Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
Talán pont a házasságom volt az, ami miatt megismerkedtünk.
Már réges régen romokban hevert.
Viszont a költözéshez talán ő adta meg a kellő lökést, a bátorítást.
Fel vagyok arra is készülve, hogy nem azt a választ kapom, amit szeretnék, de akkor sem mondom azt, hogy akkor na itt legyen vége. Egyszerűen nem tudnám azt mondani, nem viselném el, hogy ne legyen.
Szóval továbbra is a "szenvedést" választanám, ahogy sokan gondolják itt.
Én is végig csináltam a bizonytalanságot, egyszerre mindkét oldalon:(
Aztán döntött az a szív és az ész egyszerre.
Egy dologban viszont megállapodtunk, amikor az együtt élés mellett döntöttünk, hogy ezt amit mi csináltunk a másik feleinkkel, mi egymással nem csináljuk. Ha az egyik menni akar megy!
De már 9 éve egymás várát szívjuk:)
Nos, én szerencsés helyzetben voltam, mert 0 hibám volt az esetben.... illetve egy, egy akkor 12 éves fiúgyerek. Soha ne legyen nagyobb hibám. :o) ....ami viszont kiküszöbölhetetlen, ugye, ezen változtatni nem tudok, tehát ha valakit ez annyira zavar, hogy másfelé megy, akkor illik szólni, hogy NÉzd, ezen nem tudok túllépni, engedjük el egymást. De nem akart elengedni, nagyon-nagyon nem.... mert "szükségem van rád". ... és jéééé, szerető már sehol nincs, pedig akkor nagyon-nagy volt a lamur. Fiúgyerek és férfiember kapcsolata pedig remek... szóval volt egy tökfölösleges, többek számára fájdalmas közjáték.
Újra és újra mondom.... tessék megismerni az "ellenfelet". Szerintem nagyon sok szerető visszahökölne, ha tudná, hogy ki és mi van a másik oldalon.
Szerintem ha már elköltözöl otthonról,akkor máris sokkal könnyebb lesz a helyzetetek.Persze csak a saját kapcsolatomból indulok ki,de ha az egyik fél kicsit szabadabb,sokkal könnyebb a találkozás,a megértés,minden.És talán ha látja majd rajtad,hogy Te is felszabadultabb lettél ő is könnyebben mer majd lépni.
Egyébként szerinted akkor is eljutott volna idáig a házasságod és elköltöznél,ha közben nem ismerkedsz meg chaten a pároddal?
A fene se választja a szenvedést! Csak amikor leszáll a lila köd, még nem látjuk, hogy ebben lesz szenvedés is.
Azért az ismerjük be, hogy a „belesodródott” áldozatok is hibásak.
Nem csak a húszon éves fiatal pipi, aki miatt valami történik, hanem otthon is van valami, ami miatt a pasi kikacsingat. És ez fordítva is igaz, amikor a férfi jelenik meg egy nő életében…
Ha nektek is rossz, ne csináljátok!
Pont ez a lényeg.
Keressetek szingli pasikat, és akkor mindenkinek jobb.
Ezzel a dologgal én is így vagyok, egyszerűen képtelen vagyok megemészteni. De próbálom elfogadni, elnyomni magamban ezt az érzést, és örülni annak, hogy amikor együtt vagyunk, amikor teheti, igenis erősíti bennem, hogy végtelenül fontos vagyok neki.
Mi az interneten ismerkedtünk meg, elkezdtünk beszélgetni, valahogy egy hullámhosszon voltunk már az első perctől kezdve. Aztán ő másnap elutazott. Soha nem csináltam még ilyet, de kérte, és én megadtam neki egyből a számomat. Másnap elkezdődtek az smsek.:)
Hogy miért nem lép? Nem tudom.
Volt régebben szó róla, említette, ha elköltözök, ő is megtenné ezt.
Azóta nem volt ez téma köztünk, de most úgy gondolom, mivel épp aktuálissá kezd válni a téma, hogy rákérdezek. Egyszerűen tudnom kell, hogy valóban komolyan gondolja e.
Ha jól alakultak volna a dolgok a héten, már túl lennék a kérdésen, de sajnos nem tudtunk találkozni, ez pedig nem msn, sms téma.
Úgyhogy ha minden igaz, holnap lesz a nagy kérdések napja...
Én nem gondolom, hogy az én nézőpontom csak a helyes, én ilyen vagyok. Nálam csak tényleg fehér-fekete, jó-rossz, igen-nem létezik. Szerintem ez a normális. A 48 éves férfi nem öreg, hozzám:-) és a hasonló korú nőkhöz.
És csak azért ugrok erre a témára, mert a család nálam egy különleges kategóriában van sorolva. És véleményem szerint mindenkinek így kéne kezelni.
És nem az a célom, hogy lehurrogjak valakit, de arra gondolok, hogy hátha elgondolkodnak rajta az ellentábor tagjai.
Az embereknek úgy kellene viselkedniük, hogy másokat ne bántsanak meg. A cselekedeteink előtt el kellene gondolkodnunk azon, hogy a másik ezt, hogy éli meg.
Remélem, hogy mindenki, aki a feleségeket megbántja megkapja az életben azt, amit megérdemel.
Manapság az a jó, ha az átlagtól eltér valami. Én akkor sem szeretném, ha a fiam egy egy 26 évvel idősebb nőnek lenne a szeretője.
:):)
Hirtelen azt hittem, hogy most szabad rablás van:);)
Tolsztoj az Anna Karerinában kicsit hosszabban kifejti ezt :)
Na meg tudok még egy két könyvet...
Az egyik barátnőm nagybátyának a legjobb barátja,és többet között autókkal is foglalkozik barátnőm nagybátyja,ahol kint voltunk mi is,és ott találkoztunk.A kiállítás iszonyat unalmas volt(legalábbis nekem nőként:)) de ő nagyon jó fej,és hamar telt az idő.Aztán kijött második nap is és akkor már tudtam,hogy nem csak a barátja miatt jön:)
Az érzést,hogy nem én vagyok az első,nem tudtam megemészteni.A mai napig sem tudom.Hiú vagyok,egoista és egyke is.A legrosszabb kombináció ahhoz,hogy ne tudja az ember ezt elviselni,de látom rajta a törekvést,hogy igyekszik ahogy csak lehet "kárpótolni" ezért,és már leszoktam a hisztiről,mert helyette megtanultam megbecsülni azt,hogy a helyzethez képest mindent megtesz értem.
A harmadik kérdésre pedig a válaszom az,hogy soha:)És most biztos el lesz harapva a torkom:)de azért nem fordult meg a fejemben az előbb leírtakon túl soha,mert tényleg nagyon szeretem,annál sokkal jobban,mint hogy az önzőségem eluralkodjon rajtam és rávegyem,hogy legyünk együtt,holott tudjuk,hogy nem fog egy életre szólni....
És Ti,hogy ismerkedtetek meg?Azt mondtad,lehet,hogy elköltözöl a férjedtől,de lehet,hogy a párod nem teszi meg ugyanezt,pedig az ő házassága is rossz.Ő miért nem lép?
Kabhi Alvida Na Kehna
Indiai film. Nem kapható...
Igen, írtam lejjebb, hogy miért.
Szerinted szeretőnek lenni szórakozás, esetleg hobbi?!
Nehogy azt hidd, hogy a szerető mindig happy és nem szenved. Nem úgy lesz valakiből szerető, hogy reggel felkell, belenéz a tükörbe, és eldönti na ma szerető leszek...Ez egy kicsit összetettebb dolog
Az ő esetükben azért nem áll fenn a hazugság, gerinctelenség, az egymás háta mögött helyzet.
És ugyan már, másfél évig szórakozni?
Másfél évig szórakozásból lenni valakivel?
Ezt Te sem gondolod komolyan....
Miért szerinted mi zavar?
De tényleg nem a kor zavar leginkább, hanem az, hogy egy fiatal lány, mert más szórakozást nem talál magának, - és nem hagynám ki a többi sorstársát sem- azt gondolja, hogy jól csinálja, azt hiszi, hogy jót tesz a feleségnek a gyerekeknek, stb.
Én nem állítom, hogy a házasságom örökké fog tartani, de az biztos, hogy én és a férjem is korrekt módon lerendezzük ezt, ha sor kerül rá esetleg. Én nem szeretem a hazugságot, és a gerinctelen embereket. Ezzel a férjem is tisztában van. Ha nem kellünk már egymásnak lépünk, de nem egymás háta mögött fogjuk magunkat jobban érezni.
Jó lenne, ha ennyire egyszerű lenne a képlet. Eldöntöm, eltervezem, és kész mindenki él szépen boldogan;)
De ha így lenne akkor Ádámot, és Évát sem űzték volna ki a paradicsomból;) (oké, hogy ők nem konkrétan megcsaltak, de vétkeztek…)
Férfiaknál másképp mérik az időt! Öregedő pasi: érett, tapasztalt.
Idősödő nő: lestrapált öregasszony
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?