Teherbeesés Clostibegyttel (beszélgetés)
3. ciklusban. éppen a 3hónapos szünetre készültünk némi laparral fűszerezve
(körülnézni, hogy mi van odabent, hogy feleslegesen ne folytassuk a stimulálást)
előtte igen, volt hormonvizsgálat... de a clostis ciklusokban nem. minek? akkor már beszedte az ember lánya a gyógyszert... szóval vagy lesz eredmény, vagy nem (sztem csak idegesítő, ha azt látod, hogy ugyan benned van a gyógyszer, de a hormonok mégsem jók... igaz, ezt az uh is eldönti :))
drukkolok++++++++++++++
A homeos bogyókat nyugodtan szedheted a closty mellett is, én is szedtem többfélét, alkati szert is, + palástfű teát ittam a ciklus második felében, talpmasszíroztam magam és voltam kineziológusnál is aki nagyon sokat segített.
Januári vérvételemkor 4,23 volt. Utána 1-1,5 hónap múlva homeopátiás golyót szedve rá lement 1,8-ra.
A 21. napon egy Luteinum nevű homeopátiás golyót szedek. Ezeket a golyókat nekem homeopata doktornő írta fel, mellette alkati szereket is szedek.
Leírnád hogy mi az amit a 21.napon veszel be.Érdekelne talán engem is.A palástfű teáról mi a véleményetek?A Clostilbegyt miatt a cickafarkat feleslegesnek tartom,de nem tudom hogy ezt igyam-e.Amúgy holnap megyek UH-ra,ma van a 13.napom.
Nem utolsó sorban a véreredményem bizonyítja, hogy a pajzsmirigy hormonjaim visszaálltak normális értékre.
Én hiszek bennük, mert 2 ismerősöm is van, akik már mindenen átestek és nem tudták kideríteni náluk miért nem marad meg a baba és miután elkezdték szedni, a következő hónapban terhesek lettek.
De akkor majd erre is rákérdezek az orvosomnál, mert ő nem mondott ezzel kapcsolatban semmi rosszat. Csak azt mondta, hogy nem tudni, hogy meg fognak-e repedni.
Mert nem normális 3 kicsi tüsző.
Nem tudom ezek a szernek mit cisnálnak én egyátlalán nem hiszek bennük.
Pedig jó lett volna tudni, hogy megrepedtek e, vagy netán cisztaként ott maradt valamelyik.
Egy normális ciklusban egy tüsző érik meg, ritkán 2 és nagyon nagyon ritkán 3 és a tieid elég picik voltak.
Azt hogy megrepedtek-e nem tudom, mert utána nem voltam ultrahangon. Ez februárban volt és nem volt értelme nézni, a férjem épp nem volt itthon, tehát terhesség sem jöhetett volna létre. Most viszont itthon van, már ebben a hónapban is 2 naponta rajta voltunk, de sajna nem jött össze. Majd most hétfőn elkezdem szedni a Clostit, aztán megyek többször uh-ra, most biztos nézni fogjuk. De a biztosabbra szeretnék menni, ezért lehet kérni is fogom a szurit.
Annyi, hogy homeopátiás golyókat szedek a Bromocriptin mellett prolaktinra is, illetve a peteérésre is van egy golyóm és a 21. napon is van egy bizonyos golyó, amit be kell szednem, hogyha terhesség létrejön akkor megtámogassuk. Ezek teljesen természetes szerek és nem befolyásolják a gyógyszer hatását, nyugodtan szedhetem akár a Closti mellett is.
Lehet, hogy akkor ez miatt volt ennyi tüszőm? Vagy miért nem normális? Nem értem. Köszi.
Akkor viszont nagyon nem normális dolog, hogy 3 növekvő tüszőt látott egyszerre. Az nagyon ritkn fordul elő spontán (előfordulhat, de nagyon nagyon ritka. Mindegyik meg is repedt utána.
én ugy tudom ugyan az. choragon az 4000 ft volt tavaly.nekem is a doki felirta, és a kórházban adták be.
Sok hormonnal lehet probléma, ami kizárja, hogy terhesség létrejöjjön. Nem szívesen szednék fölöslegesen gyógyszert, így mindenképp jónak tartom előtte a hormonvizsgálatot. De ezt mindenki maga és a saját nőgyógyásza dönti el.
Örülök, hogy Neked sikerült, remélem én is hamarosan dicsekedhetek.
nálam a closti mellett nem néztek hormont.
minek? volt uh, aztán vagy van baba, vagy nincs... :/
szia!
nekem jövő héten lesz 4hónapos a clostis babám :)
Vajon mi a különbség az Ovitrelle és a Choragon között? Ha valaki tudja...
Akkor kívánom Neked, hogy most sikerüljön. Én sem érek rá olyan sokat várni, remélem minél hamarabb babásak leszünk. :)
Értem, köszi. Akkor ezt meg fogom említeni mindenképp.
Még nem, most fogom hétfőn kezdeni.
Nekem úgy volt, hogy először 3 hónap closti szedést javasolt a doki, és ha nem jött volna össze a baba a következő hónapban mentem volna átjárhatóságira.
Nekem a dokim javasolta, hogy jó lenne rásegíteni a szurival és írt receptet. (7.000-8.000- ft közt volt egy szuri). Én gyógyszertárba kiváltottam és a dokim asszisztensnője adta be.
Nekünk két év után sikerült a második gyerek,most szóltam az orvosomnak hogy ennyit nem érek rá várni.Csak ultrahang volt,a petefészkeket nézte.Így fejezte ki a látottakat"le vannak állva".
Akkor is szedtél már clostylt? Azok nem valami nagyok 12. napon.
Nem az inzulin más. AZ éhgyomri cukor az ritkán rossz. A terheléses inzulin vizsgálat ugyan úgy történik mint a terheléses cukor (egyszerre nézik a kettőt), de a cukrod lehet tökéletes annak ellnére, hogy az inzulinod rossz. Én tuti megcsináltatnám a helyedben ha a proklatinod és a pajzsmirigyed is rosszalkodik valószínűleg.
Sajnos az inzulinrezisztencia lassan népbetegség, de a dokik még mindig csk nagyon kevés helyen foglalkoznak vele.
Nekem is erős volt mindig a vérzésem tőle. De amúgy 6 hónapig lehet szedni szünet nélkül, nekem is a 6. hónapban lett bébi.
tüszörepesztö szuri. 15.napon kaptam mindig , hogy a petécskék megrepedjenek.