Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Tory nagyon drukkolok!
Gyongyszemecske, megjött rendesen anno? Mert ha igen, akkor nem sok esély van rá. De persze semmi se lehetetlen. A tévében néha szoktam nézni a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című műsort, a TLC-n szokott menni. Ott mutatnak be olyan eseteket, hogy nem tudnak a terhességükről a nők, aztán egyszer csak beindul a szülés. Volt olyan, aki végig menstruálta a 9 hónapot, volt akinek a terhességi teszt negatív volt és mégis. Szóval tényleg bármi megtörténhet.
Miert ne lenne eselye nekem is KB 4.5 evesek
En tiszta hulye vagyok csinalik meg egy tesztet hetvegen mar 2 napja reggelente tok rosszul vagyok olyan hanyingerem van .
Én tegnap már nem pótoltam a progeszteront, talán pénteken megjön nekem is.
Akkor próbáld kiélvezni a nyarat amennyire tudod, aztán ősszel ott lesz az újabb lehetőség.
Én azzal számolok, hogy talán ősszel kiderül, hogy alakulnak a hormonjaim az új gyógyszerekkel, új diátával. Most nálam első ezeknek a rendbetétele. Eddig nagyon siettettük a lombikot (így is lassan haladtunk), de most úgy érzem, hogy előbb meg kell valahogy gyógyulnom.
Hát én is sajnálom.
Én mostanában azt hiszem pihentetem a lombik témát és megpróbálok rendbejönni endokrin szempontból. Szerintem nálam ott van a probléma forrása.
Sajnalom hogy nem jott ossze egyikunknek sem.
En meg nem szoltam vissza de megyek a kovetkezore ha lehet
HCG: 5 U/L
Látszik, hogy elindult valami, de nem lett eredménye. :(
Szerintem ez még normális, hogy nem jött meg, mondom nekem a negyedik nap szokott megnonásos vérzés esetén, és szerintem ez most az az eset.
A cisztát viszont jobb megnézetni, mert arra adnak bogyót. Annak hatására általában felszívódik, csak azután műtenek, ha mégsem.
Nalam semmi nem volt csak osztrogen meg progresteron szombat volt az utolso reggel osztrogen tabletta pentek este kup.
Hetfi es meg semmi De amugy is lattak egy cisztat megyek a heten a dokihoza es kiverema hisztit nezzen meg egy nogyogyasa es vegyek ki merit amugy is szokot fajni
Nálam a Norcolutnál a 4. nap szokott megjönni miután abbahagyom.
Az előző ivf után a progi abbahagyását követő 2. nap már megjött, de ott ugye volt tüszőrepesztés és már látszott, hogy amúgy is meg akar jönni.
Most úgy nézem, hogy ítéletnapig adhatnám magamnak a progit, nem jönne meg mellette.
Ma reggeli teszt is negatív lett, voltam vérvételen, délután 3 körül várható eredmény.
Ha abba marad a gyogyszer mennyi ido hogy megjojon?
Nalunk nem csinalnak vertesztet az a baj
Ne keres semmi tunetett ezek meg Koriak.
Mar en is voltam rosszul a bankba kifeheredtem nsgyon sokszor szedulok. De nem kotom ahoz hogy lehet remelem sikerult. Majd meglatjuk.
Nálatok ezek szerint nincs vérvétel. Én jövő szerdára már be vagyok írva vérvételre a meddőségi klininkán. Ha az "pozitív", akkor írják fel a további gyógyszereket, injekciókat.
De én hétvégén mindenképp tesztelek. Még nem tudom, hogy szombaton vagy vasárnap.
Barnázás egyébként megszűnt, a nyákom teljesen folyékonnyá vált, melleim még mindig nagyok.
Ne foglalkozz a barnaval az lehet attol is hogy a kup vagy amit hasznalsz meg Marta a mehet.
En meg mindig nem teszteltem sokan AZT mondjak hulye vagyok de valahol felek csinalni
A ferjemmel Meg egyeztunk maid a jovoheten.
Ha meg addig meg Jon akoor tudjuk amugy 18-19 en kellet volna me g Jonnie.
Mar arra is gobdoltam a osztrogen meg a progitol nem jin meg
De ha babatol nem Jon meg akkor Egy CsODAM van bennem.
Szia Provence! Nem is a vv. az érdekes, hanem hogy a barnázás mitől lehet. Úgy örülnék neki, ha a beágyazódástól lenne...
Ma az utroval jött ki barna trutyi (bocsi), egyébként semmi.
Épp arra gondoltam a beültetés után, hogy na most tuti nem jöhet meg idő előtt, mert nem volt tüszőrepedés, csak szépen felépítették a méhnyálkahártyát.
Ugye PCOS-sem van, így már elég sokszor megtapasztaltam, ha nincs tüszőrepedés akár 90+ napra is tolódhat a vérzésem. Úgyhogy szerintem az idő előtti menses kizárva.
Bocs a sok agyalásért, közel az "eredményhirdetés". :)
Gyongyszemecske, egy kérdésem lenne:
Amikor friss beültetésnél 5 napos embriókat kaptam vissza ET+11. napon mehettem vérvételre.
Most is 5 napos embriókat kaptam vissza, de csak ET+14 nap múlva rendeltek vissza (nem hétvége miatt) vérvételre.
Ennek van köze ahhoz, hogy más ütemben ágyazódnak be a fagyasztott embiók?
Azért kérdezem, mert ma (ET+7) volt egy kis barnázásom meg kis görcs derékfájdalommal, de az 5 napos embriókkal ez kicsit későn van beágyazódáshoz. Viszont ha azt nézem, hogy 3 nappal későbbre hívtak vissza, akkor pont ideális időben van és jót jelent. Szerinted?
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?