Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia. Előszőr is nagyon sajnàlom. Veled érzek. Mi is Tapolcàra jàrtunk. Az első ugyan igy volt mint neked. 3hónapra rà a Fet sikeres volt. Amelyik embrio túléli a fagyasztàst azok sokkal életképesebbek. Bízz benne. Amúgy van valami alapproblémàd??? Szedsz valami gyógyszert?? Tsh prolaktin d vitamin rendben??? Ezeket azért kérdezem mert nàlam valószínű ez volt a gond!!
Sajnos mindeggyik kudarcnàl meghalunk kicsit:-( de aztàn erősebb lessz a vàgy a gyermek utàn és ezért felàlunk és küzdünk. Neked sok erőt kívànok hozzà! Üdv Lívia
az előbb elírtam, holnap már egy hetesek leszünk! :)
úgyhogy a vérvételre csak 8-án megyek, még egy hét múlva. kíváncsi voltam csak,h nálatok hogy zajlott az első hét, de akkor úgy tűnik ez a majdnem semmi állapot egyenlőre normális. 5-én hétfőn tervezek egy tesztet, az lesz a 11. nap, aztán a 14. napon vérvétel.
Nekem a hasam zuborgott, görcsölgetett néha, semmi más nem volt.
Mikor tesztelsz? Mész vérvételre (is)?
sziasztok, lányok! kinél,h telt az első hét? holnap leszek a 6. napon, ti éreztetek akkor már vmi változást?
én enyhe vérbőséget érzek a hüvelyemben, meg talán időnként minimális mellfeszülést,de semmi mást, ti,h voltatok ezzel?
kisa, menjetek tovább, ha megtalálják a problémát, utána már nem lesz gond!
Nem tudom, mert egyelőre csak emailt írt az orvos. Ez miben áll és mi lehet ott a gond? És lehet megoldást találni rá, ha gond van?
Köszi!
Kariotipus meghatározás????
Istenhegyi 15000/ fő
Nálunk is tanácstalanok voltak ez volt az utolsó vizsgálat ott volt a bibi....
Erre gondolsz?!!!
Szia!
Nekem a Fet során a menses első napjàtól Estrofemet kellett szednem, hogy szèp vastag legyen a méhnyàlkahártya, mire sor kerül a beültetésre. A ciklus 15. Napján kellett ultrahangra mennem, megnéztèk hogy milyen vastag. Ekkor tűzték ki a beültetés napjàt, ami nàlam a ciklus 22. Napja volt. A beültetés napjàtól az Estrofem mellett napi 3x2 utrogestan hüvelykupot kell hasznàlnom. Majd a 11. Napon hcg teszt.
Sok sikert!
Fel a fejjel Kisa! Nektek is el fog jönni s kiangyalkátok! Hidd el!
Teszteltél?
de, elhiszem.
lesz neked is ilyen :)
majd emlékeztetlek, mikor nagyon rosszul leszel :D
Kitartás Magni, el sem hiszed mennyire szeretnék már én ott tartani...! :)
Kisa, van már vmi eredmény? Szorítunk ám nagyon!!
Mindenki története egy külön kis csoda :)
hogy vagytok, lányok?
Nekem 2-3 napja olyan hányingerem van... :( eddig olyan jól voltam, már azt hittem, megúszom.
Kisa, van valami hír rólatok?
De jóóó, akkor tènyleg ő a ti angyalkàtok :)))
Nekünk is van még kettő fagyibabànk, tesónak bevetjük őket idővel :)
Aemi igazad van, most arra kell koncentràlni ami van és nem szabad a -mi lett volna ha....- csapdába esni!
Leírom nektek az én babám történetét, csak hogy lássátok, hogy mennyire nem lehet tudni, h kiből mi lesz.
Szóval első stimuláció (2016. május) 5 petesejt termékenyült meg 3 naposan, elvitték 5 napig, hogy sok van.
Beültetésre 2 szép erős blaszto maradt mindössze, rábeszéltek, hogy vigyem haza mindkettőt a korom miatt. Én csak egyet szerettem volna, féltem az ikrektől.
Beültetés utáni nap telefonál a doki, hogy mégiscsak magához tért egy harmadik embrió, berakták a fagyiba, jó lesz tesónak.
Mi a kedvesemmel ugráltunk örömünkben, hogy milyen cuki, feléledt, ő kell nekünk, akármi is történjen ezzel a kettővel.
Az első kettő nem tapadt meg, a kis túlélő tegnap volt majd 3 centis :)
Ok, akkor lehet egy kicsit lazábbra veszem a figurát, de azért figyelek, főleg most az elején, annyira szeretném ha ezúttal az UH-on rendben lenne minden!
Fülemüle, én is úgy gondolom,h a kis picikédre kell most koncentrálnod, és most akkor elárulom,h nálam is az egyik embrió még nincs olyan fejlettségi szinten,mint a másik, de attól még ugyanolyan egészséges úgyhogy kénytelen vagyok én is őrá bízni a dolgot...
Tényleg egy jó kis csapat van itt! Úgyhogy adjuk csak egymásnak a pozitiv energiát, hiszen csak mi (akik átmennek ezen) tudjuk hogy milyen ez :)
Hajrá :)
Igen tudom abszolút igazad van :) koncentràlok erre a kis angyalra aki minket vàlasztott!
Hétfőn màr dolgozhatom és 10 nap múlva dec 5-én kell megint kontrollra mennem.
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?