Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
6. 01. - Vétkes kertváros (2010/03/17)
igen,jöv7en kezdik.
Sziasztok csajszik!
Megint nem néztem, felvettem videóra, mert dvd-t néztük. A különvéleményt kezdtük el, erre kit látnak szemeim? Hát Dave-et:) De itt jófiú
Húúúúúúúúúúúú, ez a mai rész nagyon jóóóóóóó volt!!!!!!!!!!
Kit vett el vajon Mike??? A csók miatt Suzane-re gondolok, de az túl szép lenne, hogy igaz legyen.
Vagy mégis Kathrine-t??? ÁÁÁÁ, az nem lehet...
Jajjj, de várom a köv. részt!
Minnnyá!!!!:)
Kakukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDD
Na jó, nekünk így könnyű dumálni, mert tudjuk, mi van a kazin. Ő meg biztos gondolta, hogy kit érdekel most a zenekar, mikor ilyen görény feje van a szőkének!?:D
Juhééé-juhééé MAAAAAA!!!:)
Igen, Mike észrevett valamit a szőke fején. De minek hozta volna összefüggésbe a kazival, mikor a görény azt mondta, a koncert van rajta. (mellesleg én akkor se bírtam volna ki, hogy ne nézzek bele:) )
Júúj, már nagyon kíváncsi vagyok...
Miután a Fehér Ló nightclub egy gyanús tűzeset következtében kiégett, egy holttestért nem jelentkezett senki. Az ügyön dolgozó nyomozók az illetőt A37-es névtelenként emlegették. Hónapokon át hiába próbálták azonosítani, aztán egy nap felhívták őket egy rendőrségi kocsitelepről. Kiderült, hogy a tűz éjszakáján elvontattak egy kocsit a klub parkolójából, egy bérelt sedan-t. A bérbe vevő egy bizonyos Dr. Samuel Heller volt Bostonból, akinek eltűnését négy hónappal korábban jelentették be. Az orvos fogászati leletei igazolták elméletüket, a recepciósa ugyanakkor cáfolta... Tom nagyon unatkozik otthon, ezért amikor a fiát elkíséri a főiskolára körbenézni, remek ötlete támad. Azt tervezi, hogy visszaül az iskolapadba és kínait fog tanulni. Lynette persze minden trükköt bevet, hogy ezt megakadályozza. Orson rájön, hogy Bree válni akar, ezért megzsarolja az asszonyt a betöréssel. Susan megtudja, hogy Mike nősülni készül, és kétségei támadnak Katherine-nel szemben. Carlos egyik nagynénje a betegsége miatt az unokáját az egyik rokona családjára akarja bízni, Gaby azonban tiltakozik, mert rossz előérzete van. Mrs. McCluskey és a nővére végre rájönnek, hogy ki a tettes. Eközben a Dave azt tervezi, hogy megöli M. J.-t egy hétvégi horgászat során..
Csak átmásoltam a wikipédiából,remélem így is jó lesz! :)
Szerintem jó ötlet, engem érdekelne az is.
Nem vonnák össze, mert ennek a címében benne van, hogy spoilermentesen:)
Juhéééé-Juhéééé!!:)
Amúgy én is a kivárós típus vagyok. Szidom a Tv2-t, de mindig csak ott nézem, nem töltögetem le.:)
Nagyon ritkán, ha valami nagy izgiség van, kicsit beleolvasok a leírásba, de az más:)
Már csak egy nap,éééééés Feleségek!!! :)
Lesz miről beszélni,várom! :)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.