Teherbeesés Clostibegyttel (beszélgetés)
Az első. Viszont szedek homeopátiás golyókat, amiből a 21. napon van az egyik és segíti a megtapadást. Illetve kaptam dupla adag Choragon injekciót, ami a progeszteront szintet is növeli, és úgy olvastam, hogy a progeszteron felelős azért, hogy kialakuljon a 23. nap körülre a megfelelő méhnyálkahártya, amibe be tud ágyazódni.
Koszi a drukkot!Meg nem jott meg ugyhogy holnap teszt!!! lehet korai volt,tobben is ezt mondjak.....de majd holnap kiderul...
Szoritok az eredmenyekert....:) es varom a friss infokat..:)
EZ most hányadik clostis hónapod?
Igen, tényleg összekevertelek mással. Ne haragudj :(:( A negatív teszt még semmit se jelent.. drukkolok neked, én holnap tudom meg a vizsgálatok eredményét. Igyekszem magam nem beleélni, de mégis reménykedem elég erősen, hogy lesz babám.
Más fórumokban is láttalak, és lehet, hogy nem jól rémlik, de nem írtad valahol, hogy a doki szerint jön a baba? Bocsi, ha összekeverlek valakivel..
sziasztok lanyok!!!nem akarok senkit elkeseriteni de penteken a dokim azt mondta vastag a nyalkahartyam ez jot jelent....szerdan kell tesztelnem,de ma meg csinaltam....semmi!!! negativ.....ennyit a vastagsagrol:(( bocsi csak most duhos vagyok es banatos...:(
5 mm rendkívül gyér, semmire nem elég. ilyenkor legalább jó lenne a 8, de inkább 10-11... beágyazódáskor meg már 12-13...
de nem értem a dokidat... elmész uh-ra, és nem mond semmit???
Az 5 mm méhnyálkahártya elég vastag a 12. napon? Mennyinek kell lennie? Vagy az még elég vastag lesz, ahhoz hogy a baba meg tudjon tapadni?
ha ilyen össze-vissza a helyzet, miért nem mérsz hőt?
a closti mellett főleg érdemes lett volna, hogy lásd, mikor hat.
Csak nem akarok megint csalódni.
Huhhh, nagyon türelmes vagy, én biztos nem bírnám ki. Állj hozzá pozitívan és akkor sikerülni fog!
Mindig negatív tesztjeim voltak.Nem érdemes.Még egy hetet várok aztán kérek időpontot a dokinál.Lehet hogy megint csak cikluszavar.
Én a 20.napra gondolok,a hüvelyváladék alapján.És nem jött meg sszerencsére,már egy hete.Remélem...
ez annyit jelent, hogy még nem volt PÉ... de még simán lehet. nekem 22. napi (környéki) PÉ-ből van a töki.
Sziasztok!
Csajok 0,722-es progeszteron szint a 14.napon jó vagy rossz?
Köszi!
Ilyenkor szerintem össze-vissza érez az ember mindent, legalább is én így voltam, biztos voltam benn, hogy nem sikerült aztán mégis..
Úgy tudom 7-10 nap a beágyazódás, én ezt egyáltalán nem éreztem meg.
A szuri a hormontartalma miatt is bekavarhat, úgyhogy türelem.
Köszi az infót. Igen, nézték a hormonjaimat, de csak a 3. napon, a 21.-en még nem. :( Lehet,hogy holnap meglátogatom a doktorbácsim. Igazából azért izgulok most nagyon, mert már tegnap óta olyan mensi szerű görcsöket érzek középen a hasamba, illetve olyan zsibbadós érzést mikor meg fog jönni, pedig még csak szerdán kaptam a szurit és pénteken volt ovulációm, amit határozottan éreztem. Szerintem még korai lehet, hogy a baba beágyazódását érezzem, bár van aki szerint nem.
Én a pozitív teszt után, kb 5. héttől.
Én hőmérőztem és nagyon cikk-cakkos volt a görbém meg leesett a hőm, az alapján azt hittem nincs is baba. Mikor pozitívat teszteltem elmentem dokihoz és rákérdeztem erre, azért kaptam duphastont mert a leeső hő alacsony progeszteron szintre utalhat. Lehet, hogy nem is lett volna semmi baj, de biztosra akartunk menni. Azt mondta a dokim ártani nem árt.
Nekem nem volt hormonos vérvételem, ha neked volt ott szerintem nézik a progeszteron szintet is.
Mikortól kezdted el szedni? A pozitív teszt után, vagy már előbb?
Előfordulhat szerintem, hogy később volt peteérésed.
Nekem még nem nézték, hogy a 21. napon elegendő-e a progeszteron szintem. Vagy esetleg ez a Choragon segíti ezt is, ha nem lenne elég? Mi van ha a baba, vagy babák megfogannak, de nem fognak tudni beágyazódni? Azt nagyon nem szeretném. Lehet fel is hívom az orvosom, hogy nem-e kellene ez ügyben valamit tenni. Szerintetek?
Vasárnap betegnek kellett volna lennem,még ma sem vagyok.Pedig a 14.napon azt mondta nincs tüsző a Closty ellenére sem,az egyik petefészekben látott csak,azt mondta az még kicsi.Viszon figyeltem a váladékot amiről beszéltünk,a tojásfehérje szerűt,a 20.napon volt.Lehet hogy rosszkor voltam UH-n és később van a peteérésem.Vagy nem tudom mi a franc van.Pláne hogy az első adag Closty elött Norcolutot adott,3.naptól beszedtem az első adagot 29.-en beteg lettem.Most meg semmi.
Fájdogált a hasam,olyan nehéznek éreztem.Meg a derekam.Akkor adta a Nospát.Nem gyanakodtam vetélésre,nekem gond nélküli terhességeim voltak elötte.Hormonális problémáknál segítenek az általatok említett gyógyszerek úgy tudom.
Nospát???
Az görcsoldó és fájdalomcsillapító.
A vetélés megelőzésére hormon tartalmú gyógyszert szoktak adni.
Ilyenkor azt szokták mondani biztos beteg lett volna, de ha meg alacsony a progeszteronszinted akkor az vetélést okoz, mindenképpen gyógyszerrel kell támogatni a terhesség megtartását.
Én Duphastont szedtem, de szerintem mindegy, mind a kettőt progeszteron pótlás miatt adják, hogy segítsen megtartani a terhességet.
A Nospa csak fájdalom csillapító szerintem. Lehet csak a görcsökre kaptad. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy ha menni akar, akkor ne tartsátok vissza. Jobb ez talán így. Azért sajnálom. :(
Nekem a Nospát ajánlotta a doki,azt mondta a többi csak hab a tortán.-bár ki tudja?!-elvetéltem
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna azokhoz, akik már sikerrel jártak a Closti + Choragon kombinációval, hogy az Utrogestan-t vagy a Duphaston-t szedtétek-e a terhesség elején?
ez azokra vonatkozik akik nehezen esnek teherbe,ez csak egy orvosi javaslat .:) hat eleg baj hogy abbol szuletnek ,akinek meg szuksege lenne ra annak nem jon ossze :((((((((((