Tatabányai babázók (beszélgetés)
Köszi!
Mi Dózsakertben lakunk, Ti arrafele, amerre Éviék?
Köszi szépen, aranyos vagy!
igen kapott egy napernyőt a babakocsira, meg egy halom ruhát:)))
Boldog névnapot Barnabinak!! Kapott valamit ajándékba? :D
Várjuk már a beszámolót Évitől :)
Nem tudjátok, hogy itt a kórházban hogy működik a vérvétel. Sorszámot hol lehet húzni vagy kérni?
Szia!
Köszönjük szépen:))
De jó,örülök, hogy nem lett komplikáció neki, Evi már biztos nagyon várja a kistesót és anyuját is:))
Szia Andi. Boldog első névnapot a kisfiatoknak.
Éviék vasárnap jönnek haza. Már jobban van, kiszedték a csöveket és holnap mennek át a baba-mama szobába.
Hú Andi, nagyon sokáig fürdesz :D Vagy felébredt a Barni? :)) Nem bírok várni, mert nagyon fáradt vagyok. Majd akkor holnap beszélünk!
Jó éjszakát!
Mintha nekik nem lett volna pici a gyerekük. Bár lehet az ilyeneknek nincs is...
Igen, mindegyik próbálkozik, arról nembeszélve, hogy mindegyik gyerek más, van amelyik nyugodt típus, van amelyik nem annyira.
Persze, én is tuti összehasonlítanám a tesókat. :))
Szerintem ha tud menni a baba, akkor nem baj, ha nem mászik. Bár a tv-ben egy dokitól azt hallottam, nagyon fontos, hogy mindent sorrendben csináljanak... Kúszás, négykézlábra állás, mászás stb. Hát nem tudom...
Persze, szívesen kölcsönadom, majd megbeszélünk egy randit:)
Most elmegyek gyors fürdeni, sietek vissza..
Ez komoly? Nekünk is hisztizni kell? :DD Kipróbálom majd legközelebb.
Két héttel ezelőtt is ugyanezt csinálta Beni a vonaton, és mindenki úgy bámult, volt egy nő, aki odajött és nézett. Nem hogy mondtak volna a fiamnak valamit, s akkor talán befejezi.
Nem is lusta, csak neki még nincs felkészülve a csontozata, a gerince :))
Nem szabad összehasonlítgatni a tesókat :DDD
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?