Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
No, ez így "perfect".
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy az adatlapom alapján, milyen rosszakat olvastál ki belőlem?! Ha már feldobtad a labdát!!
Én is jártam hasonló cipőben. Mielőtt felelőtlenül bárki is ítélkezne...gondoljátok végig, hogy a legtöbb ember nem egyedül jut abba a helyzetbe, hogy szerető legyen, vagy tartson( hú most csúnyán fogalmaztam). Ez két emberen múlik. És persze senki sem fogja részletesen leírni pontról pontra, hogyan és mi is történt. Így a teljes történetet sem ismeri senki, csak az érintett.
És senki se mondja,hogy soha! Nem lehet tudni, ki, mikor kerül ugyanilyen helyzetbe (igen! a szerelem nagy úr és vak).
Elnézést DOXIKRI tényleg nem Te írtad!
Mimmo33 volt.
Csak a tanár néni nem készült fel tökéletesen!
:-)))))))))))))
Hát akkor, drága tökéletes, önmagával elégedett monogám feleség és családanya!
Ugyan olvasd már vissza a hsz-ket. NEM ÉN ÍRTAM AZT A HSZ-T, hogy mit írtál a fiadról. Nem is érdekel.
Ha meg zavarunk téged, akkor mi a francnak olvasod ezt a fórumot? ESC, aztán már nincs is!!!
Örülj, hogy boldog vagy, de ne fikázz másokat azért, mert ők csak keresik a boldogságot.
Ez a fórum azért indult, hogy a hasonló helyzetben levők (nem is kevesen vannnak) beszélni tudjanak arról, amiről az ismerőseikkel nem tudnak.
Ja, és én speciel nem érzem magam rosszul, és akkor sem éreztem magam rosszul amikor úgy alakítottam az életem, ahogy.
Még szerencse , hogy vannak ilyen önbizalomtól duzzadó, és saját fontosságukkal eltelt emberek különben nem érezhetnénk saját esendő voltunkat!
Köszönjük a kioktatást!
Én nem vagyok kötözködős, csak ezt váltottátok ki belőlem:-)
Ha nem olvasom a hozzászólásaitokat e témában, akkor nem is zavartok.
Valóban nem írtad le, hogy hazudok, csak megemlítetted, hogy egy másik fórumban mit írtam a fiamról.
Te rögtön kitaláltál hozzá gondolom valamit, és arra nem is gondoltál, hogy nem mindenkinek az a gázos dolog, ami Neked mondjuk.
Én sem vagyok tökéletes és a családom, ismerőseim sem, csak elégedett vagyok magammal és a környezetemmel. Ha csinálok valamit vállalom érte a felelősséget és nem partereket keresek, ahhoz, hogy megerősítsenek abban, hogy a problémás dolgaim miatt nem én vagyok a felelős. Mint ebben a fórumban is teszitek. Azt próbáljátok elhitetni magatokkal és másokkal, hogy a szeretőkkel nincs gond hiszen a férjnek, vagy a feleségnek meg van rá az oka, amiért csinálja (ronda, sárkány feleség, stb.). Ti akik ebben a cipőben jártok el is hiszitek, és mélységesen megbántva érzitek azért magatokat, mert vannak emberek, akik nem így gondolják.
Igen tökéletesnek érzem magam szinte, én nem másod hegedűs vagyok egy kapcsolatban. Én saját magamtól függök és nem a szeretőmtől. Engem senki nem használ ki! És nem várom el senkitől, hogy eltartson.
Én feleség vagyok, anya, szerető, dolgozom és mindent, amit csinálok becsületes!
Nekem nem kell semmit takargatnom, nem kell hazudnom egy-egy "boldog" óráért.
A környezetem szeret, azért amilyen vagyok, és nem kell magam rosszul éreznem azért, amiért Nektek.
Sziasztok!
Én is szerető vagyok és nagyon rosszul érzem emiatt magam, egyrészt mert nem avval lehetek a legtöbbet akit szeretek, másrészt mert tudom h. evvel megbántok másokat. Több mint egy éve van egy párkapcsolatom ami a legelején se volt, nem voltam szerelmes belé soha és úgy érzem nemis fogok. Akivel megcsalom őt pedig gyerekkorom óta szeretem. Hosszú idő után októberben találkoztam vele először, és az volt a legszebb napom, azóta kétszer találkoztam vele és most szomabton lesz a következő találkozás. Én elhagynám érte a páromat, de sajnos ő nem. Azt mondta nem éri miért nem tud lépni, pedig engem jobban szeret. Néha nem tudom eldönteni hogy valóban igy van-e vagycsak kihasznál, pedig én nagyon szeretem :'(
Bocs, a kitérőért újra, most olvastam vissza. Csak kicsit kiakadtam!
Fegu! Én egyetlen szóval nem mondtam, hogy hazudsz. Csak, hogy te másképp látod a világot mint én. Nagyon másképp. Elhiszem, hogy a fiad tökéletes, a te értékrended szerint. Én mást gondolok a tökéletességről és mint írtam, nem is rajongok érte. Nekem az túl merev dolog.
Az adatlapomból pedig nyugodtan vonjál le következtetést, valószínű az a te tökéletes világodban maga lehet a fertő!!
Pedig ha ismernél, meglepődnél, hogy mennyire emberi vagyok és mint ilyen, esendő is.
És ez az utolsó mondatod volt az igazi személyeskedés!!!!!!
De, hogy ne az eredeti témát offoljam, gyere át a "kötözködő" fórumba, az direkt erre van és ott beszélhetünk rólam, vagy rólad is , ahogy akarod. Ott kioktathatsz, állok elébe!!!
És mennyi időnek kellett ehhez eltelnie?
És hogyan bírtad ki?
Nagyon rosszul élem meg a szerető szerepét.
Habár ő azt mondja, ne használjam ezt a szót, mert én a szerelme vagyok.
Én már elhagytam a férjemet miatta, csak ő nem
bír lépni.
"Megalázva" érzem magam, pedig nagyon szerelmes vagyok...
Ja. Hát fordított esetben én sem örülnék. De pl. én jobban szeretem a férjem, amióta szerelmes vagyok valaki másba...
Tudom őrültség, de komolyan.
Dehogy haragszom. :)
Ezen az időszakon kezdek túlleni, bár még mindig szükségem van rá, hogy legyen bizonyíték. És az ő esetében ez nem is olyan könnyű. Nem az a fajta ember, aki érzelmekről, iyesmikről szívesen beszél. De azért már kezd megnyílni, és így én is kezdek egyre biztosabb lenni a dolgokban. :)
Ne haragudj, nem akartam én lenni a kiábrándító vészmadár. Remélem hamarosan tisztán fogsz látni és boldog vége lesz a sztorinak! :)
Emlékszem még a tépelődős, bizonytalan időszakomra, amikor minden percben bizonyítékot kerestem arra, hogy szeret.
Persze, alapjában véve ez így is van. Én is így gondolom.
De ahogy olvastam azt a mondatot, abban is van igazság. És elgondolkodtam rajta, mert ebben a megvilágításban még nem jutott sose eszembe.
És nagyon remélem, nálunk is eljön majd az az idő :)
Nem akarlak lehervasztani, tudod, én is voltam szerető. Én úgy gondoltam, hogy biztos a párja a fontosabb neki, hiszen hozzá megy haza, mert ha én lennék a fontosabb, akkor nem tudna mással élni, akkor nem azzal törődne, hogy a párja mit érezne nélküle, hanem azzal, hogy én mit érzek nélküle. Oké, hogy neki hazudik miattam, de ha én lennék neki fontos, akkor megmondaná az igazat, éppen miattam, hogy velem lehessen.
Persze, lehet, hogy nincs igazam, csak én ezt így gondoltam akkor.
Aztán eljött az idő, amikor már nem hazudott többet a párjának, bevallott mindent és összeköltöztünk, na ekkor éreztem, hogy most már én vagyok a fontosabb.
Hát ez az.
Nagyon fura, merthogy egyébként mindketten egyetértünk abban hogy első a család.
Mégis...valahogy boldogabb vagyok mióta van.
És vágyom is rá, de ettől még nem hagynám el a férjemet.
Bár hazudni, és csalni, hát nem valami szép kilátások.
Van olyan hogy hirtelen mindent borítasz csak mert egy érzés nem hagy nyuodni?
Viszont ha tényleg jó a házasságod, talán érdemes lenne átgondolnod még egyszer.
Lehet, hogy ez csak az újdonság varázsa, izgalmas dolog, ezért vonz.
Nekem más volt a helyzetem, már rég romokban hevert a házasságom, mikor a neten megismertük egymást.
Ez lehetséges. :)
Én is így ismertem meg, msneztünk, aztán smsek, mert elutazott, egy hét múlva hazajött, akkor találkoztunk. 9 hónapja tart.
Gondolom, mivel nincs tökéletes ember, hiába szereted a párod, talán az ő hiányosságait pótolja ez a netes kapcsolat. Vagy simán csak a változatosság miatt. Tudod van az a mondás, hogy a változatosság gyönyörködtet. :)
Azért ha tényleg jó a házasságod, én nem kockáztatnám egy bizonytalan kapcsolat miatt. Gondolj bele, milyen lenne neked, ha a párod lobbana ugyanígy szerelemre a hátad mögött.
Sajnos ilyen ismerőseim is vannak. Nagyon szép család voltak, amikor megszületett a kislányuk az anya sokat volt a picivel esténként, addig apuci netezett és szépen lassan szinte észrevétlenül belehabarodott egy lányba, aztán kiváncsiak lettek egymásra és találkoztak és összejöttek, válás lett a vége, pedig tényleg nagyon jól megvolt a kis család a netezés előtt.
Aranyos vagy. :)
Most más megvilágításba helyzted ezt az első, nem első kérdést. De van benne igazság tényleg. Ha nem lennék fontos, fontosabb, nem hazudna.
Viszont abból a szempontból nem én vagyok az, hogy munka után nem hozzám jön haza, szabadnapján nem velem van, nemhogy nincs velem, se msn, se sms, semmi... :(
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?