Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani? fórum

Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani? (beszélgetés)

53. 0084acbe42 (válaszként erre: 46. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 12:00
De miért? Te kezdted. Elvárod, hogy tűrjön mindent? Azt, hogy fizesd ki a gázkazánt azt is dühében mondta, miután azt mondtad neki fogja a cuccát és takarodjon. Ordibálsz, veszekszel, de visszafele ezt nem tolerálod :)
52. Miss Angel (válaszként erre: 49. - 2ab16d5612)
2017. jan. 13. 11:58
én csak pinduri dolgokon kértem,hogy próbáljon meg változtatni,de azon sem képes,pl hogy ha bántja vmi beszélje ki magából,ha bosszús ne rajtam töltse ki ésatöbbi ésatöbbi.....de erre nem volt eddig képes.
2017. jan. 13. 11:57
nem.
50. Miss Angel (válaszként erre: 34. - Panna.33)
2017. jan. 13. 11:55

és szted ez megbocsátható?

oké lehet hogy 1x meg lehet bocsátani,de nálunk ez rendszeres,hogy ha vmi nem úgy van ahogy ő akarja,vagy FŐLEG HA VMIRE MEG VAN SÉRTŐDVE,akkkor tombol.Két telefont tört már össze itt nálam,ami felém repült+a közös drága fényképezőgépünket is fogta egyszer,földhöz vágta és még meg is taposta,isten szerencséje hogy nem lett különösebb baja.

hallod,nehezen megkeressük rá a pénzt,összegyűjtjük,megveszzük és akkor ő meg odab*ssza mert ő meg van sértődve?????ez valószinű hogy egy normális ember viselkedése.

szóval itt ami a legfontosabb:oké hogy hirtelen felindulás,de itt már ez a hirtelen felindulás TÚL SOK.ha ha egyszer jól megver mert megint megsértődik vmi hülyeségen/ha leírnám mi pitiáner hülyeségeken szokott megsértödni,sokan kinevetnének/akkor is majd én sajnálgassam,hogy szegény,nem tudott magán uralkodni,nem akarta csak elborult az agya????????????

49. 2ab16d5612 (válaszként erre: 44. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 11:53

Erre csak annyit mondok hogy egy embert alapvetően nem lehet megváltoztatni. Kompromisszumotlehet kötni de az nem változás csak döntés.

Ha egy embert gyökeresen akarsz megváltoztatni akkor nincs dolgotok egymással.

48. túrógombócka (válaszként erre: 47. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 11:51
akkor élj vele nagyon boldogan.
47. Miss Angel (válaszként erre: 45. - Túrógombócka)
2017. jan. 13. 11:50
akkor ne ítélkezz felettem,mint ahogy én sem feletted,ennyire egyszerű,nem ismerjük egymást és ne tegyél hasonló kijelentéseket,tudod mi szeretjük/szerettük egymást és egy életre terveztünk/ő fogalmazott mindig így/,és pont akkor voltam terhes tőle,csak elveszítettük a babát.remélem ennyi magyarázat elég.....ha nem akkor sajnálom.
46. Miss Angel (válaszként erre: 37. - 8a65af67ce)
2017. jan. 13. 11:47
sajnos én is ezt érzem most,csak még mindig szeretem....de mégis azt érzem,hogy bennem az este súlyosan összetört valami....
2017. jan. 13. 11:47

nem vagyok haszonleső.

akit nem engedek be a lakásba, az nincs benn.

44. Miss Angel (válaszként erre: 35. - 04424e865e)
2017. jan. 13. 11:46
igazad van,én nem is azt várom,hogy döntsenek helyettem,csak kiváncsi voltam ír-e esetleg valaki olyan aki volt hasonló cipőben,van-e ilyenkor esély arra,hogy az illető megváltozik.
43. Miss Angel (válaszként erre: 38. - 8a65af67ce)
2017. jan. 13. 11:42

értelek,csak tudod mikor sakkban akarnak tartani és zsarolva vagy,akkor másképp látod a helyzetet.én embert még eddig soha nem ütöttem meg és nem is "tervezem"a jövöben sem!!! de az embernek egyszer elszakad a cérna,pedig igencsak türelmes embernek ismer a környezetem.

de összességében véve igazat adok neked!

42. túrógombócka (válaszként erre: 40. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 11:41

a te lakásod, nem értem, hogy csináltatta meg a kazánt az akaratod ellenére. ugyanis valahogy be kellett engedned a szerelőket, a kéményeseket, stb, aláírások. ha nem akartad volna, közölted volna vele, h ne próbálkozzon, mert nem engeded be őket.

sztem ez kifogás, neked jól jött, h kicseréltette a kazánt.

41. Miss Angel (válaszként erre: 40. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 11:40

tudod mit mondok még erre,hogy nagyzási hóbortban is szenved még amellett hogy gyerekes.

egy felnőtt ember nem úgy gondolkodik:"hogy majd lesz vmi",ezt igencsak sűrűn kiejti a száján.ez egy felelős felnőtt viselkedésére vall??

40. Miss Angel (válaszként erre: 4. - Betsabé)
2017. jan. 13. 11:38

persze hogy a fejéhez vágom.szerinted az milyen viselkedés,hogy aghelyett hogy megbeszélnénk dolgokat,ő segget fordít nekem több este,miután hazatért a munkából ahelyett hogy megbeszénénk,ha megbeszélünk vmit,mindig én kezdeményezem,ha igazam van sincs elismerve,itt az van,hogy mindig csak neki lehet igaza.

Apofon:igen,kapott egy lájtos pofont,mivel már 600adjára kApom azt meg,hogy én mérgemben,mikor már nagyon agresszív,odavágom neki,hogy fogd a cuccod és zakarodó,erre ,megkapom hogy majd ha kifizetsz,akkor megyek....nézd,ha én kértem volna tőle,hogy csináltassa,akkor megérteném,de mint ahogy leírtam én máshogy és a Saját pénzemből akartam megfinanszírozni a dolgot,a kazán felújításával,ami ötödannyiba kerül,mint amit ő fizetett.A végsőkig könyörögtem,ne csináljuk,majd ha lesz rá elég lóvé ,kicseréltetjük,de ezt mi most nem engedhetjük meg magunknak,de nem,megcsináltatjuk és kész......ez mind szép és jó,hogy ilyen rendes volt,de ha belegondolsz,akkor nem is volt olyan rendes,nem?akit szeretünk,annak nem hánytorgatunk fel semmit,legalábbis énnálam ez nem szokás,de sztem még sokaknál nem

és a leglényegesebb:hogy jön ő ahhoz,hogy engem sakkban tartson azzal,hogy ő fizetett valamit az én lakásomban/ami az enyém!!!!/ és azzal engem zsaroljon,hogy ha nem így lesz v nem úgy lesz,akkor kifizethetsz és mentem?????

bocs ha kicsit hevesebben reagáltam ,de tegnap este óta 2 kilót sikerült leadni,engem még férfi mióta élek ,nem ütött meg.

39. ilka01
2017. jan. 13. 11:32
Véleményem szerint egy párkapcsolatban nincs helye az erőszaknak. Még egy ütés formájában sem.
2017. jan. 13. 11:20
Egyébként én sem ütném meg. Azt gondolom, hogy értelmes ember nem verekszik.
2017. jan. 13. 11:15
NEM és NEM! Onnantól kezdve halott lenne számomra.
36. 2ab16d5612 (válaszként erre: 35. - 04424e865e)
2017. jan. 13. 11:14
Ez a legjobb hozzászólás idáig.
2017. jan. 13. 10:43

Nem értem ezt a kérdést! Ha a többség azt válaszolja, hogy nem lehet élni, akkor elhagyod, ha azt mondja lehet élni, akkor együtt maradsz vele?

Neked kell eldöntened, hiszen a te életed és nem a többi x ezer felhasználójé. Mert ez azért nem az a kategória, hogy mit főzzek ma ebédre.

34. Panna.33 (válaszként erre: 28. - Zsú1965)
2017. jan. 13. 10:37
Pedig emberölésnél is privilegizált eset ha hirtelen felindulásból követik el.
33. 9c485f67e8 (válaszként erre: 2. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 10:29
Lehet olyan feleséget szeretni, aki kezet emel a férjére??
32. Polihisztor (válaszként erre: 2. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 10:28

Ha te ütöttél először, akkor átérezted mi játszódott le benne amikor az ő keze lendült.

Kb. ugyanazt érezte mint te, csak még intenzívebben, mert kapott egy pofont.

Így könnyebben meg is tudod bocsátani.

2017. jan. 13. 09:46
nem. az ilyennel azonnal meg kell szakítani a kapcsolatot.
30. PöttyösPanka (válaszként erre: 28. - Zsú1965)
2017. jan. 13. 09:29
Senkinél sem mentség a hirtelen indulat testsúlytól függetlenül. Tehát mindketten ugyanúgy hibásak. Ha valaki kicsi, akkor is legyen bizonyos szintű önkontrollja. Vagy ha valaki csak 150 magasra nőtt, elfogadható, hogy ha nem tetszik neki valami, pofozkodjon?
29. feketebárány74 (válaszként erre: 27. - Valakivagyok1984)
2017. jan. 13. 09:22

Azt írta, hogy 2 pofont kapott tőle összesen, ha jól értettem.

De mégis milyen kapcsolat az, ahol így pofozkodnak a felek?!

28. Zsú1965 (válaszként erre: 22. - PöttyösPanka)
2017. jan. 13. 09:12

A nőnél is elvárható, hogy ne üssön, de ha valaki tudja magáról, hogy nagy darab nagy erővel, akkor szükség van bizonyos színtű, de állandó önkontrollra.

És ha az utcán kapja fel a vizet, mert valaki véletlenül nekiütközik, akkor is (vissza)üt?

A hirtelen indulatot, elgurult gyógyszert senkinél se tudom, és nem is akarom mentségnek felfogni.

27. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 25. - Feketebárány74)
2017. jan. 13. 09:10
1pofont adott neki mert visszaadta!Azért az mas mintha a pasi csak úgy ad egy maflast minden ok nelkül!
26. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
2017. jan. 13. 09:04

Szerintem itt a pofon a legkisebb problema.

Egyebkent meg szavakkal sokkal jobban meglehet bantani egy embert mint egy pofonnal..

2017. jan. 13. 08:52

Azt nem értem, hogy ha ez a te lakásod, akkor miért csináltatott új kazánt a te beleegyezésed nélkül? Továbbá miért veled akarná kifizettetni az árát, miért nem ő fizeti ki? Ha már ő jól keres, te meg nem annyira.

Két pofont kaptál tőle, ezek után mit vársz még egy ilyen embertől?

Ha tiéd a lakás, akkor dobd ki, menjen az ilyen ahová akar, vagy tud.

Elég szomorú, hogy egy 44 kilós nővel így bánik egy ekkora melák...

2017. jan. 13. 08:36
Én nemt tudnám megbocsájtani.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook