Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? fórum

Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)

1240. *Tory*
2014. júl. 6. 00:51
Hétfőn megyek a dokimhoz megbeszélni a részleteket. Már nagyon várom,hogy legalább fejben össze tudjam állítani a "menetrendet" :)
1239. Tünci79 (válaszként erre: 1231. - *Tory*)
2014. júl. 5. 23:35
szia. bár nem olvastam utána és infóim sincsenek, de sztem nem számít, hogy hány éve vannak lefagyasztva. a lényeg, hogy milyenek lesznek amikor "felébresztik" őket. :)
1238. *Tory* (válaszként erre: 1237. - Davider)
2014. júl. 5. 13:06
Köszönöm :)
1237. davider (válaszként erre: 1231. - *Tory*)
2014. júl. 5. 08:14
Teljesen mindegy ,hogy 1 hónapja vagy 5 éve van fogyasztva....ha túl élik a felengedest mindegy ....:-) drukkolok
1236. *Tory* (válaszként erre: 1234. - Mkacca2)
2014. júl. 3. 10:09
Köszönöm. Ha nem bánjátok,majd néha leírom,mi történik. Az első lombikom sikerült elsőre ( most volt 4 éves a kislányom),és most nem akarom elbízni magam,h megint megy majd,mint a karikacsapás.De persze bízom benne.
1235. *Tory* (válaszként erre: 1233. - *Tory*)
2014. júl. 3. 10:04
Bocs,most láttam,h a telefon szótára megviccelt :-/ Nem vagyonról-t akartam írni,hanem,h fagyikról...
1234. mkacca2
2014. júl. 3. 09:12

Tory nagyon drukkolok!

Gyongyszemecske, megjött rendesen anno? Mert ha igen, akkor nem sok esély van rá. De persze semmi se lehetetlen. A tévében néha szoktam nézni a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című műsort, a TLC-n szokott menni. Ott mutatnak be olyan eseteket, hogy nem tudnak a terhességükről a nők, aztán egyszer csak beindul a szülés. Volt olyan, aki végig menstruálta a 9 hónapot, volt akinek a terhességi teszt negatív volt és mégis. Szóval tényleg bármi megtörténhet.

1233. *Tory* (válaszként erre: 1232. - Gyongyszemecske)
2014. júl. 3. 07:45
Köszönöm,kicsit megnyugodtam.:) Eddig mindenhol csak a pár hónapos vagyonról olvastam.Szeptember végén tervezzük,hogy belevágunk a kistesó projektbe.
2014. júl. 3. 05:18

Miert ne lenne eselye nekem is KB 4.5 evesek

En tiszta hulye vagyok csinalik meg egy tesztet hetvegen mar 2 napja reggelente tok rosszul vagyok olyan hanyingerem van .

1231. *Tory*
2014. júl. 2. 07:34
Sziasztok! Nem olvastam vissza,hogy volt e ilyenről szó,de 5 éve lefagyasztott embriók esélyeiről mit tudtok / mit gondoltok?Köszönöm,ha válaszoltok :)
1230. davider
2014. jún. 27. 22:32
Sajnálom csajok .....fel a fejjel sikerülni fog:-)
1229. mkacca2
2014. jún. 25. 08:13

Én tegnap már nem pótoltam a progeszteront, talán pénteken megjön nekem is.

Akkor próbáld kiélvezni a nyarat amennyire tudod, aztán ősszel ott lesz az újabb lehetőség.

Én azzal számolok, hogy talán ősszel kiderül, hogy alakulnak a hormonjaim az új gyógyszerekkel, új diátával. Most nálam első ezeknek a rendbetétele. Eddig nagyon siettettük a lombikot (így is lassan haladtunk), de most úgy érzem, hogy előbb meg kell valahogy gyógyulnom.

2014. jún. 24. 19:41
ma meg jott mar szoltam de legkozelebb megyek vagyis majd ugy szept-okt-nov talan majd ram kerul a sor.
1227. mkacca2
2014. jún. 24. 08:04

Hát én is sajnálom.

Én mostanában azt hiszem pihentetem a lombik témát és megpróbálok rendbejönni endokrin szempontból. Szerintem nálam ott van a probléma forrása.

2014. jún. 23. 18:11

Sajnalom hogy nem jott ossze egyikunknek sem.

En meg nem szoltam vissza de megyek a kovetkezore ha lehet

1225. mkacca2
2014. jún. 23. 16:29

HCG: 5 U/L

Látszik, hogy elindult valami, de nem lett eredménye. :(

1224. mkacca2
2014. jún. 23. 08:54

Szerintem ez még normális, hogy nem jött meg, mondom nekem a negyedik nap szokott megnonásos vérzés esetén, és szerintem ez most az az eset.

A cisztát viszont jobb megnézetni, mert arra adnak bogyót. Annak hatására általában felszívódik, csak azután műtenek, ha mégsem.

2014. jún. 23. 08:42

Nalam semmi nem volt csak osztrogen meg progresteron szombat volt az utolso reggel osztrogen tabletta pentek este kup.

Hetfi es meg semmi De amugy is lattak egy cisztat megyek a heten a dokihoza es kiverema hisztit nezzen meg egy nogyogyasa es vegyek ki merit amugy is szokot fajni

1222. mkacca2
2014. jún. 23. 08:01

Nálam a Norcolutnál a 4. nap szokott megjönni miután abbahagyom.

Az előző ivf után a progi abbahagyását követő 2. nap már megjött, de ott ugye volt tüszőrepesztés és már látszott, hogy amúgy is meg akar jönni.

Most úgy nézem, hogy ítéletnapig adhatnám magamnak a progit, nem jönne meg mellette.

Ma reggeli teszt is negatív lett, voltam vérvételen, délután 3 körül várható eredmény.

2014. jún. 23. 04:53

Ha abba marad a gyogyszer mennyi ido hogy megjojon?

Nalunk nem csinalnak vertesztet az a baj

1220. Tünci79
2014. jún. 22. 14:24
Sajnálom csajok, nagyon szurkoltam nektek. De a vér még lehet pozitív...
1219. mkacca2
2014. jún. 22. 12:50
:( Sajnálom. A bőgésen én is túl vagyok.
2014. jún. 22. 10:18
En is csinaltam a hetvegen es mind negativ mar tul vagyok egy rohadt Nagy bogesen isten mennyire konyortelen .
1217. mkacca2
2014. jún. 22. 09:42
Úgy tűnik, hogy nekünk nem jött össze. A teszt negatív lett, holnap elmegyek vérvételre.
2014. jún. 20. 11:53

Ne keres semmi tunetett ezek meg Koriak.

Mar en is voltam rosszul a bankba kifeheredtem nsgyon sokszor szedulok. De nem kotom ahoz hogy lehet remelem sikerult. Majd meglatjuk.

1215. mkacca2
2014. jún. 20. 11:08

Nálatok ezek szerint nincs vérvétel. Én jövő szerdára már be vagyok írva vérvételre a meddőségi klininkán. Ha az "pozitív", akkor írják fel a további gyógyszereket, injekciókat.

De én hétvégén mindenképp tesztelek. Még nem tudom, hogy szombaton vagy vasárnap.

Barnázás egyébként megszűnt, a nyákom teljesen folyékonnyá vált, melleim még mindig nagyok.

2014. jún. 20. 05:15

Ne foglalkozz a barnaval az lehet attol is hogy a kup vagy amit hasznalsz meg Marta a mehet.

En meg mindig nem teszteltem sokan AZT mondjak hulye vagyok de valahol felek csinalni

A ferjemmel Meg egyeztunk maid a jovoheten.

Ha meg addig meg Jon akoor tudjuk amugy 18-19 en kellet volna me g Jonnie.

Mar arra is gobdoltam a osztrogen meg a progitol nem jin meg

De ha babatol nem Jon meg akkor Egy CsODAM van bennem.

1213. mkacca2
2014. jún. 19. 13:28

Szia Provence! Nem is a vv. az érdekes, hanem hogy a barnázás mitől lehet. Úgy örülnék neki, ha a beágyazódástól lenne...

Ma az utroval jött ki barna trutyi (bocsi), egyébként semmi.

Épp arra gondoltam a beültetés után, hogy na most tuti nem jöhet meg idő előtt, mert nem volt tüszőrepedés, csak szépen felépítették a méhnyálkahártyát.

Ugye PCOS-sem van, így már elég sokszor megtapasztaltam, ha nincs tüszőrepedés akár 90+ napra is tolódhat a vérzésem. Úgyhogy szerintem az idő előtti menses kizárva.

Bocs a sok agyalásért, közel az "eredményhirdetés". :)

1212. 55c0be1206 (válaszként erre: 1211. - Mkacca2)
2014. jún. 19. 13:11
Sziasztok lanyok! Mkacca szerintemnincs kobe vesve hogy annak a par csepp vernek mikor kell megjelennie beagyazodas eseten.et+11-nel harom napos embrioval is lehetmenni vervetelre. Ha vanvalami kimutatja. Ha addigra naghon kesz leszel esetleg idegileg akkornyugodtan mehetsz 11.napon vervetelre. Szerintem.
1211. mkacca2
2014. jún. 18. 18:03

Gyongyszemecske, egy kérdésem lenne:

Amikor friss beültetésnél 5 napos embriókat kaptam vissza ET+11. napon mehettem vérvételre.

Most is 5 napos embriókat kaptam vissza, de csak ET+14 nap múlva rendeltek vissza (nem hétvége miatt) vérvételre.

Ennek van köze ahhoz, hogy más ütemben ágyazódnak be a fagyasztott embiók?

Azért kérdezem, mert ma (ET+7) volt egy kis barnázásom meg kis görcs derékfájdalommal, de az 5 napos embriókkal ez kicsit későn van beágyazódáshoz. Viszont ha azt nézem, hogy 3 nappal későbbre hívtak vissza, akkor pont ideális időben van és jót jelent. Szerinted?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook