Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani? (beszélgetés)
Persze, könnyű ezt így félreérteni, de ez azért nem ilyen egyszerű. Az is lehet, hogy a feleség tényleg alá akar tenni, de az is lehet, hogy minden jogos, amit tesz. Szerinted miért "semmizte ki"? Lehet, ez egyáltalán nem az, aminek látszik.
Beszéltem egyszer egy nehéz sorsú alkesszal, aki sírt, hogy kitette a felesége, meg milyen egyedül van. Erre visszahallom, hogy mit csinált a feleségével, hogy ivott, terrorizálta a családot. A gyereke is elkerüli. Most sajnáljam az ilyet? Magának csinálta a bajt. Azt hitte, a feleség sose fogja megelégelni és nem meri kitenni, de végül megtette. Az a baj az ilyenekkel, hogy el vannak szállva maguktól és csak egy jó nagy pofon térítheti észhez őket, vagy még az sem. Vagy még akkor is csak a másik lesz a hibás mindenért. Az ilyen embereket jobb messzire elkerülni, mert csak lehúznak.
most úgy tesztek,mintha agyon vertem volna,komolyan:D
nem nevetséges ez 1 kicsit?
a legutóbbira meg én is mondhatnám azt,hogy miért voltál akkora "balek"elnézést a csúf kifejezésért,hogy ELTAPSOLTA a fizetését,de te tűrted és nyögted az adósságát.
Ha a problémáitokat, sérelmeiteket nem tudjátok indulat nélkül megbeszélni olyan szinten mintha azt mondanátok, hogy "süt a nap".... igen, olyan hanghordozással, akkor veszett fejsze nyele az egész.
Nekem is csináltak anno adósságot a nyakamba a megkérdezésem nélkül; ráadásul én törlesztettem a kis fizetésembôl, miközben a férjem eltapsolta a sajátját. De nem ütöttem; igaz, én csak sírtam heteken át.
annak meg meg lett volna a következménye,mert a rendőrségen kötötttél volna ki/már bocs/
ilyenkor csak 1 látlelet és szevasz....
tudod nem csak az a lényeg hogy ki kezdi az egészet,hanem hogy ki mekkora sérülést okoz a másiknak ilyenkor.....
Az úgy volt, hogy ô visszaütött...
Sem te, sem ô nem tudja a helyzetet kezelni.
Ahogy olvaslak, sok sérelem van ebben a kapcsolatban.
csak nekem egy ilyen után nem megy a szex ...:/
de még beszélünk,nyilván
én értelek,és megbántam azt a pofont
csak tudod hiába bánom meg,ha én olyat kapok,hogy nagyobb bajom lesz,neki meg semmi.
nem vagyok feleség,de engem ne terrorizáljon,terrorizáltak már engem eleget + MIVEL ÉN NEM HISZTÉRIÁZOK ha valami bánt és inkább hallgatok,magamba zárom,ő ahhoz hozzá szokott,hogy bármit megtehet amit csak akar,dűthet boríthat,telefonokat verhet szét én meg nézem.
ez így biztos normális.....ha meg a duzzogással nem éri el a célját akkor jön a többi...NOS AZ ILYEN EMBERT LEHET SZERETNI??
még 1 dolgot azért röviden leírnék,ami kimaradt:itt lábadozik nálam a kiskutyája,de nem is ez a lényeg,hanem az,hogy a kutya nyüszített mert jött volna be hozzánk/nem jöhet be mert nekem meg 1 macskám van/,erre ő úgy reagált,hogy kiszaladt és kétszer ráhúzott a papucsával hogy kuss.Erre én MONDTAM,NEM ORDÍTOTTAM,hogy már megbocsáss,de azért mert te nyűgös vagy arról az a csóró állat tehet?Ekkor mondtam,hogy a dührohamot érdemes kezeltetni,sztem már ekkor kiborult a bili,hogy hogy mertem én neki ilyet mondani.
ebből is kitűnik,mennyire agresszív ,ha neki vmi nm tetszik,vagy ez se bizonyíték semmire ,hogy nem csak velem az?
nem, nem tudom meg. az első agresszív megmozdulására kivágnám a pasit. és nem engedném, h anyagilag függjek tőle.
te meg olvasd vissza magadat, mindenkinek nekiugrasz. bravó.
mert az ő szavaival élve:ő egy életre tervezett....csak az a kérdés,hogy milyen életre?mert ilyen nekem biztos h ne kell...
gyanús egyébként nekem is tegnap óta hogy miért erőltette annyira a munkálatokat....én meg nem tehetek arról,hogy nem keresem magam sz9rrá,kereskedelemben dolgozom,ami köztudott,h nem fizet túl jól,rajta vagyok ,hogy másik munkahelyet keressek,de ez sem megy egyik naprol a másikra és nem is olyan könnyű mint sokan elképzelik.