Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t? (tudásbázis)
Sziasztok!Én 2 hete használom, de semmi!ugyanúgy kívánom az édességet, meg bármikor tudnék enni...:(
Nem vált be!
Az elég eredmény,hogy nem vagy éhes,nem??:)
Én tegnap este éreztem először,hogy gyorsabban jóllakok.
Bár én sokat fújok,mert nem jó a spriccelőkéje és alig jön belőle:(.
Szia!
Én ma vettem meg.
Nálad van már valami eredmény?
Már sok mindennel próbálkoztam.
Igazából a Metaboltól fogytam pár éve 82-ről 76kg-ra.
Két évvel ezelött a Reductiltól 75-ről 68-ra(Ezt azóta visszahíztam).
Ma reggel megvettem a sprayt. Kíváncsian várom,hogy mi lesz.
Csáó!
Sajnos nekem egyáltalán nem használt a Hoodia spray. Az előírás szerint használtam vagy 2 hétig, de semmi. Egyáltalán semmi hatása nem volt, ha többet fújtam akkor sem. Pedig annyi helyen reklámozták...:( De most itt a nyár, könnyebb lefogyni, sok zöldség-gyümölcs... :)
Sziasztok!
Én is kipróbáltam ezt a sprayt, illetve kb 2 hónapja vettem, és 3szor fújtam is, de többször sem...
Alapból eléggé úgy állok ezekhez a fogyis dolgokhoz, hogy messziről csak, mert nagyon tartok tőlük.
Igaz, hogy rájuk van írva, hogy mellékhatás nincs stb, de mindig az jut eszembe, hogy oké, lehet, hogy most nincs és szépen lefogyok veleí(bármivel, sprayvel, turmixal...), de mi lesz 2-3 vagy 5 év múlva.Nem leszek tőle meddő, vagy nem jön esetleg ki olyan nyavaja, amit ezek okoztak?
Szóval én inkább egészségesen étkezem, és sportolok, de nem használom ezeket a szereket.
Sziasztok!!
Eltűntem egy jó ideje, bocsi, de megvolt az okom. Történt ugyanis, hogy 2-3 hete egy este vendégeket hívtunk. Pizzát készítettem. Ettem egy szeletet, persze előtte fújtam a sprayből, mint máskor. Nem is gondoltam volna, hogy bajom lesz. Mondjuk már pár napja állandóan fájt a gyomrom, pedig lassan enni sem mertem. Az lett a vége, hogy hajnali 3:30-kor az ügyeleten kötöttünk ki, mert olyan epe görcs rohamom lett. Azóta ott tartunk, hogy járok kivizsgálásra a sprayt abba kellett hagynom és valószínűleg műtenek. Viszont a jó hír, hogy a gyomor fájás elmúlt. És mivel diétáznom is kell folyamatosan fogyok is spray nélkül. Tehát valószínű nekem nem bírta a szervezetem. Most ott figyel a félig teli üveg a polcról, de eszembe sincs fújni. Nem bizti, hogy köze van hozzá, de nem kísérletezek többet.
Nektek további kitartást és mindent bele!!!
6 nap használat után már kéne azért csökkenie az éhségérzetnek ,ugye jól gondolom?
Sajnos a férjem éhesebb mint valaha,pedig fújja rendesen.
Elég sok helyen az országban.
A honlapjukon rajta vannak a városok.
Köszi :-)
Azt hiszem én is kipróbálom....
Nem kell interneten rendelni.Rendesen bemész a patikába,és veszel.
Én tegnap előtt vettem a férjemnek,valóban 2990ft volt.
3x5 fújás kell elvileg 1 nap,és csak 50 ml az egész.Szóval még így is nagyon drága.
Sajnos még nem csökkentette az étvágyát,de lehet hosszabb folyamat.
Szia!
Akkor kerül csak ennyibe ha interneten keresztül vesszük?vagy akkor is ha rendesen bemegyek a Pingvin patikába??
Sziasztok!
A pingvin patikákba most akciós 2990-es áron lehet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?
- Milyen éhségcsökkentő praktikák vannak?