Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Nekem nagyon tetszett, mikor Gaby és Carlos összeveszett a lasagna miatt. Az az egész jelenet tök jó volt.:)
Remélem, Brie nem enged a zsarolásnak. Egyébként van bizonyíték a gázolásra? Mert ha nem, akkor mindegy, mit mond a gyerek a rendőrségnek.
Na hagyjál már. :)
Rajtad kívül hányan tudják még helyesen leírni. :DD
Igazad van! :DD
Bár úgy összességében mondanám róla, hogy szeméből sem jól néz ki. El sem tudnám képzelni pozitív szereplőként. Mikor kedveskedik is olyan borzasztóan udnorító..pfujjj. :)
Na én azon a papírköpős részen nevettem akkorát. :D Jó színész az a kislány az meg kell hagyni. :D
Nekem az hiányzik, hogy Karenről nem mondanak semmit. Gyógyítják, vagy mi lesz vele. Sajnálom, ha kiírják a sorozatból.
NO és még az tetszett, mikor Lynett a rendőröknek azt mondta, akár mit is akarnak összefüggésbe hozni Irinával, tuti ő tette. :D
Nekem meg Mike félig kiesett a kosaramból,jobban bejön ez a bombacsináltató manus:)Kár,hogy nem Angie jó pasija és inkább ez a Nick lehetne a gonosz:)
Én már az elejétől féltem ettől a pszichopata gyerektől,még a szemei sem állnak jól:)
Na b... meg. Nem semmi rész volt.
Azon a hülye cetlin is úgy izgultam, mikor Dave odaadta Mike-nak a kazit, az meg eltette a fiókba.
Tuti, hogy nagyobb baja nem esik Lynett-nek, de nagyon várom, hogy mi lesz.
Mostmár nem sajnálom a srácot! Ha bántja Lynettet legalábbis. :)
Sziasztok! :)
Nagyon jó volt most, alig várom a folytatást. Nem tudom interneten megnézni valahol legalább leírva egyes részeket? Biztos nem bántja Lynettet, de kíváncsi vagyok mi fogja megakadályozni. :)
:)))
Na, lássuk!
Na, és akkor benyomom a kakukkot, mert kilépek.
Hű, most megy a bemutató! Jó lesz nagyon! :)
Kakukk-Kakukk-Kauuuuuuuuukkkk!
:)
Ezt az alkoholista brigádot...:D
Igazi született feleséges viselkedés. :) Pletyka megvan, pia megvan, gondjaink megvannak...már csak a póker hiányzik. :)
Én :) Mert nem tudom miről beszéltek!!!
Viszont hamarosan kakukkolhattok ;)) Én ma rumostea jelet kérnék!
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.