Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani? (beszélgetés)
igen 44 kiló és száz kiló,160 centi és 180,bár végül is,ki tudja melyikünk melyik,igaz????
és igen,most olvastam,hogy vki irta előbb,hogy nem kellett volna ütnie,elég lett volna ha lefog vagy bármi más.Dührohamai vannak,és azt is mondtam neki tegnap,hogy nem ártana elmenni egy orvoshoz vele,erre persze az volt a válasz hogy menjek én orvoshoz. :D
Ez nem arról szól, hogy ragaszkodó természet vagy. Ez arról szól, hogy még azt is jobbnak tartod, ha ütnek és kváznak, mert az is törődés, azzal szemben, mintha nem lenne senkid.
Mert azt hiszed, ez szeretet, és te nem szereted magad, és még ennek is örülsz, ami másoktól leesik.
Benne maradhatsz. De ettől magadat szeretni soha nem tudod, az önbecsülésedet meggyógyítani soha nem tudod majd.
Dönts, mit akarsz.
Egy férfit arra kérni hogy beszéljen az érzéseiről? Ne haragudj de sokat kell még tanulnod :(
Sose veszel rá egy ilyen típusú férfit ilyesmire. Ez alapjaiban dönti meg az elveit. Amihez úgy ragaszkodik mint a golyóihoz.
Fogadd el és/vagy engedd el. Ez a két megoldás van. Az utóbbi esélyesebb mert láthatóan egyikőtök sincs tekintettel a másik érzéseire. ;(
Azt írod megtudnál neki azért bocsájtani csak tudnád nem történik e meg újból! Ébresztőőőőőő! Nem fog megváltozni a pasi!!!
Nem fog itt senki megerősíteni az ellenkezőjében hacsak nem szereti eléggé magát meg hisz a mesékben...
Aztán újból csak egy szenvedés lesz a kapcsolat és megy a panaszkodás. Nézd, én is újrakezdtem, nem volt könnyű, de megtettem! Viszont sosem bántott senki, és még így is úgy éreztem nem méltó hozzám az adott kapcsolat. Most 38 évesen jutottam el oda, h tökéletes párkapcsolatban élek, amiben nincs semmi megalkuvás, és kölcsönös szeretet, tisztelet is van!! Higyj magadbanl, szeresd magad és lépj! Ez a pasi már nem opció!
"aki nem szereti eléggé magát "
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itt olyasvmit fogalmaztál meg ,ami sajnos jellemez engem.Én meg akkor ezek szerint csak elhittem,hogy szeretnek....
pontosan értettem,mire írtad,ne haragudj rém,vmit félre értettél,én csak megmagyaráztam miért irtam le az "egész"történetet,legalábbis a tegnap estit.
de igazat adok valahol,csak tudod két és fél év az két és fél év és sajnos én vagyok annyira ragaszkodó természet,hogy iszonyű nehéz hozzá szokni ahhoz,vagy legalábbis a gondolatához,hogy elengedjem.Tudom,te nem így látod,megértem...
Semmilyen körülmények közt sem fogadható el a verés.
Ebben a kapcsolatban NULLA a szeretet, vedd már észre! Én ilyen férfivel szóba sem állnék nemhogy együtt élnék! Meg ez az irigység a pénz miatt, te jóó ég!!
De kérlek vedd észre ebben a te felelősséged is, csak azokkal történik ilyen aki nem szereti eléggé magát és szóba áll egy ilyen alakkal. Biztos az elején is érezni lehetett milyen mentalitású a pasi csak nehéz volt tudatos szintre hozni.....Meg azt is annyira megérezni vki vmit szívből ad e a másiknak. Én el nem tudnám képzelni, egy kapcsolatomban sem volt ilyen eset, sőt inkább a ffi volt az aki tenyerén hordozós volt. Elképesztő mik vannak!
Félreértés ne essék: te legalább ekkora hülye vagy a pofozkodásod miatt.
Ami nem menti fel őt, aki kétszer úgy pofán vert, hogy a földre estél az arccsontodra és le a kvázott.
Azért süket szöveg, mert nincs az a körülmény, amiben elfogadható lenne, hogy a pasid üt téged.
Mit akarsz hallani? Hogy ne rúgd ki. De. Rúgd ki. ha egy szemernyinél többnek nézed magad egy kupac mocsoknál, aminek ő néz téged.