Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))
Már csak 8perc!:)
Ébren vagytok?
Nekem "könnyű" dolgom van, mert általában 9körül fürdök meg, krémezek, renoválok... és mire elrendezem magam, elhelyezkedek, még kicsi net, és már jön is.:)
De a futás mindenképpen jó ötlet. Garantáltan ébren tart.:D
Beszéltük régebben, hogy ezt kell csinálni: iszunk....utána pisilünk....iszunk....pisilünk :D
így nem aludtunk el :D
Még 1óra.
Addig nézzétek az Oscart a konkurencián.:) Én bírom.
Hello! nemsokára feleségek! kitartás addig is! :)
..szeretem én is a szinkront,illik hozzájuk,de jobban kedvelem mégis eredetiben,mert sokkal szókimondóbb,a magyar szinkron szépítve van... :D
különben meg mindegy,csak legyen! :)
Csípem én is a szinkront.:) A képeket meg jól összeválogatták. Mert azért nem sok hasonlóság van köztük.:)
Mikor néha belenézek az eredetibe, furcsa, és annyira nem is tetszik.
Persze ki melyiket szokta meg.
Lányok, régen voltam, de cserébe találtam egy jó cikket. Mondjuk én élek-halok a szinkronért, de ez nagyon érdekes, és a legjobban hasonlító képeket sikerült a szerkesztőknek összeválogatniuk:
Hűűű...szombaton megnéztük a motel 2. részét. :) nem volt semmi,mikor megláttam az elmebeteg gyilkosok között Karlt és Bree egykori béna gyógyszerész pasiját George-ot. :D
Mintha a feleségeket néztem volna durva verzióban.. :D
hello! :)
Igen,én nézem! ..nekem nagyon tetszik a 6.évad,sok szálon fut..izgi! :) kezd kibontakozódni ez a Bolen dolog! Várom már a következő részt,de sajna csak 21-én lesz.. :(
Az előző évadok is tele voltak izgalmakkal,de ez elég rejtélyes. + még annyi,hogy sokszor elérzékenyültem rajta :) ,jól megcsinálták!
Le a kaplappal,hogy már a 6. évad és nem uncsi! Így tovább! :)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.