy magyar film ezzel a címmel, ha jól tudom Eszenyi Enikővel, sajnos nem láttam.
Ott a nő volt Skorpió, a férfi az Ikrek.
Látta valaki? Ott mire jutottak?
A skorpió okos és undok...
Csak akkor fog felfalni, ha eljött az ideje :DDD
Akkor mar, amikor nem számítunk rá, de akkor halálos...
(tisztelet a kívételnek -a szelíd skorpióknak-, ha van ilyen:))
Igaz,
de előbb ledarálja, alaposan összedögönyözi, felvagdossa, majd forró zsírban kisüti, és a tányérra csapja. :-)))
Ne vedd komolyan, amit fent írtam, ez csak akkor következik be, ha hazudnak a Skorpiónak.
Akkor tényleg halott leszel.
ilyenről nincs, csak fordítva :-)
skorpió pasi és ikrek nő
halál :-))))
Skorpió nő, Ikrek pasi. Van valakinek tapsztalata ilyen kapcsolatról?
Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Mit készítesz húsvét reggelire?
- Mit lehet készíteni reggelire, ami gyorsan megvan, és nem erős illatú (mint pl. baconos tojás)?
- Ti mit esztek reggelire?
- Te mit adsz reggelire a 13hónapos babádnak, ha már nem szoptatsz?
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?