Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Azt én sem szeretem tudni,hogy mi történik előre. Én csak az elmult részeket szeretném megbeszélni azokkal,aki látta őket! :)
Büszke is lehetsz! :D
:)
Nyithatnánk egy 6. évados fórumot,úgy beszélnék róla,kíváncsi vagyok,ti mit gondoltok! :) ..na? :)
Szerintetek nem vonnák össze a kettőt?
Hát csajok, az én hajam már így is kihullott, hogy Mike miért tette be a fiókba a kazit??? :)
Nekem az lett volna az első, hogy megnézem.:)
Kíváncsi vagyok, végül hogy bukik le a görény szőke...
Szia!
5x23 ,szivesen! :)
Sziasztok, nézzétek milyen szép idézetet találtam a filmből: " Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. És néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit. És ha nem találjuk meg, csak imádkozhatunk, hogy Ő talál meg minket"
- (Született feleségek idézetek -szabad forditásban)
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a szerdai rész az 5. évad hányadik része volt??
Előre is köszi!
Szerintem is! :)
Én is már megnéztem a 6x16-ot,érdekes volt.. :D
Köszi a javítást!:):):):)NAgyon jó az 5.évad,szerintem az a legjobb:):):)Ne hagyd ki a következő részt:):)
Mert már nézegettem az amerikai oldalakat,hogy most én értettem félre,az angolom nem túl jó.
Én már a 6. évadot nézem,angolul,már ami megértek belőle,de azért megnézem.Aztán meg ahogy leadták pár napra már meg van úgyis a magyar felirat,és töltöm is le :):):)hozzá.
Szép estét!
ja neeem! :D tiszta hülye vagyok,hogy nem írtam oda,de az 5. évadra gondoltam,hogy évadzáró. :))
a 6. évad 23 részes lesz.
Komolyan a 6. évadból a 17. rész már évadzáró lenne????
Így tök befejezetlen.Spoilers-t olvastam róla ,március 14-én adja az ABC,azt tudom.
Igen nagyon jó beszólások vannak :)
De mintha Gabi azt mondta volna a lányának, hogy apád rokonai suttyók :)))
..az tuti! :) Igazi triller,nagyon jó! :)
kezdik vetíteni a 6. évadot is,nemtudjátok?
Jó rész volt nagyon :)
Gabinak a beszólása :) nem tudom már hogy mondta, de a lényeg az volt hogy "suttyók" :)))
Sziasztok!
Végre új rész volt!!!!!!
Az ismétléseket nem is néztem...
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.