Tatabányai babázók (beszélgetés)
Én is bírom a dokit, 3 fia van és az utolsó lány.
Hát én bevállalnám a harmadikat, ha az anyagi helyzetünk jobb lenne, még ki tudja..?
Sziasztok!
Bocsika, de még egy utolsó nagytakarítást végeztem délután meg szunyókáltam egy órát.
Igy az utolsó napokat egész jól bírom, kicsit lejjebb van már hasam így nem nyomja a bordáimat és kapok levegőt. Szóval kényelmesebb így.
Viktória lesz a kicsi neve, ez a név tetszett a páromnak is és Evelinnek is.
Mi meg kislányt szerettünk volna:))
Édes volt a Molnár doki, azt mondta nyugodtan, csak úgy mint ők....
Azt hiszem neki négy fia van:))(ebben most nem vagyok biztos 3 vagy 4)..
De oltári egy doki, én nagyon kedvelem, egyáltalán nem bántam meg hogy váltottam!:)
Szia Éva,
gyere csak!:))
majdnem akkor hasonló lesz a helyzet mint nálunk...
Véletlenül sikerült a nagy korkülönbség, vagy direkt így szerettétek volna...?
Szia!
Üdv ebben a kis csapatban :D
Én meg egy kislánynak örülnék még.
Húúú, hát nem sokára május 29, mindjárt itt a baba :)Hogy bírod az utolsó napokat?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék Hozzátok! Nekem aug.-ban lesz 7 éves a kislányom, és május 29-re várjuk a következő babát, ő is lány lesz. Én is Molnár főorvosnál fogok szülni, sztem nagyon jó orvos.
Nagyon aranyosak a kisfiaitok, én is örülnék egy fiúnak is, de a harmadik babát már nem hiszem hogy bevalláljuk. Viszont van két keresztfiam!
Nem merek reszkirozni :)
En par honapja egy terhesrucimat adtam el a neten keresztul, de olyan korulmenyes volt az egesz, hogymegfogadtam tobbet semmit nem adok el igy :))
En a "netes turit" azert nem szeretem, mert nem tudom megfogdosni a cuccokat. Meg nem biztos, hogy olyan jo allapotban van, mint pld a kepeken stb :)
Hat igen, bar nem igazan erdekelt, mert teljesen bele voltam szerelmesedve a fiamba :)
Igen, nem egy olcsó hely, kétszer voltam én is ott, többször nem:)
Ahol a kerisuli van, a régi turulmozinál, ott van az ofotért is, és azon az üzletsoron. A barátnőm szokott ott vásárolni, azt mondja nagyon jó cuccaik vannak.
Én "internetes turiba" járok:))
Akkor marha kedves volt a csaj...:((..jó hát van ilyen szülésznő is..tudod mindig vannak kivételek:))
Azt a csere-bere bababoltot neztem. De szerintem annyira nem olcso.
Melyik Ofotertre gondolsz?
Nem valasztottam szulesznot sem, mert az utolso hetekben jottem at ebbe a korhazba, addig Pestre jartam terhesgondozasra.
Egyebkent semmi bajom nem volt a szulesznovel, aki epp nalam volt, de utolag kiderult, hogy a parom elkerte a szuleszet telefonszamat tole, hogy erdeklodni tudjon felolem, mert en azt mondtam menjen haza, s nem adta meg neki. Azt valaszolta, nalam ugyis van telefon, hivjon egem. Persze, mikor olyan fajdalmaim voltak, hogy egy normalis mondatot nehezemre esett kinyogni.
Egyebkent nem tudtam, hogy a tavat hatulrol is meg lehet kozeliteni, a parom sem mondta, pedig o majd' negyven eve itt lakik :) Ugyhogy koszi :)
Szia,
kint voltam igen, rengetegen voltak, és nagyon jó kiscuccokat lehetett kapni, szinte fillérekért...
Dózsakertben a sárga üzletház aljában nézted már, az ahol csereberélnek is ruhát...
Szia,
Itt vagyok :)
Én nem voltam bababörzén, nem szoktam járni. Babaruhám nincs amit eladhatnék, venni meg Pesten egy gyerekturkálóban szoktam a Keletinél. Te voltál bababörzézni?
Én Benya doktornál szültem, nem tudom, ismered-e. Nem választott dokim volt, hanem az ügyeletes. Viszont annyira rendes volt velem mindenki, főleg a dokik, hogy én tényleg meglepődtem. A Molnár dokinak is mindig akadt egy-két kedves szava hozzám a vizitek alkalmával. :)
Nagy különbség van a pesti és tatabányai orvosok között...
Tényleg, nem tudsz itt Tatabányán egy jó turit?
Igen, a csónitó mellett..de nincs az olyan messze, ha hátul jössz a kishídnál a kórház mellett, a múltkor lemértem negyed óra alatt értem át:)
A barátnőm is dózsakerti, ő is át szokott járni, arra tényleg közel van...
Dózsába jár, odajárt mellé az Arany János Oviba is, meg bölcsibe is a Dózsakertibe járt.
A főorvosnál, Molnárnál. Te is itt szültél? Kinél?
Jut eszembe, holnap bababörze!...fellátogatsz a sportcsarnokba?
Hát kb. másfél éve lakom itt. Sárberek ott van, ahol az a kis tó is?
Szoktunk a kisfiammal odajárni, csak ne lenne olyan messze :)
Melyik suliba jár a fiad? Te melyik dokinál szültél?
Mi Sárberekben lakunk, de rengeteget járok Dózsakertbe, odajár a nagyfiam suliba:)
Mióta laktok Tbányán?
Szia,
Igen, láttam, hogy az unokatesóm már ajánlotta ezt a topikot :))) Már majdnem kitöröltem, olyan szánalmas volt az az egy hozzászólás, amit én írtam :)
Dózsakertben lakunk, és Ti?
Köszönjük szépen, a Te kisfiaid is nagyon szépek!
Nem nehéz a két fiúval?
Beleolvastam a naplódba. Jót nevettem magamban, mikor írtad a gyógyszertáras, meg drogériás sztorit. Ez annyira jellemző a legtöbb emberre :)
Szia,
én is tatabányai vagyok:)..a város melyik részén laktok?
Bence baba gyönyörű szép kisfiú:)
Sziasztok!
Nem olyan régen élek ebben a városban, nem nagyon ismerek senkit... Szívesen beszélgetnék itt élő anyukákkal.
Nekem 2007 júliusában született a kisfiam, Bence.
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?