Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Nekem tetszett, kifejezetten jól szórakoztam rajta.
Az viszont igaz, hogy belenéztem a régebbiekbe, és azokat azért jobbnak találtam.
Lányok,neketek sem tetszett az ötödik évad?
Olyan sok helyen lesz@rják,sőt,szánalmasnak tartják.. Azt írják,hogy ez volt az ediggi legpocsékabb évad,hogy Dave titka unalmas volt... Lehet,hogy én vagyok csak ilyen,de nekem kifejezetten izgalmas volt.
Az tény,hogy az előző évadok jobbak voltak,de azért szerintem dicséretet érdemel,hogy eddig még egy részen sem unatkozott senki! Tökéletesek!
Az évadtitokról meg annyit,hogy ez sokkal jobb volt,mint Betty Applewitheé. Szerintem! :)
Khmmm....én már jó régóta tudom, hogy kit vesz el, mivel nem bírtam magammal. De a fórum címében benne van: SPOILERMENTESEN!!!
Ilyen infókat priviben légyszíves! Vannak sokan, akik nem szeretnék tudni előre.
Ha valakit érdekel előre, menjen a másik fórumba megdumálni, amit nemrég nyitottak, vagy privizzen.
Itt csak az aktuális (Tv2) részekig beszéljük ki a dolgokat.
Köszönöm a nép nevében!:)
találtam valamit:
figyusztok.
most olvastam utána, Suzant vette el.....
azért mondom, mert a többiek mind elégedetten ültek a templomban....
onnan gondolom, hogy Suzant vette el.
szerintetek kit vett el Mike?
remélem, Suzant.
Jelentem én is néztem,nem aludtam ám be:D Izgis volt,izgis volt,de nem tudom...a körmeim a helyükön maradtak:)
Én is amellett teszem le a voksomat,hogy Kathrinet fogja Mike elvenni,túl egyszerű lenne,hogy Susannal álljon az oltár előtt.Kell még ide a bonyodalom.Sztem:)
Lynettéken csúcsszuperek,való nekik a sok kölök:D
Viszont ez a Karl,Bree párosítás nekem nem jön be,nagyon nem passzolnak össze se így,se úgy.Bár...lehet ezért lesz jó nekik együtt:)
Gaby beszólásai nagyon jók,komolyan mintha magamat látnám amikor valamelyik gyerekemet helyre teszem:DDD
Na igen, Lynettet sem kell félteni :)
Ahogy mondta az ápolónőnek, "ha rákos vagyok, nem egyedül fogok meghalni"
De Bree-t most nem nagyon csípem.
Szerintem Susant vette el Mike.
A legjobban az a jelenet tetszett amikor Tom Kérdezte hogy "terhes? egy gyerekkel?". Na az vicces volt.
Na és Lynette-ékhez mit szóltok???
Bírtam azokat a fejeket, ahogy ültek a kanapén...:) Meg ahogy Lynette mutatta, hogy 2.:)
Hát Csajok, tényleg nagyon izgis volt! Fúú, de utáltam ezt a rohadék szőkét...:)
Ez az a pont, amikor anno előre olvastam kicsit. Így én már tudom, ki a menya.:)
Sziasztok! Nagyon izgis rész volt, az tény! Én megkönnyeztem ahogy Mike megcsókolta Suzant :) De nekem is van egy sejtésem, hogy lehet ez a Kathrin csak odaférkőzött az oltárhoz.
Gabi beszólásai is jók voltak "Húzza a szobádba és ki se gyere 20 éves korodig"
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.