Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani? (beszélgetés)
Ez az a pasi aki itt van hoxán és olyan "szépeket" is szoktatok üzengetni egymásnak?
nézd én még most is meg tudnék neki bocsátani,ha biztos lennék abban hogy ez volt az első és az utolsó
de nem hiszem,hogy ha most megtette,nem fogja máskor is,nem ezt szoktuk hallani,tapasztalni,hogy ilyen ember változik.....
Ennyi. Milyen érdekes, az utcán be tudja tartani a törvényt, de otthon már nem. Mi lenne itt, ha egyik napról a másikra megszűnnének a törvények? Vérfürdő.
Az indító egy süket szöveg. 2 db olyan pofont vert le neked a pasid, amitől elterültél a földön. És ezek után még kérdések vannak benned bármi felől is?
nem muszáj elhinni,a tényeket leírtam,számomra erőfölénnyel visszaélni még mindig primitiv viselkedésre vall,ennyi
Ezek után én nem várnék tőle semmit és nem ábrándoznék semmilyen közös jövőről. Pláne, hogy megütött, miután elvesztettél egy babát. Mindennek az alja. Teljes tiszteletlenség, undorító. Szabadulj meg tőle. Ha megint ér valami trauma, akkor mit fog csinálni? Megver? Erre nincs mentség.
Akkor elég sok beteg elme van. Sok férfiben ott az uralkodó hajlam, csak ez akkor mutatkozik meg, ha valaki kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Nőkben is ott van ez a tulajdonság, nem akarom most a férfiakat szapulni. De ha valaki hatalmat kap, annak könnyen kijön a gusztustalan énje. Akkor mutatkozik meg, milyen ő valójában. A legjobb teszt, ha meg akarsz ismerni valakit.
hogy jó legyen NEKÜNK,MERT ÉN EGY KÖZÖS SZÉP JÖVŐT Képzeltem el vele,és ő is az szajkózta,ez kell a közös életünkhöz,mondtam,oké hogy kell,de addig nyújtózzunk egyelőre mig ér a takarónk,később is megcsináltathatjuk majd azt a szaros kazánt ,mikor már mindketten jobban keresünk,többek között én is.
Elvesztettél egy kisbabát, és ő ennyire volt rád tekintettel, hogy lekevert egy pofont? Szép...Így kell megvigasztalni egy nőt.
NEM. Aki egyszer megtette, máskor is meg fogja.
Ja és gondolkodás nélkül visszaütnék. Persze nem verekedni akarnék, csak hogy ő is érezze a megaláztatást.
Szerintem az nagyon megalázó, hogy így az orrod alá dörgölte. Most vagy szívesen adja, mert azt akarja, hogy jó legyen neked, vagy ne adjon semmit. Ha a képedbe vágta, akkor nem szívesen adta, ennyi.
még annyit hozzáfúznék:talán azért is jött oda mert f*sott,tudta ha nagyobb ütést kaptam,nem hagyom anníiban....
Szóbeli bántalmazásnál még simán megvéded magad, de 44 kilóval 100 kiló ellen?
egy lájtos pofon amit alig lehet annak nevezni az verés???
és az mi amit o csinált???
utána meg jön ide hozzám,hogy felállit mi bajom lett????
még azt se kérdezte,édesem ne menjünk el orvoshoz?mert ha én igazán szeretek vkit,aggódok is érte.
akkora ütést kaptam a fejemre,főleg az arccsonti részre hogy egy pillanatig azt se tudtam,mi van,aztán az én idegeim sincsenek kötélből....nemrég volt egy balesetem,elvesztttem egy kisbabát,és a többit nem sorolnám,mert a fórum nem az önsajnálkozásrol szól....
Nincs megalázóbb a fizikai erőszaknál, pláne ha nem tudod megvédeni magad. Ha egy férfi megver, az tényleg azt mutatja, hogy 100 százalékig semmibe vesz.
Akkor te még nem kaptál pofont.
ezt a pasit már az első agresszív megnyilvánulásánál le kellett volna építened. nem tudom, mit vártál.
most is ki kellene raknod, a kazánt meg kifizetned.
egyébként pont ezt mondta egy barátom,hogy egy kapcsolatban ,ha már összeköltöztetek,nincs enyém meg tiéd,ott csak miénk van.én ennek megfelelően próbáltam viselkedni és felfogni mindent,ő nem.így jártam....
figyelj,ordibálni én már akkor szoktam,miután annyira kihoznak a sodromból,hogy nincsen más választásom.De ha neked ez mentség arra hogy egy kb 100 kilós férfi úgy megüssön egy 44 kilós nőt,hogy az kiterüljön,akkor csak gratulálni tudok hozzá
és úgy gondolom,ha már én tűrök, akkor ő is tűrhet egy kicsit,mert én biz tűrök eleget/erről nem fogok többet írni mert az összes szennyest már csak nem teregetem ki/.
Másik oldalról fogalmaztam az előbb, de nyílván ő nem szeret, ha erre képes. Úgy látszik, neki 570 - 100 ezer forint fontosabb, mint te.
Ez micsoda egy hülye kérdés...Aki fájdalmat tud okozni neked, az nem szeret. Akármit mond, az mind kifogás. Akit szeretünk, annak nem okozunk fájdalmat, hanem mindig a legjobbat akarjuk neki. Mert ha neki fáj, nekem is fáj.
volt már rá példa ,hogy emelt kezet,de inkább hagyjuk.........meg ha nem is emelt akkor letepert,megszorongatott vagy bármi más,csak hogy fájdalmat okozhasson.
most lehet hogy csúnyán fogok kijönni ebből az egészből,de leírom:azt is kiejtette már a száján,hogy egy k*rva őt már egyszer kisemmizte,még 1 nem fogja.Érdekes,a másiknak azt is hagyta,hogy a nagy házukbol elvigyen mindent,azt is ami nem az övé/mármint a nőé/,és miért,mert egy balek volt,nincstelenül jött ide hozzám,pár edénnyel meg a ruháival.
most nehogy már rajtam hajtsa be még azt is amit ott vesztett...azért mert ő igy járt tán én vok a hibás?tőlem nem fog kapni egy fillért sem,én nem fogok azért nyomorogni,és 5-10ezressével nyögni a kazán árát,mert ő h*lye volt,már elnézést.....mint ahogy mondtam,erre a lépésre nem kényszerítette senki.
Én megütöttem, és kaptam is. :D Aztán átgondoltam az életemet, és végül arra a bölcs következtetésre jutottam, hogy értelmes ember nem verekszik. :D Szerintem jól látom a helyzetet. Azt látom, hogy nem tisztelitek egymást egyáltalán, és túl messzire mentetek. Egyébként megértem a dühödet. Biztos megérdemelte azt a pofont. De akivel már csak így lehet kommunikálni, azzal egyáltalán nem kell. Azt szélnek kell ereszteni. :D
Bocsánat,ezt később olvastam. Szóval ő is elég indulatos. Azért azt vedd figyelembe, hogy nem biztos, hogy meg mert volna ütni ha te nem kezded. Csak nehogy szokássá váljon nálatok. Meg kell beszélni higgadtan.
ne haragudj Andi,de olvastad miért kapta?tudod hányadszor veri a képembe azt amit leírtaM?a zsarolás egy kapcsolatban normális és megbocsátható?
ja és bocs de én egyet adtam,ő meg kettőt adott,azért ezt se felejtsük el....
További ajánlott fórumok: