Tatabányai babázók (beszélgetés)
Jaj de fog hiányozni az Evelin.
Remélem nem várat magára sokat a kisasszony.
Még mindig sokat mocorog.
A Molnár nem fogja megindítani csak úgy a szülést.
Az egyik ismerősömnek megindították tavaly karácsony és szilveszter között, persze főorvos egy se volt a kórházban.
Aztán tartsátok a frontot amíg én nem leszek !
Én még ilyet nem hallottam, miért ne szopizhatna még? nemhogy megdicsérne, ezt értékelni kéne inkább!
sziasztok!
Szép kis gyerekorvos mondhatom...
Még nem alszik, 6 korul aludt egyet, ezert most nem akar aludni
Egyebkent jon a felso ket foga, ugyhogy megvan a magyarazat a hajnali 10 perces ebredesekre :)
Beni alszik már?
Evelin most feküdt le.
Igen, a babaért sok mindent kibír az ember.
Na meg még mindig jobb ez a meleg, mintha megfagynánk :)
Azt hittem már jön a baba :)
Aranyos lehetett Evi, várjuk a képeket! Én is alig várom már, hogy lássam Benit szerepelni. NEm könnyezted meg? :)
Úgy megsajnáltam Benit, mikor úgy örült annak a pasinak, akit az apjának vélt. Pedig nem is hasonlított :)))
Nálatok is meleg van a lakásban? Én pár éve régi bérházban laktam, s ott azért nem volt ilyen meleg nyaranta... Komolyan nem bírom, Bence is egy szál pelusban volt egész nap, s még így is izzadt. Mi lesz 40 fokban?
Olvastam a naplót amit ma írtál, szegény kis Beni, azt hitte apuci az. Evelin is egyszer mikor
kisebb volt egy nénihez szaladt hogy Mama!!
Hát nem a Mama volt, de a néni nagyon örült neki ettől függetlenül, még egy almát is adott neki.
Szegény Beni, remélem elmúlik neki az ekcéma.
nagyon meleg van, a gyerekekről folyt a víz az oviban ahogy szerepeltek. De bírták és csinálták.
Sokan nem iratják a Lila oviba a gyerekeket mert hogy kertvárosban van. Pedig nagyon jók az óvónénik, és jól felszerelt az ovi, sok program is van. Én a Vikit is ide fogom iratni !
Sziasztok!
Ma megvolt az évzáró az oviban, nagyon ügyesen szerepelt az Evelin, tök büszke vagyok rá!
Majdnem egy órán keresztül adták elő az utóbbi évben tanult dalokat, körjátékokat, verseket.
Majd teszek fel képet is, népiruhában voltak a lányok, annyira jól állt Evinek, ráadául tök élvezte a táncot is, beiratnám szívesen népi táncra de nem akarja. Pedig élvezte látszott rajta, olyan is makacs!
Sziasztok!
Mizujs? Mi voltunk Benivel dokinál, mert nagyon csúnya, ekcémás a bőre. Kaptunk testápolót. NAgyon meleg van. Szegényre alig adtam ruhát, de így is tökre izzadt.
OKé! Már várjuk :D
Szeretnék még babát, de jó pár év múlva.
Én is megyek lepihenni!
Jó éjt!
Ma már nem írok, kikapcsolom a gépet, és pihenek.
Nem jó ülve .
jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?