Teherbeesés Clostibegyttel (beszélgetés)
Szia!
Neked a Closti szedését milyen vizsgálatok előzték meg?
Köszi
Nem volt még ilyen inzulin vizsgálatom. Egyébként nem is értem, hogy most miért kezdünk bele a Clostilba, mert először azt mondta a nőgyógyászom, hogy átjárhatósági vizsgálat is kellene. Ha nem vagyok átjárható, akkor sem ér semmit a Closti.
20-án megyek hozzá, ezeket majd meg fogom neki említeni.
Szia!
Februárba nézte a nőgyógyászom a tüszőket a 12. napon, akkor a bal oldali petefészekben egy 7 mm-es és egy 8 mm-es tüsző volt, a jobb oldaliba egy 13 mm-es. Szerintem van peteérésem, inkább az a probléma hogy nem nő elég nagyra. A ciklusaim átlagban 29 naposak.
Pontosan tudom mi az ezért kérdezem, hogy mi a baj?
Egyáltalán nicns peteérés, vagy nem nő elég nagyra tüsző stb.
Sziasztok!Én most szedtem be a második adagot.Előfordult valakinél szedése alatt nagyon erős menstruáció?Az első adag beszedése után én a házat nem hagytam el két napig miatta.
Remélem most már ebben a hónapban sikerül.
Én úgy tudom 3hónapig folytatható ez a kúra.Vagy?
De jó, hogy ilyen hamar ennyien írtatok, akár pozítiv, akár negatív.
Igen, peteérés serkentésére kell szedjem én is.
3 és fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta nem sikerült spontán teherbe esnem, igaz voltak kisebb-nagyobb kimaradások közbe, mert a férjem külföldön dolgozott. Viszont 2009. május és 2011. január óta folyamatosan együtt voltunk és még mindig nem jött a baba. Decemberben voltunk spermavizsgálaton, a férjemnél mindent rendben találtak.
Januárban kiderült, hogy nekem nagyon magas a prolaktin szintem, illetve kezdődő pajzsmirigy alulműködésem van. Ezekre szedek homeopátiás golyókat, illetve a prolaktinra plusz Bromocriptint. Ezt ma már lecsökkentett adagban szedem, mert már visszaállt a pajzsmiriggyel együtt.
Most nagyon nem vártam a mensesem, de sajna meg megjött, így hétfőtől kell szednem a Clostibegytet.
Attól tartok, hogy esetleg a sárgatest hormonnal lehetnek még gondjaim. Azt a Closti szedése után gondolom fogják nézni hormonvizsgálattal a 21. napon.
Nálatok volt ilyesmi?
Bocsi, ha hosszú voltam.
Nekem a második clostis hónapomban sikerült a baba. A ciklus 12. napján uh-ra kellett mennem és kaptam ovitrelle szurit is, hogy tuti megrepedjenek a tüszők.
A gyógyszer mellékhatásaként amíg szedtem fájt a fejem, a szuri után meg napokig fel volt puffadva a hasam, de megérte:-) Most 28 hetes vagyok.
Nekem 5 havi adag beszedése után lett pozitív a teszt. Előtte másfél évig próbálkoztunk egy vetélés után.
A 2 havi adag szerintem még kevés. Állítólag fél évig kell szedni. Csak én elfelejtettem a 6. havit bevenni, csak mensi után jutott eszembe. Így hagytam. Rá 2 hónapra összejött a baba. Most 19. heti kismami vagyok :)
Sziasztok!
Hétfőn kezdem el a Clostibegytet szedni.
Ha hasonló cipőben jártok és szívesen megosztanátok velem a tapasztalataitokat akkor gyertek.
Várom a hozzászólásaitokat!