Te pozitív ember vagy? (beszélgetés)
Nagyon szeretnék AZ lenni!
Több könyvet elolvastam ezzel kapcsolatban,és sokat segített,amikor szükségem volt rá, a nehéz pillanatokban.
Sajnos van.
Ebben az évben 3 szerettemet veszítettem el. A nagymamám is nagyon öreg már, és stb, stb.
Ép a minap emlékeztem meg édesapám halálának évfordulójáról. Aznap nekem sem volt hangulatom semmihez. De minden nap egy új nap, új esély a jóra a szépre. Itt a gyermekem: ő is egy mésik nagyon jó mozgatóerő. Szóval max: csak 1-2 napra engedek a búnak..
Ha valakinek a családjában beteg van, akkor igen nehéz pozitívnak maradni. A szüleim hirtelen haltak meg és fiatalon, akkor azzal ptóbáltam jobb színbe feltüntetni az eseményt, hogy legalább érkezési sorrenben történt, ha fordítva történt volna, mármintha a gyerek hal meg először, az rosszabb.
A nagymamám haldoklását végig néztem ő kb. 1,5 évig betegeskedett. Próbáltam felvidítani mindig, és ő azt mondta, ha meghal reméli ugyanilyen vidám maradok. Hát...én már csak egy ilyen elvetemült vagyok. Végig vihogtam a temetését is szinte, és amikor a temetőbe vagyunk a szüleim és a nagymamám közös sírjánál, akkor is elég sokat nevetgélek. Az biztos, hogy ott, akkor pont valami vicces morbid dolog jut az eszembe, amit megosztok mindenkivel.
Ha látnak, akkor tudják, hogy betartom, amit ígértem nekik:)))
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Pesszimista emberből-optimista, pozitív gondolkodású ember, lehetséges?
- Szeretem a pozitív szemléletű embereket.