Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
JUJ
de meg mondtad
Ha nem vagy rá kíváncsi ugord át amit írok.
Szórakoztat a hülyeséged, ilyen egyszerű-
Tudod van az a szo, h értelmezés, ezt már más is írta, az izzadni látni= hogy nem kell futni, egy pasi után, nem kell állandoan rajta logni, engedni kell h levegőt vegyen
de áruld már el h miért olvasod a topicom ????
ha nem érdekel, ha hülyeségnek tartod???
én nem kérdezem a te véleményed, és kiváncsi sem vagyok rá
Miből gondolod, hogy tökéletes lennék?
Remélem, a fiatal lányoknak is több eszük van annál, hogy rád hallgassanak.
De áruld el: miért nem láthat a pasi izzadtan?
nem neked, szol
te biztos tökéletes vagy, mindenben :))
de vannak olyan fiatal lányok akik esetleg szívesen veszik
pusssz
Vagyis közhelygyűjtemény.
Ez a "legjobb": "Nem hagyja , hogy a pasi izzadni lássa" :D
Az álomnő jelleme
Független: önállo, nem várja el, hogy egy pasi eltartsa, saját maga teremti elő a megélhetéshez valot
Nem üldözi a férfit: tudja, hogy a férfi nem a világ közepe, nem akar egésznap a nyakán logni
Titokzatos: őszinte, azonban nem tár fel mindent
Engedi, hogy a férfi vágyjon rá: nem áll mindig a pasi rendelkezésére, van önállo élete is
Nem hagyja , hogy a pasi izzadni lássa: nem mutatja ki, hogy fél a pasi visszautasításátol
A lassan járj, taktikát követi: tisztában van azzal, hogy jobb egyedűl, mint egy rossz kapcsolatban
Magabiztos: nem verseng más nőkkel, szenvedélyes, szereti önmagát, ügyel a megjelenésére
Ilyen és ehhez hasonlo dolgokat olvashattok, a blogon csajszik:)))
Ez csak egy kérdés volt, lusta voltam mindent elolvasni :)
Köszönöm, hogy válaszoltál.
mert annak tűnök??
nem csak szívesen meghallgatlak, esetleg segítek ha tudok
Nekem valaki egyszer azt mondta: "Járj nyitott szemmel, lehet, h éppen szembe jön Veled a szerelem"
Hát eddig ez nem történt meg:)
milyen romantikus :) a veletlen muve...
valaki veletlen nekem is jöhetne miközben megyek a boltba :D xD
Egy alkalommal nálunk áramszünet lett.
Hivtam a szolgáltatót, aki küldött szakembert.
Másnap felhivott a diszpécse,r hogy minden rendben van-e?
Fél évig csak telefonon beszéltünk, aztán találkoztunk. Nagy szerelem volt....hm...
Engem mar az is zavart, hogy a masodik randira is ugyanabba a pulcsiba jött :( es meg azt hiszem kepen is lattam abban a pulcsiban :( ja es meg az orrszöre is latszott neha :(
pozitivat is meselek egyszer ugy jöttem össze valakivel, hogy az iskolapadon irkaltunk (persze fogalmam sem volt ki ul ott mas orakon) es megadtam az email cimem neki :) aztan rengeteget beszeltunk neten majd talalkoztunk es nagy szerelem :)))
Meséljetek már siker sztorit is, csak volt már jo kapcsitok is
elég a negatívumbol:DD
az. és én naiv adtam neki még esélyt a randikra. utána még 2-3szor találkoztunk. na vajon mit akart? :))
aztán az a vicc hogy velem nem jött össze, és miután megszakadt velem a "kapcsolat" , pár nappal később közös képet rakott fel facebookra azzal az exével akit megd-ni akart. és 1 hónapig együtt is voltak akkoriban. de csak használatra kellett neki az a lány is.
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!