Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában? (beszélgetés)
Sziasztok!
Épp a tudásbázisba írtam meg, hogy úgytűnik, nekem ez az új krém bevállik, a 16. kb:-) De tekercseléssel. És napi 3 liter vizet iszok minimum.
Tudhatnád már, hogy nem működik nálam - egyébként gyakran használt - komunikációs trükköd, hogy személyeskedéssel, lekicsinyléssel eléred azt, hogy megváltoztassam a véleményem.
A laikusok által narancsbőrnek nevezett bőralatti zsírszövet felszaporodás krémekkel nem megváltoztatható állapot.
Sajnos a tények makacsok, és még attól is függetlenek, hogy nekem hány csaj "jött össze"
:-))
Akkor amit en latok magamon, az tulajdonkeppen nincs is ott? Jo lenne. :S
Meg ezt a 2 uveg nyirfaolajat magamra pacsalom, aztan befejezettnek tekintem a kuzdelmet ilyen eszkozokkel a narancsligeteim ellen. Artani biztos nem fog, az is valami manapsag.
ugyanmár, nehogy megsértődj azon, hogy szólni mertem, hogy van egy rakás másik ilyen fórum/tudásbázis is már!
Keresgélj inkább Te is máshol.. nem is kell messze menned! bármelyik létezőben megkérdezheted (-hetted volna) amit szeretnél..
A narancsbőr elleni krémek csak fogyózás, és tornázás mellett adják a kivánt eredményt.
Ne gondolja senki azt hogy fotelba ülve, csokit majszolva ,csak jó vastagon bekenjük magunkat a krémmel, és már 10cm-vel vékonyabb a derekunk.
Valamilyen diétát és mozgást (tornát)válasszunk ki magunknak,az anticelulitis krémet azután kezdjük használni,segiti a bőr alatti zsirréteget oldani,és feszesiti a bőrt.
Ha igy alkalmazzuk igen is hogy hatásos.
nem kioktatásnak szántam, csupán jelezni szerettem volna, hogy felesleges olyan témában fórumot indítani, amiből már legalább 5 db létezik... ha kérdésed van, akkor tedd fel valamelyik létezőben, biztosan fognak ott is reagálni rá..
egyébként engem is érdekel a téma, igaz, már lerágott csont és újat senki nem tud mondani róla úgysem..
ja, és nem kell rögtön pukkadni..:)) inkább fórum nyitás előtt használni kell a "Keresés" funkciót - ezt sem kioktatásnak szántam!
Azok után, hogy egyszer volt a TV-ben, hogy egy természetgyógyász megitatta egy pancreas-carcinómás emberrel a saját vizeletét és ezért pénzt is kért, már nem csodálkozom semmin :-)
Az emberi ostobaságnak nincs határa, csak mértéke :-)))
A nivea Q10-es kreme mar vagy 9 eve minimum a magyar piacon van, de mindenhol egyebkent, viszont az teny, hogy a Q10 koenzim nem tud a borbe felszivodni, csak oralisan fogyasztva er valamit.
Hat nem akarmit el lehet az embereknek adni?