Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tárkonyos ragu leves recept

Tárkonyos ragu leves recept

Elkészítési idő 60 perc

A Tárkonyos ragu leves hozzávalói:
sertés hús,vagy marha
répa
kukorica
borso
gomba
tejszin
tárkony
so
bors
pirospaprika
hagyma


A Tárkonyos ragu leves elkészítési módja:
megpiritom a hagymátolajba,majd hozzáadom a pirospaprikát sot borsot,az egy kilo hust kockázva a gombát persze frisset egy fél kukorica konzervet,a répát meg a bórsót késöbb mert az elöbb meg fő.A tejszint és a tárkonyt a végén!:))) Jó étvágyat!

Csirke husbol nem finom!Kenyérrel fogyasztva nagyon finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tárkonyos ragu leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook