Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan? (beszélgetés)
Néha teljesen ellentétesen látom a dolgot, mint Te,
néha pedig bólogatni tudok arra amit írsz.
Most az utóbbi dolog történt :-)
Na most jól vissza kellett olvasnom, hogy miről van szó... :)
Értem mit akarsz mondani, így is van rendjén. Én azt hiszem talán arra gondoltam, hogy ha egy férfit megkérdeznek, hogy általában mi tetszik neki, akkor hamarabb mondja azt, mint amazt....
Ettől függetlenül természetes, hogy a kapcsolatban, ahogy a felek öregednek, változnak, töretlenül szeretik egymást, máshogy nem is lehet, mert egy életre szóló társat nem a külseje alapján választ az ember. A jobban tetszene-e dologban viszont nem értek veled egyet. Nekem a férjem nem tetszene jobban ha kigyúrt, macsós pasi lenne. Azért ő a férjem, mert úgy tetszett ahogy van. Ahol idővel már az "így jobb lenne, úgy jobb lenne" gondolatok felvetődnek, ott már elég nagy gondok vannak.
Az az igazság, hogy ez egy nagyon bonyolult téma. Mert pl. valaki elvesz valakit egy kis súlyfelesleggel, aztán a kapcsolatban valamelyik fél kontrollálatlanul változik negatív irányba a külsőt illetően, el tudom képzelni, hogy vannak emberek, akiknél egy bizonyos szint után már akár taszító is lehet.
Olyan támadászszagú ez a hsz... szerintem pont azt írta, hogy hiába hasonlók a kilók, az eloszlás más.. épp ezért nem jó rá a 25-ös nadrág SEM!
???
szia,
szerintem teljesen normális. még csak telt sem vagy.
ellentétben velem, én 63vagyok 161cm-hez :( pedig hetente 3x járok kondizni-
Jár erre még valaki?
Ez után a betegség után most 65 kg lettem... mikor nem tudtam enni voltam 64,5 is.
A cél valahol 60 és 62 körül van.
Szerintetek mennyire reális 171-2 cmvel?
Birom azt, hogy egyesek ha már nem tudnak mibe belekötni egy fórumon akkor marad a helyesírás.
Ez vóóóna az utolsóóó dölög amit én néznnék.
Gyütrelmesek vagytok egyesek.
A mágyár nyelv azéé is olyan szíp mert lehet cifrázni.
Nah itten is vótam ma.
Szép napot kívánok mindönkinek!
A kismamának meg könnyű és gyors szülést.
Ide meg csak benéztem és egyből láttam, hínnye bacca meg már megint alacsony az a kerítés!
Üdvözlettel egy boldog vidéki, hiszen ebben az országban aki nem pösti az már csak vidéki lehet!:-)
Hmm,vicces sorok és kommentek voltak!
Gyűjjetek jobbakkal ha lesz kedvem és energiám majd még ide nézek!
Pá-pá! Akinek nem inge ne vegye magára! Thx!
További ajánlott fórumok:
- 5-8 kiló felesleg
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Van itt olyan, aki az utolsó 5 felesleges kilójától szeretne megszabadulni?
- Emberkék! Ide mindenki, aki márcsak 2-3 kiló felesleggel küzd!:)
- "Csak" 8 kiló felesleg, hogyan lehet leadni?
- Hogyan tudnám az utolsó 5 kiló felesleget 2-3 hét alatt leadni?