Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Jol vagyok koszi
Most a heten papirokat intezunk igy ez az egeszrol igy terelodik a figyelem.
Eleg mozgalmasan elunk igy konnyu vendegek jonnek - mennek hetvegen elmentunk folyopartra Jo ido volt. Dolgozok szinte minden nap rahuzzok meg.
Majd meg latjuk mi lesz nem tudom.
Szia! Köszi jól vagyok. Még mindig itthon. És te? Lassan Te már megtudod, hogy sikerült-e. Nekem még várni kell egy kicsit.
szia mkacca2 hogy vagy???? hogy erzed magad??????
A szülés előtt 2 évvel már rendben volt a menszeszem, akkor már kaptam kezeléseket amiktől rendbe jött. Nálunk a kisfiam érkezéséig nem találtak semmit ami magyarázta volna, hogy miért nem esek teherbe 3 éve. Akkor lehet, h hamarabb felkeresem majd a klinikiát mint tervdztem, hogy mindent átbeszéljünk. Köszi az infót.
Ezek szerint még nem volt megbeszélés az orvossal. Ott mondent elmondanak. Jelezd, hogy a szülés óta még nem volt mensesed. Valószínűleg meghozzák a kezelés előtt. Neked is PCOS-sed van, vagy a szülés előtt minden rendben volt a menseseddel?
pár hete hívtam őket fel... akkor azt mondták, hogy ha már nem szoptatok hívjam őket és elkezdhetjük a szervezetemet felkészíteni a következő transzferre. de arról nem beszéltünk, hogy vajon előtte kell e menstruálnom vagy sem. merhogy nekem a szülés óta még nem volt meg.
Tünci nem biztos, hogy meghozzák. Nálam az eredeti terv az volt, hogy menses nélkül csinálják, aztán mégis megjött. Mit mondott az orvos?
Szia Tunci biztos hogy megkell hozzak szerintem.
Nem tesztelek majd latjuk MIT hozz a jovo .
En nem fekudtem ez as elso hogy allandoan mozogtam mentunk.dolgozok napi 8-9.5 orat eleg aktiv vagyok.
Sziasztok. Tudnátok infóval szolgálni, h menstruáció nélkül elkezdik felkészíteni a szervezetemet a fagyibabáim beültetésére vagy előtte mesterségesen meghozzák? Köszike.
Köszi jól. Ma pihengettem, próbáltam sokat feküdni. A holnap még biztos ilyen lesz, aztán szeretnék kimozdulni egy kicsit itthonról sétálni.
Hogy vagy? Mikor tesztelsz?
Hogy vagy?? Hogy telnek a napjaid mkcca???
Ma megtörtént a transzfer. Két embriót kaptam vissza. Méhnyálkahártya 11 mm volt.
Regent volt ja 2 eve vervetel osztrogeb szintet nezztek
Ez kicsit mas volt mivel endrium metszes is csinaltak
A ferjem szerint kicsit maskepp is tettek be oket mint eddigiekben
Itt M.on-on általában spontán ciklusban adják vissza( max closty-t adnak), csak az ilyen hormonproblémás embereknél van máshogy.
Nalunk nincs vervetelek verzes napjan fogamamzasgatlo aztan verzes osztrogen uh- nezzik a vastagsagat a mehnyalkanak es beultetes.
Mar KB honapja iszok palastfut.
Az elso honapbban ply an Eros volt a ciklusom mint 20 evesen ez meglepo volt.
Igen, próbáltam a cickafark-palástfű tea kombót. Ugye tüszőrepedésig cickafark utána palástfű, nekem nagyon bejött, előbbre hozta a tüszőrepedést. Ezelőtti ciklusban úgy volt, hogy spontán ciklusban lesz a beültetésem. A 4.cn-on 2,2x-es LH:FSH arányom volt, a doki a 12. cn-on lefújta a beültetést, mert 20-as volt az LH-m, 26 az ösztrogén. Folytattam a cickafark kúrát és a 21. nap mégiscsak ovuláltam, amit ennek tudok be. Utána ittam a palástfű teát is. Sajnos baba nem lett belőle.
Probaltad a palast fu teat??
Én azzal kezdtem a babaprojektet, hogy nem menstruáltam rendszeresen. Előbb kiderült a prolaktin túltermelés aztán a magas LH szint, ami a kezelés ellenére csak még tovább nőtt.
Nekem nem csinaltak semmi ilyesmit mivel az osszes hormon eredmeny Jo volt.
Kertem Metformint szedtem ralan fel evig de Abba hagytam . inkabb a fejbe dol el ezek a dolgok en ugy gondolom .en nem igazan szerintem kemiai dolgokat
Hát erre szerintem én vagyok az élő példa. Nekem egyeltalán nem használt a hármas kezelés, ezért is lombikozunk. Jövő hétre van időpontom egy nagyon híres endokrinológushoz (februárban kértem az időpontot, akkor nem tuhattuk, hogy beültetés utánra fog esni), talán ő javasol valamit az újabbnál újabb gyógyszeren kívül is.
Eddig is az egyik leghíresebb ezzel foglalkozó központba jártam, de már a 3. MET származékkal kísérletezgetnek velem. Ezt az egy esélyt még megadtam a dolognak, aztán tényleg leteszem a gyógyszert.
Otthon furcsa minden 2. No Ri meg pcos tomik minden fele gyogyszerekel. Az se Jo
Csak light-osan! Én ebben a két hétben csak sétálást tervezek a szabadban, se futás, se kondi terem. A futást már 2,5 éve csinálom a kondit viszont csak az előző sikertelen lombikom után kezdtem kb. 4 hónapja. Egyedül ezt (izomépítés) nem próbáltam korábban az IR+PCOS-re, amit amúgy ajánlanak vékonyak esetén.
Ez elott 2 evig nem is probalkoztunk tavaly hi tan fel oket es kertem a kezelest de torolotek igy hozza fogtam edzeni. A ferjem meglepetesemre enged tovabb majd edzo terembe csak gyalogolni a gepen igazabol semmit sem eroltetek .
Én is kívánom, hogy így legyen! :)
Hanyadik Lombok nem tudom volt 2 friss azota aztan mar nem szamolom hanyadiknal tartok
6 an vannak ebbol 3-blasto 3 embrio ebbol 2 kuzdott gyozott es remelem most a kisagyukba fejlodnek meg 35 heten keresztul
Megvan az időpont is holnapra. Mesélsz egy kicsit magadról? Ha gondolod, írhatod priviben is. Ha jól tudom, olvastad a naplómat, szóval nagyjából képbe vagy a miért lombikozunk, hányadik lombik kérdesekkel kapcsolatban.
Nem csináltak. Tudom mi az, de nekem nem volt.
felebrednek allitolag egy kicsit megpiszkaljak oket
neked csinaltak endrium metszest?
Megmondják, csak egy nappal előtte. Meg holnap 8:00-kor kell telózni, hogy felébredtek-e.
5-en vannak, így bízom benne, hogy 2 csak felébred, nem?
Van a Lombik életre halálra fórum, az a leglátogatottabb, meg minden intézetnek van külön fóruma itt a hoxán.
regen anno mikor lombikoztam annyi forum volt ami lombikos aztan ezek sorra eltuntek mar szinte semmi sincs
További ajánlott fórumok: