Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában? (beszélgetés)
Jók ezek a krémek főleg az amelyik tekercselős,de mellette másra is oda kel figyelni!
Az én narancsbőrömön már semmi sem segít. :(
biztos van olyan ami jó,általában azok már méreg drágák.Nekem is volt egy ismert katalogusból rendeltem de sz..t sem ért.
Használtam én is,de nekem nem használt.
Sokat edzettem,tornásztam,ettől múlt el.
nem,szerintem az étrendtöl és a testmozgástól sok minden függ;
a kremtol nem fog elmulni soha,es amugy sem csak halvanyodni fog, ami mar nagy eredmeny
Használni nem használ, de végülis ártani sem árt :)
Na jó, ez csak vicc, elvileg a koffeintartalmú krémek használnak.
Igen, nekem be is vállt:-)Igaz mellette diéta, és sport ami aerob jellegű elengedhetetlen.Csak a krémtől nem fog elmúlni ha mellette eszünk össze vissza, főleg ami savasít:-(és henyélünk:o)
Milyen a csodamasina, masszíroz, esetlag UH.
Nekem is van Phillips cellesse, meg sima masszírozó, és UH-s kis szerkentyű is. melyik szerinted a jobb?
Szia!
Tudod, van nekem egy kis "csodamasinám", aminek az egyik funkciója a testkezelés...nos, ez a kifejezetten hozzá kifejlesztett testkezelő gél.
Bár nálam anno a vásárlásnál elsődleges célzott terület a has-, illetve a fenék volt:), tény, hogy nincs egy deka narancsbőröm sem:))
Már rég nem hiszek a mesékben ....
Most: igen (amióta megtaláltam a nekem megfelelőt:)
Előtte: hát nem igazán...
próbálok hinni,és kitartóan használom,ha nem is csinál csodát, de feszesebb a bőröm.
sziasztok irom en gyogymasszor vagyok es mukodik a jo minsegu cellulitiszkrem fogyaszto, zsiregeto,nyirokmassazssal+ra lehet meg segiten infraszaunaval is+sok folyadek,,hogy masszas..stb utan kimenjen a szervezetbol..en is csinalok ilyen masszast tobb holgy tarsamnak mar sokat segitett.sot magamnak is minden este atmasszirozom a labam-combom... es mukodik ,jo szép feszel lesz +sok -sok folyadek
Sziasztok lányok! Nekem nagyon sokat használ a masszázs a folyadék fogyasztás, a mozgás és a szauna mellett.
Nem hiszek az ilyen-olyan krémekben.
nem hiszek benne, tapasztalatom nincs vele
lányok, gratula! Sanya megfutamodott..kilépett a hoxából.
Egyébként én is a mozgásra esküszöm,és szeretem csinálni a hideg-meleg váltott zuhanyt,minden nap edzés után. Szerintem az is használ valamicskét.
nem. inkább az infraszaunában és a sok folyadékban és mozgásban
Te mennyire bolond vagy!!!Úristen!
De miért vitatkoztok,mindeniknek szive joga hogy használ-e kencéket vagy nem.Sem lebeszélni, sem rábeszélni nem akarok senkit.
Vagy a önnálóan dönteni nehéz?-és válalni a következményeket a döntéseinkért.
Ennyire ra vagy kattanva a hozzaszolasaimra? Nahat, utoljara az oviban vertek meg erdeklodesbol ;)
További ajánlott fórumok: