Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Igen,ez tényleg érdekes,hogy mindig valami elmebajos család költözik be.Vagy valami sötét titkuk van vagy a hobbijuk a gyilkolászás,fojtogatás.Én megtartom hobbimnak az olvasást és a netezést meg a mozibajárást:)
De végülis kellenek ezek az elmebajosok is a filmbe,olyan uncsi lenne,ha mindig minden tökéletes lenne:)
Sziasztok!
Azért ez olyan vérnyomásemelő... ahogy elköltözik innen egy pszichopata, mindjárt jön a helyére (néha szó szerint) egy másik.
És így legyen normális a vérnyomásom... :))
Hello Csajok!:)
Jó kis rész volt. Még jó, hogy feladtam a sztrájkot, és ráfanyalodtam, hogy megnézzem...:DD
Megmondom őszintén, én nem is figyeltem Susant menyaként. De ahogy visszagondolok, tényleg elég hétköznapi otthonülős style volt.
Julie-t szerintem az új gyogyingernek tűnő gyerek kapta el. Nagyon remélem, hogy csak elájult!!!
Angie sebeire kíváncsi vagyok.
Mindenesetre már mikor megérkezett a család, rögtön kiderült, hogy lesznek velük/miattuk bonyodalmak...
Sziasztok!
És szerintetek meg is ölte Julie-t? Vagy csak elkábult? Remélem, az utóbbi...
Szerintem is az új srác volt, vagy esetleg az apja...
Hááát lányok, én is ezen godnolkodtam, hogy miért kellett ilyen hülye kontyba tenni a haját!!! és a sminkje sem volt valami oltári!!!
Biztosan az új srác támadott a lányára...micsoda háta volt annak a nőnek!
Beleszoktam nézni néha eredeti nyelven is,de nekem soha semmi bajom nincs a magyar szinkronokkal:)Nekem inkább az eredeti nyelv olyan idegen.
Izgulok:)
Így van Lanu! De ezt már a 6.évados fórumban is kitárgyaltuk. Lehet nekünk azért furcsa, mert közbe nézzük az angol is. És már jobban szeretem feliratosan nézni, de van néhányuk akiket viszont jobban szeretek magyarhanggal pl: Susan, Gaby
Nem is írok semmit sem, hátha belekeveredek a részekbe, és véletlenül spoilerezek!:D
Sziasztok!
A tegnap este a TV-n adott 112. rész hányadik része a 6. évadnak?
Emiatt nem akarod nézni? :D
Pedig hidd el,jó kis évad ez! :)
tudjátok, azon gondolkozom, nem nézem többet....
már megint egy gyilkosság, és pont Suzan családjában.:((
Nekem az tetszett,amikor Lynette ült a konyhában és Tom kérdezte,hogy mit érez? Erre Lynette bevágta,hogy kétségbeesést,bénító félelmet. :D
Erre Tom,ja azthittem,gofri! :DDDD
Jól elmondta a véleményét a nődokinál a kismamának! :DDDDD
Szia!
nekem se jött be, sokkal karakteresebb hangja van!
Ha ismernéd az eredeti hangot,neked sem tetszene a magyar... :D
Izguljatok is! :D
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.